gkvip2505
Fanka BB :)
Czapka superGkvp tez sie przymierzam do lotu z mala ale sie boje a lecisz rajanem? Jak to jest mozna zarezerwowac miejsce z bobo czy jak z bobo to juz nie. Daj znac jak bylo.
Ps dzieki bogu ze ja mam tu kefiras i maslanke )))))))
A taka czapke dzis udziergalam malej....moja pierwsza czapka hihi
My lecimy Wizzair z Glasgow Prestwic do Gdanska. Niby za takie male dziecko sie nie placi ale w oplatach jest 21 funtow za niemowle. Miejsce dla niemowlaka nie przysluguje wiec nie wiem za co sobie ta oplate pobieraja biore ze soba stelaz od wozka na ktorym bedzie fotelik samochodowy. Stelaz oddam dopiero na plycie lotniska tuz przed wejsciem do samolotu a fotelik biore ze soba no chyba ze samolot bedzie pelny to wtedy nie moge wziasc nawet fotelika ale kazali mi zadzwonic dzien przed odlotem i zapytac sie. Babeczka powiedziala mi rowniez ze z regoly nie ma pelnego oblozenia i ze ludzie niechetnie siadaja kolo malych dzieci takze raczej obok bede miec dodatkowe miejsce wolne. Nie wiem jak jest w Rayaner ale ja moge wziasc 10kg bagazu podrecznego + rzeczy dla malej ( jedzenie, pampki, zabawki, ciuchy itp.)na poklad i 30kg bagazu do luku - czyli sporo.
Szczerze mowiac to panicznie sie boje ale o tyle mam lepiej bo moja mama bedzie ze mna zawsze to jakas pomoc. Dam ci znac jak mi to wszystko poszlo
nanulika - cudo piekna fasoleczka