Moja mała ma czasami takie 30-40 minutowe okresy gdy bawi się sama z sobą. Albo wystarczy, ze widzi , że jestem w poblizu i jest spokojna. Dzis to w ogóle pogoda ja rozleniwiła i cały dzień śpi:-) Więc generalnie nie ma z nia problemów.czy Wasze dzieci umieja sie same soba zajac ?? moj umial do czasu a ostatnio to gdzie go nie poloze zaraz jeczenie :| jak jestem obok i gadam to super ale jak odchodze to jeki
josie moj tez jakis taki sppiacy i jeczacy wlasnie tyle ze je (ale on zawsze je)
sicilpol mi maz meliske kupil ostatnio (mialam na szczescoie wtedy okres stad chwile zalamania)
Monika zdrowka !!
Nanana a ja dzis wygrałam masaż:-)Polubiłam stronę Spa na FB i okazało się , że byłam któras tam w kolejnosci i dostałam prezent:-) Czekam na mężą i lece na siłkę walczyc z tym brzuchem!
Iwon - ja ma 30 za rok i wolę tego nie rozkminiac, bo dalej nie wierzę ja ten czas zapiernicza. W ogóle się na tyle nie czuję. Ale zamierzam 30-te urodziny obchodzic bardzo hucznie. Tak jak 18-te. Zrobiłysmy z kumpelą impreze na 100 osób w klubie i było genialnie.Teraz planujemy powtórkę 12 lat później.
Ostatnia edycja: