reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

buziak - moj 15latek ma xbox 360 i do osobno dokupiona pamiec i jemu to w zupelnosci wystarcza. nie ma sensu przeplacac bo co chwile wychodzi cos nowego.

reklama
jak dalej będą takie upały to ja się rozpłynę:szok::szok:
Żeby wyjść z małym na jakiś konkretny spacer musiałabym czekać do 20 a wtedy to on już słodko śpiocha.Albo wychodzić przed 6 rano ale wtedy to ja jeszcze na oczy nie widzę!
Mój starszak się wakacjuje u babci w PL,a my z Jachem zostaliśmy sami...

Miłego wieczoru i stosunkowo udanej nocki Wam życzę;-)

Hej,
ale jestem zła. Zepsuł się nam laptop, tzn. ja zepsułam
embarrassed.gif
brałam go jak zawsze ale palcem (kciukiem) chwyciłam chyba za mocno za ekran i się rozlał
shocked.gif
realmad2.gif
masakra, aparat niedawno też się popsuł (już mam nowy na szczęście), no ale laptop trochę kosztuje
baffled5wh.gif
ciekawe coja sobie teraz przed snem wezmę do łózka
embarrassed.gif
na szczęście zadnych zdjęc nie kasowałam z karty z aparatu, wściekła jestem jak nie wiem. Mieliśmy go aż 1.5 roku. Jeszcze niedawno wywaliśmy kasę na kosiarkę bo stara się spaliła i tak wszystko się psuje (zeby nie użyć brzydszego słowa) po kolei, ciekawe co będie następne:/
Wreszcie mam spokój, młodzi śpią, Kuba nie spał dzisiaj w dzień więc mam dość. Żle się czuje, krew z nosa lała mi się dzisiaj 3 razy, brzuch mnie boli i tak dalej mogę wymieniać
unhappy.gif
co za dzień, to sobie pomarudziłam

Ja jutro zostawiam małego pierwszy raz z babcią i idę do fryzjera i jakoś mi dziwnie- oczywiście babcia będzie krążyć z wózkiem w okolicach, ale będzie to nasze pierwsze rozstanie. No i cały czas się zastanawiam co zrobić z nim jak będę szła na wesele, tzn. na pewno go zabiorę, ale czy mieć cały czas przy sobie czy wieczorem oddać go hmmm..

MsMickey Jezu, czemu wibracje są szkodliwe? Borygo się wibruje po 2 - 3h dziennie :)

agaundpestka będzie dobrze, zobaczysz :) babcia będzie szczęśliwa, że może się z wnukiem bliżej poznać :) Ja Borka zostawiłam już kilka razy na długie godziny pod opieką babci lub tatusia i za każdym razem obie strony świetnie dawały sobie radę :) Takie maluchy są super do opieki, gdy jeszcze nie trzeba za nimi gonić po parku i nie wsadzają łapek w dziwne rzeczy hehe

Buziak-to w takim razie ten xbox bedzie najlepszy i do tego kinect i wszyscy (dorosli i dzieci) beda zadowoleni :tak:
Polaa- to mialas dzien, wspolczuje laptopa, to ja juz przestane tak chwytac swojego :sorry2: i zdrowka zycze skad ta krew?
Aga- jakbysmy szli na wesele to w planie jest isc na slub i wesele z mala a po 20 zawiesc dziecko do dziadkow i sie bawic :tak:
AVO- biedulko, nie dus tego w sobie bo to jeszcze gorzej :tak: Ja tez kiedys mialam taki okres ze wszystko mnie bolalo i zaciskalo mnie w klatce nocami nie moglam oddychac, kilka razy byla na emergancy w szpitalu z roznymi schorzeniami i jak juz wszystko mi sprawdzili i stwierdzili ze nic mi nie dolega zaczelam sobie przy kolejnym ataku bolu tlumaczyc ze to tylko nerwy, ze wszystko juz sprawdzilam i ze jestem zdrowa. Troche czasu zajmuje przekonanie siebie ze jest wszystko w porzadku ale moj P mi pomog i teraz podchodze juz z dystansem do siebie. Mam nadzieje, ze dasz rade i wszystko bedzie dobrze.

Ja juz w lozku,a Gabi w swoim sobie spiulka:) ciesze sie ze minal ten dzien bo od jutra ma byc troszke chlodniej. Zawsze uwielbialam goraco,a teraz przeklinam te upalne dni...mieszkamy na ostatnim pietrze i jest tu tak goraco,ze zastanawiam sie czy nie zapomnieli przypadkiem dokonczyc dachu...w zyciu nie bylam w tak goracym mieszkaniu. Juz na klatce jest okropna duchota. Dobrze,ze to nie nasze tylko wynajmowane.

My chrzciny robimy 23 wrzesnia,imprezka bedzie w domu u tesciow (katering),a gosci ok.20. Tylko najblizsza rodzina-pradziadkowie,prababcie,dziadkowie,rodzenstwo moje i meza.

AVO- ja mysle,ze lepsze samopoczucie po alko mowi samo za siebie...musisz wyluzowac,bo to nerwy. Mnie kiedys dopadla jakas dolegliwosc (nie pamietam co to bylo) i schizowalam sie,ze to cos powaznego. Zrobilam w domu imprezke i troszke wypilam- podczas imprezy wsio bylo oki,nic nie czulam i dotarlo do mnie,ze to moja psycha. Na drugi dzien skonczyla sie moja dolegliwosc:)

dzieki ziewczyny za opinie i porady ;))

polaa - no to nie ciekawie z laptopem ;/// my kiedys wzielismy na raty fajny elegancki i dobry laptopik i po spłacie gora 5rat zalalismy go słodka kawa ze smietanka ;////
A kumpel mi opowiadał ze w krotkim okresie zepsuł im sie odkurzacz, ekspres do kawy, laptop i synek rzucił samochodzikiem prosto w plazme czujesz?????
A co do krwi to ewidentnie jestes przemezona, opocznij troche ;-)

aga - z małym na weselu wiele nie uzyjesz wiec masz do wyboru - idziesz z nim i dupa blada nie zabawa albo oddajesz kolege i masz wieczor/nocke dla siebie;-)

Aga- jakbysmy szli na wesele to w planie jest isc na slub i wesele z mala a po 20 zawiesc dziecko do dziadkow i sie bawic :tak:
Babcia też idzie na wesele, ale wstępnie się właśnie tak z siostrzenicą umówiłam, ze po 20tej przyjadą go odebrać ode mnie :)

December tylko u mnie mały jest tylko na cycu i tylko na nim się uspokaja i przy nim zasypia więc nie tak łatwo.

reklama
Sunshine przestań, przestań;-) szkoda, że ja o tym nie wiedziałam:zawstydzona/y:terazto juz w łózku będę zupełnie samotna:-D byle do piątku:tak::-D

buziak
może i przemęczenie, sama nie wiem ale dzisiaj wyjątkowo żle się czuję. Jakaś taka nie do życia jestem:-(

Zaraz budzę mojego do pracy a sama wskakuję do wanny i idę spać, ciekawe czy uda mi się tak wczas, coś czuję, że jutro Kuba zdcydowanie wcześniej zrobi pobudkę, dzisiaj spał do 9 i w dzien przez to nie poszedł na drzemkę, nie chciało się mu to śpi teraz już od 19.30, oby jak najdluzej rano bo Wojtek jak zjekoło 5 to śpi do 8, 9:tak:
a ja oczywiście razem z Nimi, dwa razy wstałam tylko wczśniej niż Oni:zawstydzona/y:

Do góry