Zapytam koleżanki czy nie potrzebuje buteleczek - bo jej młody TT pokochał. Nawet sie wymieniałysmy bo na szkole rodzenia dostałysmy lovi, avent i tt. I jej tylko tt cyckoli a moja nie mogłła tej butelki załapać. Za to lovi idealnie ciagnie.
A w sprawie rozmiarów - dzis połozyłam moją niunie obok synka koleżanki - 2 tyg starszego. I moja waży okolo 4300 a on 7500!!!!! kolosalna róznica. I Aby nie było - ja niunie czasem dokarmiam mm. A młody nigdy butelki nie cyckał. Tylko na cycu...
Zapytaj, jutro kończy mi się aukcja, ale wątpie czy ktoś kupi. Jeśli nikt nie kupi całego zestawu to chętnie sprzedam na sztuki - jakby co to mam 2x150ml i 2x260ml.
kasia - te huggiesy zapinam tak samo jak pampersa, a nawet mocniej bo stykają się te paseczki z przodu, a w pampersie to na widać buźkę zwierzaczka a i tak po 3 godzinach jak idę zmieniać pieluchę to wiem że i body ze śpiochami też będą do wymiany najczęsciej.
maćku - raczej nie są za duże. Kupiłam 2, niby są 3-6kg, tak samo jak pampersy zresztą. No też przykładałam jeden do drugiego i to pampers się większy wydaje. Nie wiem naprawdę o co chodzi.
Zostanę po prostu przy pampersach bo wcale drożej według mnie nie wychodzą. Kupuję te mega paczki i za sztukę wychodzi 47gr, a huggies w tym wydaniu dużym co kupiłam 48gr. No i biorąc pod uwagę znacznie częstsze zmienianie to wychodzi wręcz drożej. Zużyję to co mam w ciągu dnia. A na noc zakładam pampersa bo nie uśmiecha mi się przepieranie małego wtedy. Zresztą jak mapampersa to w nocy nawet nie musze go przewijać. Robię to dopiero rano.
Ostatnia edycja: