ja kupuje w rossmanie 108 szt zielonych za 59.99 zł
W realu kupuje je za 52.99zl Ciekawe czy znajde podobna promocje na trójki.....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja słyszałam że karmienie przed kąpielą jest niewskazane bo grozi ulewaniem i zachłyśnięciem w wannie ale to pewnie nie ma reguły, u nas zwykle po kąpieli przy ubieraniu jest trochę płaczu i nerwów więc wolę żeby się Niunia wyciszała potem
A ja łaśnie czytałam, że nie powinno się kąpać najedzonego szkraba. Czyli znowu różniste opinie...
Nooo to sie wczoraj pochwalilam, ze tatus sie mial zajac mlodym z wlasnej inicjatywy... Dzwonil wczesniej specjalnie zeby mi oznajmic ze przejmuje wieczorny dyzur. Po powrocie do domu ani me ani be, grzebie w telefonie. Kiedy mu przypomnialam co mowil, to sie prawie obrazil i tak od slowa do slowa rozpetala sie awantura. Powiedzialam mu, ze nic nie robi ani przy mlodym, ani w domu, a on na to, ze przeciez mi wniosl rame od wozka Nosz k... poswiecil sie! Tak sie zaczal wydzierac, ze nawet nie mialam ochoty na niego patrzec pozniej. Polozylam sie spac w pokoju mlodego. Od rana (UWAGA) to ON jest na mnie obrazony i zeby MNIE ukarac nie wzial kanapek do pracy Sniadanko mialam gotowe przynajmniej. Na dzien dzisiejszy mam dosc i gdyby nie swiadomosc, ze hormony buzuja, a ja mam sklonnosc do nakrecania sie to walizki bym spakowala i tyle by mnie widzial. Klusia ja tez skorpion wiec dobrze Cie rozumiem. Jak o tym pomysle to mi sie krew gotuje! Fuuu...ck, dobrze, ze sie tu moge wygadac.
Nie mam pojecia skad u mnie takie mysli sie biora. Zawsze chcialam miec dziecko ale K dlugo nie chcial nawet o tym slyszec i teraz gdy moje marzenie sie spelnilo to boje sie ze w pewnym momencie cosc tak potwornego jak choroba malego mi go zabierze..... wiem, absurdalne to wszystko.
hej dziewczyny
za mna super weekend. wesele w spa, caly dzien w jacuzzi przesiedzialam na swiezym powietrzu, i karmilam malego na lezaczku, bomba! nie nadrobie was chwilowo, musze wykorzystac moment ze tesciowa wziela syna na spacer.
ale mam pare pytan:
od kilku dni maly zaczal robic takie geste kupy, nie wiem jak to okreslic, wczesniej byly takie lejace a teraz sa klejace i maziste, wychodza jakby makaronem wiecie o co chodzi? i wydaje mi sie ze ma problem z wyproznianiem, robi raz dziennie ta klejaca, ale wczesniej przez kilka godzin strasznie marudzi. pani w aptece polecila lactulosum ale troszke boje sie dawac, no bo jak go tak strasznie przeczysci? stosowala ktoras ten syrop?
pytanie drugie: moj spi w dzien tylko jesli wyjde z nim na spacer lub jade autem. w mieszkaniu nie pospi dluzej niz 20 minut. a na spacerze to spi dopoki ie wroce nawet 4 godziny moze spac. co zrobic zeby spal w domu? wasze tez tak maja?
trzecie: wiem ze goldenlucy kiedys pytala ile dzieci placza. to ja mam podobne pytanie: ile macie czasu w ciagu dnia ze wasze dzieci sa w super humorku i smieja sie i gaworza? ja mam wrazenie ze to tylko kilka minut w ciagu dnia, reszta to marudzenie i placz nie mowiac juz o lezeniu w lozeczku czy na macie - 20 minut to maks, pozniej juz zaczyna sapac i jeczec. nie wiem czy taki rozwydrzony bo go tu wszyscy dopieszczaja , tesciowa musze hamowac zeby mi go nie brala na rece a ona wtedy stoi nad nim i mowi: "no co , tak ci zle na lezaco? chcialbys pochodzic prawda? no co niewygodnie w wozeczku juz?" normalnie szlag mnei trafia!!!!!
edek: Czy któraś używa pampersów Huggies? Nie wiem czy jaje źle zakładam czy one takie badziewne są. No co 2 góra 3 godziny muszę zmieniać bo inaczej przeciekają bokami. Normalnie kupuje tylko pampersy, ale tym razem nie mogłam w mieście znaleźć rozmiaru 2 a były tylko Huggiesy, więc kupiłam. No i porażka totalna. Nie dość że mniejsze to jeszcze drożej wyszły.
Dziewczyny, mój też ostatnio podczas jedzenia płacze. Przerywa jedzenie, płacze, pręży się ale zaraz łapie cycka i je dalej. Nie wiem dlaczego tak się dzieje. Często patrzę jakie mleko ma na brodzie. Jak to biełe, gęste to próbuję mu jeszcze dać, a jak nie chce to odkładam do łóżeczka. Jak grzecznie leży to uznaję, żę się najadł.
Superrr
Ps. Moja też! po 18 zasnęła jakoś...chyba pora obudzić, ale boję się, że będzie ryk
Dziewczyny tak piszecie o tych wypadkach a ja od wczoraj sama się boje jak głupia a na spacerze dzisiaj tak ściskałam Kubę za ręke ze az Go chyba bolało, w poniedziałek w naszym mieście samochód wjechał w dwa wózki z dziećmi, roczny chłopiec i dwuletnia dziewczynka nie żyją, POLSKIE DZIECI:---( Byli na spacerze, chłopiec z wujkiem a dziewczynka ze swoim tatą, im nic się nie stało poza małymi obrażeniami, serce pęka...
Ja zakladam pampersy 2 ale sadze ze tylko do konca miesiaca na nich pociagniemy. Zaczynam rozgladac sie za 3 w dobrej cenie.
Jak tak czytam ile waza Wasze brzdace i ile maja tygodni to Szymek za maly mi sie wydaje. To moja kolejna fobia-za malo przybiera na wadze.
Wczoraj bylo 5800 a ostatnio byl wazony w przychodni 17 lipca i bylo 5300.
Miesiąc temu były w carrefourze po 34,99, to dopiero promocja,mamy zapas.a teraz gdzies jest promocja na pampki?
My uzywalismy chyba juz wszystkich i dla nas liczy sie tylko pampers.
Jak nakarmiłam o 18 i spała jeszcze po północy w body samym krótkim, a w domu zimno, bo wietrzyłam, do tego pampersa ze 2 kg...przewinęłam na śpiocha i nakarmiłam i spokojnie zasnęła. Po dniu ryku widocznie nie miała siły już na nic.po co budzic, jak zasnela niech spi a jak sie obudzi to wtedy nakarmic. Moja jak wybudzam to zawsze jest ryk :-(
bedziemy tęsknić ;-)dzis i jutro mnie nie bedzie niestety bo p zabiera komputer