reklama
dreddka
sto lat!
carla81
trzymam kciuki i czekam na wieści
Waga
ja startowałam z wagą 65kg wzrost 175 a już mam 2 kg więcej i ogromny apetyt, w poprzedniej ciąży stanęła waga na 80kg a brzucha to do dziś nie udało mi się zrzucić
Podbrzusze właściwie mnie nie boli wcale, bolało wcześniej jak na @ a w poprzedniej ciąży (pierwszej) brzuch mnie bolał calutką ciążę, czasem bardzo mocno i były to wszelkie możliwe rodzaje bólu.
Kręgosłup natomiast mi się uleczył, przed ciążą miałam straszne problemy, zaczęłam się badać i leczyć a tu w ciążę zaszłam i po kilkudniowym poleżeniu w szpitalu wszelkie bóle przeszły, obawiam się jednak, że w momencie gdy brzuch urośnie i kręgosłup zostanie obciążony to bóle wróca
sto lat!
carla81
trzymam kciuki i czekam na wieści
Waga
ja startowałam z wagą 65kg wzrost 175 a już mam 2 kg więcej i ogromny apetyt, w poprzedniej ciąży stanęła waga na 80kg a brzucha to do dziś nie udało mi się zrzucić
Podbrzusze właściwie mnie nie boli wcale, bolało wcześniej jak na @ a w poprzedniej ciąży (pierwszej) brzuch mnie bolał calutką ciążę, czasem bardzo mocno i były to wszelkie możliwe rodzaje bólu.
Kręgosłup natomiast mi się uleczył, przed ciążą miałam straszne problemy, zaczęłam się badać i leczyć a tu w ciążę zaszłam i po kilkudniowym poleżeniu w szpitalu wszelkie bóle przeszły, obawiam się jednak, że w momencie gdy brzuch urośnie i kręgosłup zostanie obciążony to bóle wróca
mamina karierowiczka
Fanka BB :)
Jestem od was uzalezniona a trwa ti dopiero 3miesiac co bedzie potem ?
Dredka-wszystkiego najjjjjjjjjj
Carla- na bank zobaczysz nie mrowe a juz motylka
Co do mnie to jestem obrazona na meza bo nie naprawil klamku i nie posprzatal domu a obiecal. Spie od dwoch dni sama a dzis on leci do polski na tydzien, fak duma mi nie pozwala tego przelamac
Ide sie zwazyc coby sie dobic
Dredka-wszystkiego najjjjjjjjjj
Carla- na bank zobaczysz nie mrowe a juz motylka
Co do mnie to jestem obrazona na meza bo nie naprawil klamku i nie posprzatal domu a obiecal. Spie od dwoch dni sama a dzis on leci do polski na tydzien, fak duma mi nie pozwala tego przelamac
Ide sie zwazyc coby sie dobic
Jeśli chodzi o wagę to ja też troszkę się boję co będzie. Startuję z 59kg przy wzroście 160cm . Jedyne pocieszenie to takie, że jak tyję to w brzuchu. Mam nadzieję, że w ciąży też tak będzie i w rezultacie do 90tki nie dobiję ;-)
Już chyba o to kiedyś pytałam, ale nie dostałam odp. Czy Was też tak boli podbrzusze? Nie jest to ból jak na @, tylko bardziej owulacyjny. Jakbym zakwasy miała... Jestem tam cała obolała. Czy to jest związane z rozciąganiem się macicy?
Maćku mam to samo...jajniki pikują jak na owu...albo mam tam normalnie jakiś zakwas...balonik czy coś takiego...
Chociaż jedna ;-)Maćku mam to samo...jajniki pikują jak na owu...albo mam tam normalnie jakiś zakwas...balonik czy coś takiego...
katrina115
Potrójna Mama
maćku - to normalne takie pobolewania, kłucia,
batterfly - mnie też czasami tak brzuch wkoło pępka pobolewa, to macica się rozciąga, teraz tylko troszke pobolewa, ale przy pierwszej ciąży to mnie przy tym muliło i najczęściej działo mi sie to w nocy, mało to było przyjemne - to macica się tak rozciąga,
Dreddka - wszystkiego naj! naj!!!!!!
batterfly - mnie też czasami tak brzuch wkoło pępka pobolewa, to macica się rozciąga, teraz tylko troszke pobolewa, ale przy pierwszej ciąży to mnie przy tym muliło i najczęściej działo mi sie to w nocy, mało to było przyjemne - to macica się tak rozciąga,
butterfly:)
maćku - to normalne takie pobolewania, kłucia,
To sie cieszę, że to nic poważnego
goldenlucy
Hmm mnie tez pobolewa brzuch w okolicach jajnikow ale tylko od czasu do czas. Za to dzisiaj nadal kręgosłup pobolewa z tym ze ból promieniuje mi na prawa nogę. Już nie wiem co o tym sadzić
reklama
sicilpol
Ma-Ma!
Dreddkaaaaa szokkkk
Bowiem ja tez dzisiaj mam urodzinki! chyba tylko rocznikowo sie mijamy, bo ja 1979
Ciekawa jestem w ilu watkach się tak zdarza, ze dwie ciężarówki na ten sam miesiąc maja urodziny w tym samym dniu!!!! ::-):-):-):-)
Hihi wszystkiego najlepszego skorpionku Ty jeden ;-)
Carla81- trzymam kciuki, wszystko będzie oki :-)
Jeśli chodzi o wagę to hmmm, ja się lepiej nie wypowiadam, przy 165cm mam 82kg fakt, ze z 7kg wazy mój mega-biust , do tego jestem po usunięciu tarczycy, ale to i tak marne wymówki, obżartuch jestem i juz
Bowiem ja tez dzisiaj mam urodzinki! chyba tylko rocznikowo sie mijamy, bo ja 1979
Ciekawa jestem w ilu watkach się tak zdarza, ze dwie ciężarówki na ten sam miesiąc maja urodziny w tym samym dniu!!!! ::-):-):-):-)
Hihi wszystkiego najlepszego skorpionku Ty jeden ;-)
Carla81- trzymam kciuki, wszystko będzie oki :-)
Jeśli chodzi o wagę to hmmm, ja się lepiej nie wypowiadam, przy 165cm mam 82kg fakt, ze z 7kg wazy mój mega-biust , do tego jestem po usunięciu tarczycy, ale to i tak marne wymówki, obżartuch jestem i juz