reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Gkvp tez sie przymierzam do lotu z mala ale sie boje :( a lecisz rajanem? Jak to jest mozna zarezerwowac miejsce z bobo czy jak z bobo to juz nie. Daj znac jak bylo.
Ps dzieki bogu ze ja mam tu kefiras i maslanke ;))))))))

A taka czapke dzis udziergalam malej....moja pierwsza czapka hihi
Czapka super :)
My lecimy Wizzair z Glasgow Prestwic do Gdanska. Niby za takie male dziecko sie nie placi ale w oplatach jest 21 funtow za niemowle:eek:. Miejsce dla niemowlaka nie przysluguje:no: wiec nie wiem za co sobie ta oplate pobieraja:no: biore ze soba stelaz od wozka na ktorym bedzie fotelik samochodowy. Stelaz oddam dopiero na plycie lotniska tuz przed wejsciem do samolotu a fotelik biore ze soba:tak: no chyba ze samolot bedzie pelny to wtedy nie moge wziasc nawet fotelika ale kazali mi zadzwonic dzien przed odlotem i zapytac sie. Babeczka powiedziala mi rowniez ze z regoly nie ma pelnego oblozenia i ze ludzie niechetnie siadaja kolo malych dzieci takze raczej obok bede miec dodatkowe miejsce wolne:tak:. Nie wiem jak jest w Rayaner ale ja moge wziasc 10kg bagazu podrecznego + rzeczy dla malej ( jedzenie, pampki, zabawki, ciuchy itp.)na poklad i 30kg bagazu do luku - czyli sporo:tak:.
Szczerze mowiac to panicznie sie boje ale o tyle mam lepiej bo moja mama bedzie ze mna :tak: zawsze to jakas pomoc. Dam ci znac jak mi to wszystko poszlo :)

nanulika
- cudo piekna fasoleczka :)

reklama
mamina piekna czapka!
nanu super! trzymam kciuki

dziewczyny chce kupic spiworek do spacerowki na zime. macie jakies rady?

TAK!
Rada nr 1 - rozpinany dwoma suwakami po bokach
Rada nr 2 - od razu ze stópkami jako jedna całość (jak pajacyk) a nie ze ściągaczami i bucikami
Szymek urodzony był w 23 lipca z wagą 3080 i 51 cm, na zimę kupiłam mu kombinezon 74 i starczył do początku lutego tylko... Teraz chyba kupię 80...

Nanu - trzymam kciuki i gratuluję!!!

kurde chyba kłopoty z jedzeniem zaczynają się i u mnie o 16 mała zjadła tylko 110 ml a teraz o 20 zjadła 120 ml, a od kilku dobrych dni zjadała 150 bez zająknięcia

dziewczyny chce kupic spiworek do spacerowki na zime. macie jakies rady?
Ja własnie zaczęłam przeglądac na A. Najwazniejsze, by był ciepły. Kiedyś kupiłam mega gruby i sztuczny, szybko się go pozbyłam. Może być cieńszy, oby nie przepuszczał ciepła. I oczywiście koniecznie kaptur, zdarza się,ze nie mają. No i taki do którego łatwo dziecko włożyć, czyli jak najbardziej rozsuwany. Właśnie zastanawiam się nad rozmiarem, ale chyba 74,bo 68 na całą zimę może nie starczyć, no chyba, że znajdę dwa.
I ja powiedziałam, że nigdy juz nowego nie kupię, bo się nie opłaca. Kubie kupiłam kiedyś nowy za prawie 300, a za 150-200 można już kupić używany w bardzo dobrym stanie.

I cały czas mam dylemat jaki rozmiar kiecki Nadii kupić???,a chrzest tuż tuż(2,5 tyg). Boje się, że 68 może być za duży i będę musiała przerabiać, ale 62 ma teraz...

J

I cały czas mam dylemat jaki rozmiar kiecki Nadii kupić???,a chrzest tuż tuż(2,5 tyg). Boje się, że 68 może być za duży i będę musiała przerabiać, ale 62 ma teraz...

Ja mam ten sam problem. Chrzciny 30-tego a stroju nie mam bo boję się za wcześnie kupić. U nas 62 na pewno byłby za mały, za to 68 czasami jest mały a czasami duży... Boję się zamówić cokolwiek z netu i raczej poszukam w sklepach.
Chcę się przejść do Kappahl'a, bo tam widziałam jakiś czas temu ciuszki, które fajnie nadają się na chrzciny. Mamy tą sukienkę: Sukienka - KappAhl, Moda & Ubrania w sieci
, ale w niej już Gabi występowała, więc chciałabym inną.

Ostatnia edycja:
reklama
Ja mam ten sam problem. Chrzciny 30-tego a stroju nie mam bo boję się za wcześnie kupić. U nas 62 na pewno byłby za mały, za to 68 czasami jest mały a czasami duży... Boję się zamówić cokolwiek z netu i raczej poszukam w sklepach.
Chcę się przejść do Kappahl'a, bo tam widziałam jakiś czas temu ciuszki, które fajnie nadają się na chrzciny. Mamy tą sukienkę: Sukienka - KappAhl, Moda & Ubrania w sieci
, ale w niej już Gabi występowała, więc chciałabym inną.
Bardzo ładna sukieneczka!:tak:
A mi się jak na razie najbardziej podoba takie coś
Wyjątkowe ubranka do chrztu dla dziewczynek ubranka do chrztu dla dziewczynek Warszawa buty na chrzest czapki na chrzest komplety do chrztu choc strasznie drogie.
No i nie wiadomo jaka pogoda, może i tak trzeba będzie coś jeszcze założyć:eek:

Sicilpol A może Tobie chodzi bardziej o coś takiego?
http://allegro.pl/kombinezon-spiworek-do-wozka-hm-62-68-i2618956848.html

Ostatnia edycja:
Do góry