reklama
zaza26
Fanka BB :)
witam
Sergiusz standardowo już po kąpieli nie zjadł nic, więc poszedl spać o 20.30 (jadł o 18.30) i obudził się dopiero o 1.30 a potem o 5.30 tylko, że już nie chciał więcej spać, więc wylądował u nas w łóżku, my spaliśmy a on sobie z sufitem gadał az przez godzinkę
codziennie zadaję sobie to samo pytanie:-(
postanowiłam jeść zdrowo i lekkostrawnie, ale przede wszystkim wszystkiego po trochu, bo ostatnio jak złapałam na coś fazę to jadłam to przez caly dzień i myślę, że to moglo małemu nie pasować... zobaczymy jakie będą efekty
chcę wytrzymać do 3 miesiąca, czyli jeszcze 2.5tyg a potem zacznę stopniowo wprowadzać MM:-(
mój sobie płacze jak chce i w ogóle nie trzyma się tych rodzajów płaczu jednego dnia na jedzenie płacz tak, a drugiego inaczej myślę, że to przez to, że jest nerwowy, wg Tracy to zywczyk;-)
my używamy na dzień Sleep&Play, a na noc Premium Care właśnie
teraz polujemy na promocje Premium Care 4, coby sobie już zapasik robić, a nie przepłacać
kochana jakie super wieści!!!!!!
gratuluję wam ogromnie zaręczyn :*
i już nie mogę się doczekać wtorkowych wieści - trzymam kciuki za nie z calych sił&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Sergiusz standardowo już po kąpieli nie zjadł nic, więc poszedl spać o 20.30 (jadł o 18.30) i obudził się dopiero o 1.30 a potem o 5.30 tylko, że już nie chciał więcej spać, więc wylądował u nas w łóżku, my spaliśmy a on sobie z sufitem gadał az przez godzinkę
po winnaś po łapach dostać wszystko będzie OK, nie zamartwiaj siędziewczyny miałam nie czytać nic w necie o tym oczopląsie, ale podkusiło mnie.
Nawet u okulisty nie bylismy jeszcze, a ja już myślę...
A dziś po wizycie dr jak mi powiedziała, by jeść tylko kurczaka, indyka, królika i coś tam jeszcze otworzyłam lodówkę i się załamałam. Stwierdziłam, że będę na bezmlecznej....pół lodówki nabiału. ok. Schabiku nie....to co ja mam jeść?? W lodówce nie mam nic z wymienionych przez panie dr z przychodni i dzisiejszą.
Teraz siedze i zjadłam pół paczki pieczywa chrupkiego...bo oczywiście zasnąć nie mogę
codziennie zadaję sobie to samo pytanie:-(
postanowiłam jeść zdrowo i lekkostrawnie, ale przede wszystkim wszystkiego po trochu, bo ostatnio jak złapałam na coś fazę to jadłam to przez caly dzień i myślę, że to moglo małemu nie pasować... zobaczymy jakie będą efekty
chcę wytrzymać do 3 miesiąca, czyli jeszcze 2.5tyg a potem zacznę stopniowo wprowadzać MM:-(
- czy wasze dzieci nadal maja te rozne rodzaje placzu?? ja mam wrazenie ze janek juz tylko krzyczy, zawsze tak samo. a jeszcze miesiac temu umialam rozroznic!
mój sobie płacze jak chce i w ogóle nie trzyma się tych rodzajów płaczu jednego dnia na jedzenie płacz tak, a drugiego inaczej myślę, że to przez to, że jest nerwowy, wg Tracy to zywczyk;-)
czymś tam się chyba różnią, ale jak dla mnie nie warto przeplacać, już lepiej dopłacić do Premium CareMam pytanko odnośnie pieluch- czym sie różnią Pampersy Active Baby od Sleep and Play? oprócz ceną oczywiście
teraz polujemy na promocje Premium Care 4, coby sobie już zapasik robić, a nie przepłacać
hej kochane, co tam u Was? wszystkie maluszki zdrowe? mam nadzieję,że wszystko w porządku
u nas wszystko gra, w dodatku mój S. w piątek mi się oświadczył
a do tego jest szansa,że we wtorek napiszę Wam tu radosną wiadomość!
kochana jakie super wieści!!!!!!
gratuluję wam ogromnie zaręczyn :*
i już nie mogę się doczekać wtorkowych wieści - trzymam kciuki za nie z calych sił&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Pamka_
Dumna mama Króla Juliana
czymś tam się chyba różnią, ale jak dla mnie nie warto przeplacać, już lepiej dopłacić do Premium Care
Premium Care w rozmiarze 4 nie jest już takie fajne Po pierwsze śmierdzi okrutnie, po drugie nie ma siateczki a active baby jest bardziej miękkie i jedyna różnica dla mnie to grubość pieluchy- premium są cieńsze i nie opłaca sie na nie wydawać kasy. Ja musiałam używać wcześniej premium bo Julkowi skóra na pupie pękała ale juz doszedł do siebie i chyba nawet lepiej w tych Active. Jednak zastanawia mnie różnica między Sleep and play i active bo cenowa czasem jest znaczna.
