klusiaM
Fanka BB :)
No własnie dopiero udało mi się kupic, bo koło mnie nie ma zadnego sklepu. Jutro dam, zobaczymy...Klusia a nie dawalas jej w koncu tego hipp comfort? moze przed snem chociaz to bys wiedziala czy ten placz od jedzenia czy od czego
i nie czytaj za duzo o tych oczkach, pojdziecie do okulisty to wam powie wszystko, nie ma sie co stresowac na zapas
ja ide spac. jutro rano maz ma dyzur przy malym wiec sie wyspie jupi!!!!!
edek: msmickey przypomnialas mi wlasnie - czy wasze dzieci nadal maja te rozne rodzaje placzu?? ja mam wrazenie ze janek juz tylko krzyczy, zawsze tak samo. a jeszcze miesiac temu umialam rozroznic!
Ale Ci dobrze,mój do pracy jutro na dobę, więc sami. Ani wyjść ani co, bo wszyscy chorzy... Ja zasmarkana coraz bardziej. Nie dziwię się malutkiej. Ja to sobie nochala wydmucham chociaż...
Ale jesli moja mamunia by przyjechała jutro to byłoby zarąbiście. Oby udalo jej się przyjechać.
Kasieńka Ja własnie skończyłam 1 opakowanie Hipp zwykłego(nie wiedziałam o tym comfort). Czyli dawałam od czasu do czasu jak nie było mnie dłuzej i też płakała strasznie po nim. Nie wiadomo jak by to było, gdyby tylko MM było. A na razie cięzko mi zrezygnować całkiem z UU.
Ale jutro spróbujemy comfort;-)
Kładę się z paczką chusteczek
Trzymajcie się
Ostatnia edycja: