alijenka
Mamcia Nataszki :))
napisała to na czerwcu 2010 r
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fajna sprawa z tą żyrafką ale troszkę zbyt droga jak na zabawkę wg mnie... choć może zmienię zdanie
Hej AVO!
Nie fajnie o takich rzeczach pisać, pewnie dlatego nikt nie chce... Kasia ma nowotwór macicy, miała mieć operację i chemię..
Bez płaczu i ani jednego krzyku leży rozgląda sie i słucha kołysanek staram się aby zawsze mu jakaś muzyczka cicho leciała. No i przynajmniej jak sam zaśnie to śpi od 30min do godziny, a jak mi uśnie na rękach to musi na nich zostać, bo się budzi.No właśnie, mnie też ta cena trochę odstrasza, prawie sześć dych za kawałek gumy Choć z drugiej strony, jeśli faktycznie wyzwala ona w dziecku takie pozytywne uczucia, to może warto?
Aga a jak młody zasypia sam, to płacze albo marudzi? Mój robi to non stop, już jesteśmy przyzwyczajeni, że zaraz po położeniu będzie z 5-10 min. płaczu, choć jest to bardzo delikatne zawodzenie, taki płacz marudzący, więc da się przeżyć. Może on tak ma? Nie ma smoczka, to może to mu właśnie pomaga "zmęczyć się" i zasnąć?
zaciekawiła mnie ta żyrafa ale boję się że moja mała dziadyga się nią nie zainteresuje, wszystko co ma ciszy ją 5 min i koniec nudzi się
Bez płaczu i ani jednego krzyku leży rozgląda sie i słucha kołysanek staram się aby zawsze mu jakaś muzyczka cicho leciała. No i przynajmniej jak sam zaśnie to śpi od 30min do godziny, a jak mi uśnie na rękach to musi na nich zostać, bo się budzi.
OczywiścieNo to fajowo, a ma smoka?