zaza26
Fanka BB :)
Nanu super !!!! oj jak fajnie będzie teraz cieszyć się twoim szczęściem i razem z tobą będziemy przechodzić przez kolejne tyg ciąży
Alijenka może to przejściowe, dzieci chyba też miewają lepsze i gorsze dni...
ano właśnie jak się zapatrujecie na stwierdzenie Tracy Hogg, że niemowlęta nie odczuwają złości?
ja na razie nie odciągam i nie czyszczę tam w środku, nawet dzisiaj lekko próbowałam odsunąć napletek, ale nie drgnął ani milimetra więc na siłę nie tykam, w środę mamy szczepienie to podpytam pediatry co z tym fantem
Alijenka może to przejściowe, dzieci chyba też miewają lepsze i gorsze dni...
ano właśnie jak się zapatrujecie na stwierdzenie Tracy Hogg, że niemowlęta nie odczuwają złości?
ale mam pytanie o siusiaka ... jak je czyscicie ta w srodku? moja pediatra wczoraj na wizycie pokazala mi ze ogolnie juz ladnie mu sie otwiera siusiak i kazala czyscic tylko ze dzisiaj przy probie nie dalam rady naciagnac tak jak ona... nie wiem czemu ale mi to wyglada jakby mial jakis stan zapalny bo taki czerwonawy jak sie troche naciagnie a nie chce za mocno zeby mu krzywdy nie zrobic... czy trzeba jednak troszke mocniej nacagac ??
ja na razie nie odciągam i nie czyszczę tam w środku, nawet dzisiaj lekko próbowałam odsunąć napletek, ale nie drgnął ani milimetra więc na siłę nie tykam, w środę mamy szczepienie to podpytam pediatry co z tym fantem