MsMickey
Fanka BB :)
A ja nie mogę obejrzeć:--( piszę, ze video was not found :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
37,5 to w normie jeszcze więc spokojniea my po wczorajszym szczepieniu mamy temp. 37,5, narazie czekam czy uroś@nie do 38,5 i wtedy czopek już mam stresssssss
moja mała zasypia sam w łożeczku po moich cięzkich walkach w końcu nauczyła się tak zasypiac stosowałam metode z języka niemowląt jak mała już była bardzo śpiąca że prawie spała przy cycu to odkładałam dawałam smoczek i pieluche i zasypiała po jakimś czasie teraz już zasypia dużo szybciej tylko nie może być rozplakana musi być spokojna jak ja odkładamKtóraś z Was zastanawiała się wczoraj co zrobić, by maluch zasypiał bez cyca?
Może podać trochę ciepłej wody lub herbatki zamiast?
Moja teraz ewidentnie potrzebowała coś pocmokać, bo tylko chwile pociągnęła herbatki przed snem i śpi....
Robi się coraz bardziej przewidywalna. Pogadała trochę z grzechoczącym lwem,trochę z żarówką i spokój...
Ale wentylator to już standard, nawet jak nie płacze strasznie a czuję, że spać chce to włączam i odlatuje zazwyczaj...
Iwon Ty to taka oczytana jesteś... Ja przy Kubie bardzo dużo czytałam gazetek, książki o dzieciach. Teraz nic zupełnie,jeszcze w ciązy stertę wyciągnęłam, że przejrzę i powydzieram najistotniejsze artykuły sobie, ale ta kupka leży nietknięta. A wszystko tak szybko się zapomina...
ja jestem za :-)
Rysica słodka ta twoja córcia a jaką ma super fryzurkę punkowa
co do pieluch to myślę że każdemu przypasuje coś innego (co widać po naszych opiniach) więc każda chyba sama musi przetestować
my jeszcze teraz mamy rozmiar 2 ale już zakupiliśmy 3 więc jak te się skończą to spróbujemy (na pewno się nie zmarnują ;-))
a ubranka to różnie bo jednak te rozmiarówki są tak różne że niektóre 56 są ok a inne już 62
a tak przy okazji tematu rozmiarów - kiedy się wyjmuje wkładkę z fotelika samochodowego?
Ja też będę miała tak długo, aż mała się będzie mieścić.ponawiam pytanie (chyba jestem niewidzialna :-() - kiedy wyjmuje się wkładkę z fotelika samochodowego?
i jeszcze jedno pytanie - czy jecie smażone??? bo myślę o schabowym...