reklama
witam
ja bez humoru, maly ciagle chory. jak 26 lipca zachorowal tak do teraz z kilkudniowymi przrami ma zapalenie oskrzeli, ma juz 6 antybiotyk, dalej nie ma zmian, chociaz wczoraj pediatra powiedziala ze jest poprawai nie wysyla nas jeszcze do szpitala ale ja juz mam doscc, maly nie spi prawie, oddychac nie moze, ciagle placze i z glodu i ze zmeczenia bbo jesc tez nie bardzo bo 20-30 ml zje bo ten nos ciagle zatkany. bylam w szpitalu przed chwila ale odeslali nas z kwitkiem. powiedzieli ze skierowanie musmy miec i nie interesuje ich ze trakie male dziecko juz 2 miesiace ma antybiotyk. ze to spraw mojej pediatry i jak mi nie pasi to mam ja zmienic albo chodzic prywatnie. nawet na dziecko pipa nie popatrzyla. szkoda gadac. w piatek kolejna kontrola, i pewnie wtedy szpital no chyba ze znowu uslysze ze jest lepiej ale to juz sie bede o to skierowanie klocic bo ile mozna dziecko meczyc!!
a co do tego odzwyczajania od jedzenia to te sposoby o ktorych piszecie sa od czasu jak dziecko 5 miesiecy sonczy i wtedy moga tak naprawe przynosic rezultaty na stale. do 5 miesiaca dziecko ma prawo sie budzic na jedzenie w nocy i nie powinno sie go wtedy "zatykac". chociaz ja tak ostatnio zrobilam bo mi sie godziny w nocy pochrzanily i myslalam ze przed chwila jadl i go zatkalam i do rana spal ale to raz tak bylo. teraz spimy do 1 i je, potem do 3-5 i od wtedy juz nie spi w ogole. dzisiaj od 5 do 8 rano wyl na caly blok, ani jesc, ani spac.pewnie juz go brzuszek meczy od tych lekow. szlag mnie trafia juz dziewczyny naprawde:-( i jeszcze sama z tym wszytstkim, moj wroci za 10 dni dopiero i nawet przez tel nie pomoze chocby slowem bo rzeciez mnie tam nie ma to co ja moge"...:-( a ja tu wychodze z siebie.
współczuje i trzymam kciuki, żeby w końcu maluszek wyzdrowiał!
A jeśli chodzi o to karmienie nocne, to na pewno dużo prawdy w tym co piszesz. Też mi się wydaje, że 3 miesięczniaki karmione piersią jeszcze są za małe na niekarmienie w nocy, no chyba, że są takie, które po prostu się nie budzą, bo nie potrzebują jeść nocą. Mi niby pediatra poradziła żebym w nocy oszukiwała wodą, ale jakoś nie umiem odmówić małej cyca, bo wiem, że tego potrzebuje. Poza tym piersi by mi eksplodowały!!
Ja wyposzczona, więc tylko jedna forma kary przychodzi mi do głowy .
Kasienka - są te żyrarfki na allegro, właśnie zamowiłam. Droga jak diabli, ale czego się nie robi dla synusia :-).
mogłabyś wysłać link do strony, bo ja też nie mogę znaleźć
klusiaM
Fanka BB :)
Ja też dziś padam, wczoraj o 18 złapał mnie sen, a dziś o 15. Zadzwoniłam po T, by jak najszybciej dziś wrócił, bo nie daję rady ze sobą, nie wiem czy to ciśnienie czy co, ale nie jestem w stanie dziećmi się zająć.
Nadia od niedzieli jest na maxa marudna, nie jakies wielkie darcie, tylko pojękiwanie, stękanie. Mało śpi, jak zaśnie to max 40min. Kupala od soboty nie było może to. Ale też jakby chciała zasnąć, przykłada głowę do przytulanki, zamyka oczy i wyrwa sobie smoka z buzi i gryzie obudowę i tak w kółko. Ręce opadają, juz głos podnosiłam, gdy T wrócił i troche spokojniej,bo nie miał tego całe 3 dni...
A nam dziś nie zaszczepili, Nadia ma nadal zaczerwienione gardło. Dostała jeszcze 1 syrop.
A tak przy okazji. Korzystacie z tej apteki z Plusem? Portal Dbam o Zdrowie - leki, suplementy diety, kosmetyki
Kurcze poszłam specjalnie, bo na stronie jakoś bardzo tanio było, ale na miejscu nie aż tak,. Czy w internecie aż taka wielka różnica by była? Krople BioGaia 36,7 na stronie, a ja dałam dziś 10zł więcej.
Jak przesiadywałam zawsze do 1-2, tak ostatnio nadchodzi 21-22 a ja już spac się szykuję, czytam Was, ale juz pisać nie mam sił, odlatuję....
Jutro zabiera mnie z dziecmi brat i jedziemy do mamy. Ja pójdę sobie do fryzjera, pójdę na ploteczki, może do "klubu"...