kasia.natka
gratulacje kochana! no i czekamy na kolejne radosne nowiny z zaciśniętymi kciukami &&& bo wykres pięknyhej kochane, co tam u Was? wszystkie maluszki zdrowe? mam nadzieję,że wszystko w porządku
u nas wszystko gra, w dodatku mój S. w piątek mi się oświadczył
a do tego jest szansa,że we wtorek napiszę Wam tu radosną wiadomość!
co do pampersów to ja tych sleep&play nigdy nie używałam napiszcie proszę czym się różnią...
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
A mnie się wydaje, że nawet zwykłe Active Baby pampersy sąlepsze niż Premium Care. Bardziej chłonne i lepiej izolujące - tak mi się wydaje... Premium Care musiałam w nocy zmieniać a Active Baby do rana wytrzymują. A jakie są te Sleep and Play sprawują?? Mają elastyczne boczki i są chłonne??
A używa ktoś DADA PREMIUM z Biedronki? Ja miałam rozmiar 1 ale były kiepskie - sztywne i szerokie. Może rozmiar 3 jest już bardziej do Pampersów zbliżony??
A używa ktoś DADA PREMIUM z Biedronki? Ja miałam rozmiar 1 ale były kiepskie - sztywne i szerokie. Może rozmiar 3 jest już bardziej do Pampersów zbliżony??
Ostatnia edycja:
moj jeszcze ciagle na premiumach dwojkach ale od nastepnego opakowania musze kupic trojki juz bo 2 sa za krotkie. no i sie zastanawiam co wziac
a smoczki mu zmienilam na 2 i tak sie wkurza ze wrocilismy na 1... wiec nie da sie go nijak oszukac zeby wiecej zjadal
dzis spal od 20.30 do 5.30 a o tej 20.30 to zjadl ledwo 80 wiec nie mam pojecia jak mu to starczylo na noc, i w dodatku obudzl sie bez placzu, gadajac sobie w najlepsze z sufitem ale przynajmniej zjadl 150 bez mrugniecia. mam wrazenie ze moje dziecko nie odczuwa glodu jako dyskomfort
nanulika cudownie kochana, czekamy na wtorek :-):-)
acha czy ktos uzywa tej serii kosmetykow johnsona fioletowej na noc? ladnie to pachnie?
a smoczki mu zmienilam na 2 i tak sie wkurza ze wrocilismy na 1... wiec nie da sie go nijak oszukac zeby wiecej zjadal
dzis spal od 20.30 do 5.30 a o tej 20.30 to zjadl ledwo 80 wiec nie mam pojecia jak mu to starczylo na noc, i w dodatku obudzl sie bez placzu, gadajac sobie w najlepsze z sufitem ale przynajmniej zjadl 150 bez mrugniecia. mam wrazenie ze moje dziecko nie odczuwa glodu jako dyskomfort
nanulika cudownie kochana, czekamy na wtorek :-):-)
acha czy ktos uzywa tej serii kosmetykow johnsona fioletowej na noc? ladnie to pachnie?
december
moje dziecko nie odczuwa glodu jako dyskomfort
osobiście mu zazdroszczę
Pamka_
Dumna mama Króla Juliana
No więc....
Pachną rumiankiem- ja tego zapachu nie lubię, nie mają rozciąganych zapięć i są cieńsze niż Active Baby, szczerze- gdyby miały rozciągliwe boczki to premium care w tym rozmiarze nie byłyby potrzebne. Założyłam właśnie jedną Julkowi i zobaczymy jak z przeciekaniem.
Pachną rumiankiem- ja tego zapachu nie lubię, nie mają rozciąganych zapięć i są cieńsze niż Active Baby, szczerze- gdyby miały rozciągliwe boczki to premium care w tym rozmiarze nie byłyby potrzebne. Założyłam właśnie jedną Julkowi i zobaczymy jak z przeciekaniem.
reklama
MsMickey
Matko dopiero co wstalam ...:-):-):-):-):-)
Gosia po jedzeniu przed 8 usnela z nami i obudziła mnie jakieś 15 min temu.
Ależ jestem wyspana :-)
Nanu gratki :-) miałam przeczucie, że coś dobrego od Ciebie usłyszymy w najbliższym czasie:-):-):-)
Gosia po jedzeniu przed 8 usnela z nami i obudziła mnie jakieś 15 min temu.
Ależ jestem wyspana :-)
Nanu gratki :-) miałam przeczucie, że coś dobrego od Ciebie usłyszymy w najbliższym czasie:-):-):-)