Witajcie,
Rysica wszystkiego Najlepszego
dużo zdrówka i miłości:-)
Pamka chyba zadna juz dzisiaj nie ma urodzin, ja tylko wczoraj wspominałam, że czekam jak głupia na prezent który zamówiłam dla męza bo On dzisiaj ma urodziny.
Na szczescie prezent doszedł
do południa wrócił z pracy, listonosza jeszcze nie było więc byłam złą ale od razu musiał jechać coś załatwić i w tym czasie przyszedł, dzieki Bogu
zdążyłam obiad przygotować i wszystko mi się udało. a poza tym okropny dzien ale o tym pozniej.
mlodak, ruda i wszystkie inne chorujące zdrówka dla Was i dzieciaczków
Ruda zdrowia dla mamy
gkvip kiedy lecicie do Polski? sama z Małą lecisz?
Jesli chodzi o moj nick to od imienia, mam na Paulina ale kazdy kto mnie zna mowi do mnie Pola bo wiedzą, ze nie lubię swojego imienia. Od zawsze tak było, w sumie rodzice rozwazali to imię, jednak dali Paulina a mowili do mnie zawsze Pola, Polusia
W szkole niektorzy mysleli, ze to nawet moje imię, raz na zawodach w kosza w liceum mialam maly problem, bo trener zapisal Pola a nie Paulina i mysleli, ze coś sciemniamy.
A ja w lipcu skonczylam 26 lat
hhmm, leci czas, nie ma co ukrywać, ja majac 18-19 zawsze chcialam mieć już 30 a teraz jakoś mi nie prędko
Kuba wystawil dzisiaj moja cierpliwość na próbę, po pierwsze odmówił spania w dzien przez co był marudny jak nie wiem, dokuczał Wojtkowi, nawet razGo uszczypał
wszystko było na nie, mialam serdecznie dość, cała się trzęsłam dosłownie:-( myślalam, że nie wytrzymam i dostanie ale jakośsię powstrzymałam ale jak po 19 poszedł spać to z bezsilności się rozbeczałam
do teraz cała "chodzę", wykończył mnie dzisiaj jak nie wiem... no ale już nie marudzę, mam nadzieję, że jutro bedzie lepiej