reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
carla81 nie ma co kryć złych opini o lekarzach którym powierza się życie naszych dzieci ;)
Ja puki co będe chodziła do mojej lekarki co mnie prowadziła już kiedyś zobaczymy może się jej będe trzymała.
W jakim szpitalu planujesz poród i czy to Twoje pierwsze dziecko będzię (pomijając te niepowodzenia) ?
Ja szczerze odradzam Lubartowską (z własnego doświadczenia) a polecam Kraśnicką ( z doświadczenia koleżanek i bratowej).
Ja jestem z LSM-u.

Boję się tak wcześnie myśleć co, gdzie i jak...już raz planowałam...a teraz jak wyjdzie to tam, gdzie pracuje lekarz, na którego się zdecyduję...dzięki za polecenie...te z doświadczenia są najcenniejsze...tak jeśli się uda to będzie mój pierwszy dzidziuś...jeśli...(ale mam stracha przed tym usg)...

a mozesz napisac dokladniej gdzie w ustawieniach? Bo nie bardzo sie w tym orientuje. Z gory dziekuje :):-)
Lena01
na górze forum, po prawej stronie klikasz w "ustawienia" (pomiędzy "Twój profil" a "Wyloguj się")
Potem jak Ci się otworzy to klikasz po lewej w "moje ustawienia" -> edytuj sygnaturę.
Pojawi się okienko i tam wklejasz kod ze stronki z suwaczkami

carla81 no najlepiej jest jeśli rodzi się w szpitalu w którym pracuje lekarz prowadzący ale bardzo często są szpitale przepełnione i trzeba szukać miejsca poprostu wolnego (tak było w moim przypadku).
Pamiętaj, że wiara czyni cuda musisz wierzyć z całych sił, że nosisz w sobie zdrowe dziecko i wszystko będzie dobrze.. :) kiedy masz USG? Co prawda ja też mam stracha przed USG chodź wiem że bez powodu :) tak już z nami - Mamami jest, że jesteśmy przewrażliwione:)

reklama
W sobotę...15.10...chodzę do Luxmedu...o 10.50 mam wizytę u dr Sobstyl a usg na 11.50 u dr Krzyżanowskiego...tylko on robi usg w tym dniu...cała wieczność do tej soboty...hihi...a Ty kiedy? To będzie już drugie?

Do góry