Na mojej teściowej pomoc nie mogę liczyć. Wkurzyła mnie ostatnio. Obraziła się na T, ze przez 3 miechy prosi by na cmentarz z nią pojechał, a on nie ma czasu. Ja na to, ze on dla najbliższej rodziny też nie ma, wychodzi ostatnio po 6 i wraca w nocy, nawet weekendy. Ona, że jej G. powiedział, że z nią nie pojedzie, bo nie lubi cmentarzy. No to niech się****. A dziś powiedziała bym zadzwoniła do G, bo on obrażony, że na chrzest go nikt nie zaprosił. To jest jej mąż, nie ojciec T. Ale nieważne. Ja do niej: A to co on taki Pan, ze musi mieć zaproszenie??? Zawsze na jakiś obiad czy nawet by wnuki odwiedzić sądzę, że dziadek zaproszenia nie potrzebuje. A on taki jest "Nie zapraszasz, to nie przyjeżdżam".
Nadia od niedzieli jest na maxa marudna, nie jakies wielkie darcie, tylko pojękiwanie, stękanie. Mało śpi, jak zaśnie to max 40min. Kupala od soboty nie było może to. Ale też jakby chciała zasnąć, przykłada głowę do przytulanki, zamyka oczy i wyrwa sobie smoka z buzi i gryzie obudowę i tak w kółko. Ręce opadają, juz głos podnosiłam, gdy T wrócił i troche spokojniej,bo nie miał tego całe 3 dni...
A nam dziś nie zaszczepili, Nadia ma nadal zaczerwienione gardło. Dostała jeszcze 1 syrop.
A tak przy okazji. Korzystacie z tej apteki z Plusem? Portal Dbam o Zdrowie - leki, suplementy diety, kosmetyki
Kurcze poszłam specjalnie, bo na stronie jakoś bardzo tanio było, ale na miejscu nie aż tak,. Czy w internecie aż taka wielka różnica by była? Krople BioGaia 36,7 na stronie, a ja dałam dziś 10zł więcej.
Jak przesiadywałam zawsze do 1-2, tak ostatnio nadchodzi 21-22 a ja już spac się szykuję, czytam Was, ale juz pisać nie mam sił, odlatuję....
Jutro zabiera mnie z dziecmi brat i jedziemy do mamy. Ja pójdę sobie do fryzjera, pójdę na ploteczki, może do "klubu"...
Na mojej teściowej pomoc nie mogę liczyć. Wkurzyła mnie ostatnio. Obraziła się na T, ze przez 3 miechy prosi by na cmentarz z nią pojechał, a on nie ma czasu. Ja na to, ze on dla najbliższej rodziny też nie ma, wychodzi ostatnio po 6 i wraca w nocy, nawet weekendy. Ona, że jej G. powiedział, że z nią nie pojedzie, bo nie lubi cmentarzy. No to niech się****. A dziś powiedziała bym zadzwoniła do G, bo on obrażony, że na chrzest go nikt nie zaprosił. To jest jej mąż, nie ojciec T. Ale nieważne. Ja do niej: A to co on taki Pan, ze musi mieć zaproszenie??? Zawsze na jakiś obiad czy nawet by wnuki odwiedzić sądzę, że dziadek zaproszenia nie potrzebuje. A on taki jest "Nie zapraszasz, to nie przyjeżdżam".
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
a tu informacja, że żyrafki sa tez podrabiane
http://zyrafa-sophie.pl/content/7-opinie-rodzicow
[url]http://zyrafa-sophie.pl/content/18-porownanie
[/URL]
http://zyrafa-sophie.pl/content/7-opinie-rodzicow
[url]http://zyrafa-sophie.pl/content/18-porownanie
[/URL]
Ostatnia edycja:
xdorotaa
Kochane ten słoń to Aktywny słoń playgro. Kosztuje ok 40 zl a u mojego dziecka robi furorę..jak tylko go widzi aż sie trzęsie teraz siedze na komórce jak dostane sie na kompa podesle linka.. słoń piszczy szelesci grzechocze i ma koncowki do gryzienia no ma żywe kolorki;-)
Niunio dalej marudny i wciaz na cycu zasypia gora na 15 minut;-(((
Zaraz przychodzą ludzie po monitor oddechu mam nadzieję ze kupią to mlody dostanie nowa mate edu;-)
Apropo jakie maty polecacie??
Asa dostalyscie paczke z hipp z gratisami i. Lipiński znizkowymi na jedzonko hipp i z kuponem na odbior na drugiego opakowania gratisow hippa w rossmannie??
Bo ją właśnie bylam wykorzystać kupony i odebrac gratisy;-)
Niunio dalej marudny i wciaz na cycu zasypia gora na 15 minut;-(((
Zaraz przychodzą ludzie po monitor oddechu mam nadzieję ze kupią to mlody dostanie nowa mate edu;-)
Apropo jakie maty polecacie??
Asa dostalyscie paczke z hipp z gratisami i. Lipiński znizkowymi na jedzonko hipp i z kuponem na odbior na drugiego opakowania gratisow hippa w rossmannie??
Bo ją właśnie bylam wykorzystać kupony i odebrac gratisy;-)
reklama
Waris
Dziewczyny a jak to jest po macierzyńskim. Karmiąc piersią przysługuje godzina na karmienie, bierze się zaświadczenie od ginekologa że sie karmi piersią i przedstawia w pracy, tak? I co wtedy etat się zmiejsza na 7/8 i tym samym kasa? I w takiej sytuacji jesteśmy rok chronione? Któraś z was to przerabiała? Chciałabym być ciut mądrzejsza jak pójdę do kadr
xdorota a jak to zrobiłaś że dostałas gratisy? Przez kartę rossnet?
xdorota a jak to zrobiłaś że dostałas gratisy? Przez kartę rossnet?