reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

nie gadaj że jesteś gruba proszę :happy2: masz świetną wagę której Ci bardzo zazdroszcze i moim postanowieniem jest osiągnięcie takiej do czerwca 2013 roku - czyli daje sobie rok od urodzenia dziecka na zrzucenie 20 kg a jestem tylko 2-3 cm wyższa od Ciebie.
Chodzi o to ze ja wazylam cały czas 51 kg a utylam do 56kg. Jestem bardzo drobnej kości i dla mnie te 5 kg tak szybko nabyte są naprawdę widoczne. Teraz jeszcze doprawilam 1,5 kg.:-Ale w sumie nie przejmuje sie tak bardzo. Żeby tylko fasola była zdrowa. :-)

reklama
Chodzi o to ze ja wazylam cały czas 51 kg a utylam do 56kg. Jestem bardzo drobnej kości i dla mnie te 5 kg tak szybko nabyte są naprawdę widoczne. Teraz jeszcze doprawilam 1,5 kg.:-Ale w sumie nie przejmuje sie tak bardzo. Żeby tylko fasola była zdrowa. :-)
Na zrzucanie zbędnych kg przyjdzie czas po porodzie:) Nie ma co teraz o tym myśleć :)

Nie wierze w takie kalkulatory :happy: bo nikt nie jest w stanie przewidzieć ile będzie ważyło dziecko , niektóre dzieci rodzą się 3 kg a niektóre 5 kg - tu już jest różnica 2 kg :) Poza tym wody płodowe :) Jedna dziewczyna będzie miała więcej a druga mniej - a to wszystko dużo waży ( ja dzień po porodzie miałam -10 kg a dziecko ważyło 4 kg więc wychodzi na to że wody ważyły aż 6 kg) Poza tym piersi ! Każda z nas mówi że są takie ciężkie duże nabrzmiałe.. no więc więcej ważą jest w nich więcej krwi a niedługo będzie mleko któro też ma swoja wagę :) Także myślę, że takim kalkulatorem nie można się sugerować. Najlepiej jeść zdrowo i często w malych ilościach :) A wiadomo że w ciąży to różnie bywa:D czasem się opychamy jak " świnki" czasem nas odrzuca całkiem od jedzenia:D

Miłeggo dnia :-D

Czekajcie, czekajcie...jak po dzisiejszej wizycie poszerzy się grono osób, które mają mnie za histeryczkę...to i o tyciu coś napiszę...teraz kciukasy bo się zbieram do gina...wdech, wydech...wdech...miłego dnia :)

Czekajcie, czekajcie...jak po dzisiejszej wizycie poszerzy się grono osób, które mają mnie za histeryczkę...to i o tyciu coś napiszę...teraz kciukasy bo się zbieram do gina...wdech, wydech...wdech...miłego dnia :)

trzymam kciuki napisz coś po wizycie ja dopiero idę w środę i te dni pewnie będą mi się dłużyć ...ZWARIUJE

Na dziś miałam planowanego tylko gina...pewnie chciał założyć kartę ciąży...ale mam nadzieję, że jak wysłucha moich obaw to zrobi nieplanowane usg (w luxmedzie to nie takie hop siup - oddzielne skierowanie i inny gabinet)...oby...bo tylko widok mojej dychającej mrówy może mnie uspokoić...

reklama
carla powodzenia !!
A ja dzis w dobrym nastroju od rana, bo to moje 33 urodziny;)
chciałam pospac trochę dłużej by wieczorem ze znajomymi posiedzieć długo, ( ostatnio wymeldowuje sie o 23ej) ale obudzilam sie juz o 7.45.
No nic mam nadzieje na jakaś drzemke w ciagu dnia:)

Do góry