reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

mnieteż raczej nicnie boli z obajwow to mdłosci, szykie męcznie się, wzdęcia i gazy, problemy z wyprożnianiem(ale t możeefekt rzucenia palenia) oraz od dzisiaj krwawiące dziąsła:(

reklama
dreddka

sto lat!

carla81
trzymam kciuki i czekam na wieści

Waga
ja startowałam z wagą 65kg wzrost 175 a już mam 2 kg więcej i ogromny apetyt, w poprzedniej ciąży stanęła waga na 80kg a brzucha to do dziś nie udało mi się zrzucić :(

Podbrzusze właściwie mnie nie boli wcale, bolało wcześniej jak na @ a w poprzedniej ciąży (pierwszej) brzuch mnie bolał calutką ciążę, czasem bardzo mocno i były to wszelkie możliwe rodzaje bólu.

Kręgosłup natomiast mi się uleczył, przed ciążą miałam straszne problemy, zaczęłam się badać i leczyć a tu w ciążę zaszłam i po kilkudniowym poleżeniu w szpitalu wszelkie bóle przeszły, obawiam się jednak, że w momencie gdy brzuch urośnie i kręgosłup zostanie obciążony to bóle wróca

Jestem od was uzalezniona a trwa ti dopiero 3miesiac co bedzie potem ? :D

Dredka-wszystkiego najjjjjjjjjj

Carla- na bank zobaczysz nie mrowe a juz motylka

Co do mnie to jestem obrazona na meza bo nie naprawil klamku i nie posprzatal domu a obiecal. Spie od dwoch dni sama a dzis on leci do polski na tydzien, fak duma mi nie pozwala tego przelamac

Ide sie zwazyc coby sie dobic

Jeśli chodzi o wagę to ja też troszkę się boję co będzie. Startuję z 59kg przy wzroście 160cm :sorry:. Jedyne pocieszenie to takie, że jak tyję to w brzuchu. Mam nadzieję, że w ciąży też tak będzie i w rezultacie do 90tki nie dobiję ;-)

Już chyba o to kiedyś pytałam, ale nie dostałam odp. Czy Was też tak boli podbrzusze? Nie jest to ból jak na @, tylko bardziej owulacyjny. Jakbym zakwasy miała... Jestem tam cała obolała. Czy to jest związane z rozciąganiem się macicy?

Maćku mam to samo...jajniki pikują jak na owu...albo mam tam normalnie jakiś zakwas...balonik czy coś takiego...

maćku - to normalne takie pobolewania, kłucia,

batterfly - mnie też czasami tak brzuch wkoło pępka pobolewa, to macica się rozciąga, teraz tylko troszke pobolewa, ale przy pierwszej ciąży to mnie przy tym muliło i najczęściej działo mi sie to w nocy, mało to było przyjemne - to macica się tak rozciąga,

Dreddka - wszystkiego naj! naj!!!!!!

maćku - to normalne takie pobolewania, kłucia,

batterfly - mnie też czasami tak brzuch wkoło pępka pobolewa, to macica się rozciąga, teraz tylko troszke pobolewa, ale przy pierwszej ciąży to mnie przy tym muliło i najczęściej działo mi sie to w nocy, mało to było przyjemne - to macica się tak rozciąga,

Dreddka - wszystkiego naj! naj!!!!!!

To sie cieszę, że to nic poważnego;)

Hmm mnie tez pobolewa brzuch w okolicach jajnikow ale tylko od czasu do czas. Za to dzisiaj nadal kręgosłup pobolewa z tym ze ból promieniuje mi na prawa nogę. Już nie wiem co o tym sadzić :baffled:

reklama
Dreddkaaaaa szokkkk :szok:
Bowiem ja tez dzisiaj mam urodzinki! :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2: chyba tylko rocznikowo sie mijamy, bo ja 1979 :biggrin2:
Ciekawa jestem w ilu watkach się tak zdarza, ze dwie ciężarówki na ten sam miesiąc maja urodziny w tym samym dniu!!!! ::-):-):-):-)
Hihi wszystkiego najlepszego skorpionku Ty jeden ;-)

Carla81- trzymam kciuki, wszystko będzie oki :-)

Jeśli chodzi o wagę to hmmm, ja się lepiej nie wypowiadam, przy 165cm mam 82kg :( fakt, ze z 7kg wazy mój mega-biust :baffled:, do tego jestem po usunięciu tarczycy, ale to i tak marne wymówki, obżartuch jestem i juz :baffled:

Do góry