reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Kasienka, dzieki za namiar na spiworki do wozka. Fajna sprawa :tak:. I jesli chodzi o pielegnacje siusiaka to ja tylko myję z zewnatrz.

Iwon, nie daje małemu zadnych herbatek. A w szczególnosci granulowanych. Czytałam kiedys skład koperkowej hippa - sama glukoza, a zawartosc kopru chyba 0,1%...szok...no wiec kupiłam w rossmanie herbatke koperkową dla maluchów babydream-100% kopru i to rozumiem...podalismy ją kilka razy. Pewnie spróbuję małego jutro nią przepoic, bo od 2 dni brak kupki :-(

Esperanza, my tez na kanary albo przed swietami albo po sylwestrze :tak: ale z małym :-) na fuercie byłam 2 razy, wiec teraz czas chyba na gran canarie lub teneryfe. A pogoda na fuercie na poczatku stycznia tego roku była super - 22-24 stopnie, w sam raz na spacery.

Josie, mnie tez pierwszy raz bolał (miałam cc po 2-godzinach parcia, oczywiscie pełne rozwarcie), ale teraz ok, choc z checią kiepsko.

Zmykam spać, bo mały się pewnie przebudzi za 1,5h...:wściekła/y:

reklama
Josie- to jeszcze nic, musialabys widziec proby ze spiworkiem ;) no nic, jak tatus, dupa gola i nic nie moze dotykac ;)

Ja chyba sobie tez chlapne :) wczoraj maz wyszedl i tez zajrzalam glebiej do lodowki hihi, no ale potem sie ladnie przynajmniej spi :)

Aga dzięki kochana, ale nie będę Cię fatygować, po prostu kupię tak jak ostatnio na allegro. Szkoda, że nie ma jej na miejscu (w markecie, aptekach). Może i gdzieś mają tak jak piszesz w sklepach ze zdrową żywnością lub zielarskich, ale nie chce mi się latać.

Klusia już Cię o to pytałam, ale chyba nie zauważyłaś mojego posta :sorry2: Jak mała po odstawieniu nabiału? jest jakiś pozytwyny efekt? Pytam, bo my też z tych brzuszkowo-dolegliwościowych jesteśmy.

Nie martw się przejdzie. Ja od mniej więcej miesiąca mam w miarę ok ale jeszcze nie do końca. Gin mi powiedział, żebym sobie coś na poślizg kupiła:-D:szok::-D bo to przez to że karmię i nie jestem nawilżona

Ja też się przyłaczam do imprezki ale z lodami truskawkowymi grycana i herbatą jak zmarznę już od lodów.
Eh, jak ja tęsknię za lampką czerwonego wina- mam takie lampki, że pół butelki wchodzi :tak: a potem zawsze mówię D, że tylko jeden kieliszek wypiłam:-D:-D

Też takie mam :-). I właśnie opróżniłam pierwszą "lampeczkę".

edek - coś czuję że będę miała dzisiaj dzień dziecka i się nie wykąpię bo nie dam rady po prostu....

Mloda to Ci ladnie fryzjerka zrobila :no: Mowilas jej o tym? Chyba bym udusila :p
Swoja droga, wypadaja Wam wlosy? Mi zaczely okropnie :(

Pamka, ale mi ochoty na lody narobilas. A u mnie w zamrazalniku tylko kielbacha :( No nic, wyciuckam ;)
Czy to ty pisalas o artykule o karmieniu butla na zadanie? Moglabys wrzucic?

Iwon ja na allegro kupuje bocianka. tez nigdzie nie widzialam w sklepie. w superpharm dorwalam ostatnio hipp w saszetkach tez calkiem calkiem ale bocianek lepszy w smaku

niespodzianka mi wypadaly wlosy przez ostatni miesiac na maksa. teraz juz przystopowalo, wlosow mam polowe mniej, na co zreszta nie narzekam zbytnio bo i tak nie ma kiedy ukladac i czesac. caly dzien w koku chodze wiec im mniej tym lepiej :-D

Oczywiście, że powiedziałam. Na drugi dzień poleciałam do niej bo kapnęłam się że coś jest nie halo wieczorem. I nie miała wjścia, musiała mnie uczesać na chrzest w niedzielę rano. Taki jej warunek postawiłam. oczywiście gratis :-D.

Josie a tak a propo, miałam Ci powiedzieć, że śniłaś mi się dzisiaj :-D Chociaż wyglądałaś zupełnie inaczej niż na zdjęciach. Nie pamiętam szczegółów, ale wydźwięk był pozytywny ;-)

M. wrócił, idę teraz z nim poimprezować :-p;-) Mam nadzieję, że wybaczycie ;) Buziaki.

Mloda to Ci ladnie fryzjerka zrobila :no: Mowilas jej o tym? Chyba bym udusila :p
Swoja droga, wypadaja Wam wlosy? Mi zaczely okropnie :(

Pamka, ale mi ochoty na lody narobilas. A u mnie w zamrazalniku tylko kielbacha :( No nic, wyciuckam ;)
Czy to ty pisalas o artykule o karmieniu butla na zadanie? Moglabys wrzucic?
Nadal wypadaja pojedyncze więc dobrze jest
Kasienka, dzieki za namiar na spiworki do wozka. Fajna sprawa :tak:. I jesli chodzi o pielegnacje siusiaka to ja tylko myję z zewnatrz.

Iwon, nie daje małemu zadnych herbatek. A w szczególnosci granulowanych. Czytałam kiedys skład koperkowej hippa - sama glukoza, a zawartosc kopru chyba 0,1%...szok...no wiec kupiłam w rossmanie herbatke koperkową dla maluchów babydream-100% kopru i to rozumiem...podalismy ją kilka razy. Pewnie spróbuję małego jutro nią przepoic, bo od 2 dni brak kupki :-(

Esperanza, my tez na kanary albo przed swietami albo po sylwestrze :tak: ale z małym :-) na fuercie byłam 2 razy, wiec teraz czas chyba na gran canarie lub teneryfe. A pogoda na fuercie na poczatku stycznia tego roku była super - 22-24 stopnie, w sam raz na spacery.

Fajowo, jedziemy tak własnie ze względu na pogodę bo w grudniu juz o nia cięzko w okolicach Europy i połnocnej Afryki a za daleko nie chcemy się tym razem zapuszczać.

reklama
Do góry