veritaserum71
Fanka BB :)
viola, my mamy smoczek nr2 TT. Kaszka jest mocno rozmieszana z mlekiem, więc mały pił bez problemu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
viola, my mamy smoczek nr2 TT. Kaszka jest mocno rozmieszana z mlekiem, więc mały pił bez problemu
Moj tez jak narazie twardy;-) nawet ostatnio zostawil mi kartke na ktorej napisal w jakie dni bedzie sie mloda opiekowal i w jakie ja mam sie nia opiekowac normalnie myslalam ze go zjem a jak zapytalam co z nockami to on do mnie ze jak to co - to twoja dzialka nie zdazylam nawet sie wydrzec kiedy mi powiedzial ze wlasnie dlatego dal mi kartke bo wiedzial ze bede sie darla a on nie ma ochoty tego sluchac Wyobraz sobie co sie ze mna dzialo ale zemsta byla slodka - skopiowalam naga pania na kompa po czym powiekszylam do ludzkich rozmiarow i wydrukowalam na kilku kartkach po czym polozylam mu na jego stonie lozka z tzw. chmurka na ktorej bylo napisane,,od dzisiaj jestem twoja''Jego wyraz twarzy jak to zobaczyl byl niesamowita nagroda:-) i komentarz rowniez ,, zartujesz prawda ''
współczuję i łączę się w bólu... u nas też non stop jakieś problemy... jestem coraz bliższa poddania sięDzisiaj w nocy znowu miałam zastój pokarmu w lewej piersi - mam już dosyć tego bólu i faktu, że regularnie są jakieś problemy! W dodatku młody budził się dzisiaj o 23, 01.30, 4, 5.30, 7 Oby dzionek był dla nas łaskawszy.
mamy ten smoczek ale mały się zapluwa jak z niego pije, może to dlatego, że dostaje butelkę niezwykle rzadko, w sumie to prawie wcaleTeż mam butelki tt i myślałam o tym smoczku
Smoczek o zmiennym przepływie, technologia easivent™ | Tommee Tippee
ale 2 i tak musze kupić
No hej,
Klusia Kubuś na pewno się rozkręci, a to wystraszenie to pewnie reakcja na nadmiar wrażeń
Verita 2 tyg ciszy? Dzielna jesteś, qrde ja bym tyle nie wytrzymała, po prostu dobiłaby mnie ta atmosfera. I właśnie dlatego wiele tracę, bo nie umiem się zawziąć i postawić na swoim Zresztą tak jak pisałam, to M. zazwyczaj pierwszy wyciąga rękę i zawsze, mimo że sobie obiecuję że tym razem mnie tak łatwo nie udobrucha - oczywiście jest inaczej ;-)
Dzisiaj w nocy znowu miałam zastój pokarmu w lewej piersi - mam już dosyć tego bólu i faktu, że regularnie są jakieś problemy! W dodatku młody budził się dzisiaj o 23, 01.30, 4, 5.30, 7 Oby dzionek był dla nas łaskawszy.
Zaza my jestesmy....jesli o to mleko i grupe ryzyka. a wlasciwie pediatra juz powiedziala ze u niego poczatki AZS widzi, wiec jak bede miec drugiego z AZS w domu to mnie chyba trafi...ale kosmetyki juz im razem kupuje wiec kapie sie w emolium i smaruje go tak jak rafala lipikar baume ap bo jak go nie posmaruje to wyglada jak Rafal...nawet w tych samych miejscach ma plamy, zza uszami, glowa, twarz, rece i z tylu na nogach pod kolanami. ja nabialu nie jem ale im wiecej on je MM tym wiecej ma tych plam.