reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Witajcie po długiej przerwie. Pamiętacie mnie jeszcze?

Najpierw byłam dwa tygodnie nad morzem, potem miałam szwagra tydzien, a potem mała co chwila przynosi cos z przedszkola i wszysycy po koleii się rozkładamy- masakra:( nie mam na nic czasu:(
Kręgosłup mnie tak boli,że hej. Jesli chodzi o moje mrowienia to nadal obecne- żadne neurolog nie chce mi dac skierowania na rezonans:( Jednak została mi zfiagnozowana tęzyczka( badanie emg) i te mrowienia podobno od tego.....a we mnie wciąz jednak niepokój:(

Mam do Was dwa pytanka:
Czy Wasze dzieciaczki , noszone pionowo przekrzywiają główkę na którąś stronę, czy mają ją prościuteńko? Dzisiaj zauważyłam,że moja N ma głowkę leciutko przechyloną zawszew prawą stronę:(
Pyt. nr 2: Czy którą z Was pomiędzy okresami miewa karmelowe upławy?

Strałam się Was nadrobić, ale cięzko mi spamiętac co u kogo.
Współczuję napewno chorób maluszków:( Wiem jakie to zmartwienie:(

Pozdrawiam Was Wszystkie serdecznie i obiecuję,że postaram się zaglądać częściej.

Munka, kasienka m.allegro.pl/przedmiot,oryginalna-zyrafa-sophie-vulli-super-gratis,2619331960.html

bardzo prosze :)

mlodak- przepraszam, nie chce sie wymadrzac, ale ta zyrafka wyglada na podrobke.One nie sa tak pakowane jak na fotce, tylko w kartonowe pudelka. Zerknij na linki, ktore wczesniej wklejalam.

Oczywiscie zycze Ci zebys nie stala sie ofiara oszustow.
A swoja droga..rety czy wszystko musza podrabiac :((

Dlatego ja wolalam zamowic ze strony przedstawiciela

A może 6 Weidera??
tiaaaa tylko ciekawa jestem która z nas zrobiła by to do końca !!!!! bo ja nie byłam w stanie !!!!!

AVO - nioo jak mamy Cie nie pamiętać
jeżeli chodzi o noszenie to ja staram się nosić małą raz z jednej storny raz z drugiej i jest tak że raz na prawą stronę się patrzy z przechylona głową raz na lewą :tak:

a takich upławów nie mam :szok:

współczuję tężyczki !!!!!!!!!!!

No moja mała dziadyga zasnęła już także mam czas dla siebie, zasiadłam z piwkiem i sunbites o smaku wiosennych warzyw :-):-D

Rysica a co z wynagrodzeniem na tym etacie 7/8 zmniejsza się ?

No tak, to tak jak przechodzisz na pół etatu i dostajesz pół pensji tak jak przechodzisz na 7/8 etatu to dostajesz 7/8 pensji. A SWOJĄ DROGĄ możesz wychodzić codziennie godzinę wcześniej "na kamienie" i wtedy za tą godzinę dziennie masz normalnie płacone.

AVO- współczuję.

A okresu nie dostałam i mam nadzieje na spokój jeszcze przez kilka miesięcy . Czy jest szansa? ;)

Addiena zdaje sie ze na stronie hippa tez można wypełnić. Jak mlody sie odessa ode mnie poszperam i wkleje;-)

Dorota- a Ty juz wprowadzasz Piotrusiowi dodatkowe pokarmy?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
O tak, ja bym chciała na Dukana bo ona ma dobre i szybkie rezultaty ale teraz nie ma opcji:-(Za duzo w niej białka

NIE POLECAM DUKANA!!!! Dwójka moich znajomych na tej diecie trafiło do szpitala na dializę, bo nerki dosłownie odmówiły posłuszeństwa. Mnie na tej diecie też nerki zaczęły boleć ostro już po miesiącu, mój urolog złapał się za głowę i dostałam największą na świecie zyebkę od lekarza w całej swojej "karierze". Przeklinał tę dietę strasznie! Mówi, że potroiła mu się liczba pacjentów odkąd ta dieta się stała popularna...

Ja też słyszałam o tych nerkach - za dużo białka - ale "obrońcy" diety twierdzą, że jeśli pije się dużo wody, to nic się nie powinno dziać. I że jeśli ktoś ma problemy z nerkami, to właśnie dlatego że nie wypija tyle płynów, ile zaleca autor diety...:confused:

Ciekawe co u Kasi, czy jest już po operacji i chemioterapii?

reklama
a wlasnie mialam pisac ze moj tez dzis kaszlal caly dzien tak sucho. ale jak spi to nie kaszle i mi sie wydaje ze on sie po prostu krztusi slina, bo slini sie na maksa jak nie spi
Moj też odkąd coraz więcej się ślini zaczął tak, kasłać - krztusi się ewidentnie.
Zmiana na gardle (pleśniawka?) jednak nadal widoczna, namęczyłam go dzisiaj ale wypatrzyłam, idę jutro do lekarza...grrr,nie lubię lekarzy....

Do góry