reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ja bylam dzisiaj na dworzu tylko pranie wywiesic. Porazka z tymi upalami. Nie mam sumienia dziecka kisic w wozku i tylko wychodze z nim na podworko polezec pod orzechem.
Zmieniajac temat, Szymek od tygodnia zjada swoje piesci potwornie sie przy tym sliniac. Czy Wasze pociechy tez tak maja? Nawet zaraz po jedzeniu pakuje cale rece do buzi, smok nie pomaga bo go wypluje i znow raczke kituje.

moja tez od tygodnia ładuje piąstki do buzii myślę,że odkryła swoje rączki po prostu.

mało piszę, bo nei chcę Was zadręczać swoimi problemami, ale czytam w miare regularnie...

Ostatnia edycja:
reklama
czyli kinekt i te kosmiczne skakanie to tylko w xbox, tu wiecej gadzetow jest ale trzeba wykupowac tego xboxa live tak? bez tego nie chodzi????

to czemu ps jest drozsze ???
Oczywiscie ze chodzi :tak: i tak KINECT tylko jest do XBOXa.

XBOX LIVE jest tylko dodatkiem jesli ktos chce grac przez internet i nie potrzebujesz go zeby moc grac.

Zeby miec swietna zabawe ty i rodzinka a przede wszystkim chlopaki to jedyne co potrzebujesz to XBOX i gry to wszystko. Masz dwoch 5latkow i im towarzystwo z intetnetu do niczego nie jest potrzebne:tak: to jest dobre dla starszych np. mezusia:tak:

Nie wiem o co chodzi z tymi wibracjami cytowalam opinię partnerki kuzyna. Ona to słyszała jako opinię jakichś innych mam.
Dzięki jeszcze raz za odzew:-):-)

Wyszłam z Gosia do parku fajny wiaterek wieje cień od ogromnych drzew... miodzio :-) tylko 4 gowniarzy na ławce obok psuje nastrój. Ile razy można powiedzieć w jednym zdaniu złożonym słowo kur... ? Wiele proszę pan szanownych wiele. Ja też czasem użyję ale tu zaczęłam lubić sens samego zdania:
"No i k* jak k* tak k* nie można k*"

:p:p:p

Nieźle:-)
Pomine że jest 40 stopni a oni siedzą i kończą polowke. Najmłodszy wygląda na 15 lat. Siedzę tu bo walczę o odzyskanie parku do celów społecznych. Oni uważają że park jest ich do picia i imprezowania. A ja się z dzieckiem gniezdze w ogródku:-(

AVO pisz po to jest bb :-)

Buziak- jezeli chcesz grac przez internet to musisz wykupic live a jak tylko w domu dla siebie to chyba nie.
Na PS tez jest dostep do telewizji i mozesz dokupic PS Move kontroler i grac jak na kinect tyle ze tymi kontrolerami ruchu a na kinect bez. Moj duzo gra przez neta wiec xbox odpadl bo bysmy zbankrutowali, fakt ze hakerzy moga miec dostep do danych ale u nas nic sie nie dzieje bo chyba poza danymi to nic nie moga zrobic.
Gry na xbox sa troszke tansze ale nie duzo.
A PS3 jest drozesz bo ma wbudowana najlepszej jakosci odwarzanie Blueray.
Tak naprawde to musisz sie zastanowic kto i w jakim celu bedzie uzywal tego urzadzenia i wtedy zdecydowac ktory bardziej Wam pasuje.

co ja mam pisać, że ciagle mam te mrowienia:( mrowieja mi juz nie tylko stopy, kótre mrowieją niemal non stop, ale też usta, całae recę, czasem plecy i dłonie:( i jeszcze mam gęsią skórę na nodze czy głowie, a nie ejst mi zimno, ani nie jestem podniecona:) wczoraj wypilam piwko i było przez 1, 5 godziny lepiej , więc nie wiem czy to interpretowac ,ze się wyluzowałam i mineło na chwilę czy po prostu sie lekko podpiłam i nie czułam tak mocno....mam tego dosyć i cholernie się boję ,ze to jakaś choroba:( Do tego jeszcze czasem mam leciuteńkie mdłości i zakłuje mnie w brzuchu.....18 jedziemy and morze i boję się,że do tego czasu mi to nie przejdzie i bęe miała zatrute wlasnymi myslami wakacje:( ach:(

Buziak - dokladnie tak jak pisze sunshine, jesli dla chlopakow to ja bym wziela XBOXa bo naprawde masa goier dla nich a po za tym na gry na internecie to oni za mlodzi, wiec patrz ktora konsola ma wiecej gier i to tanszych bo uwiezrz mi jak sie dorwa do konsoli to gierki beda migiem przchodzic.
i nie nie musisz miec internetu aby grac na gierkach czy uzywac kinecta.

Avo - moze tak bardzo sie tym martwisz ( co jest zrozumiale) ze twoje cialo jest w ciaglym napieci i stadte mrowienia-dretwienia. Moze wlasnie urlop ci pomoze i sie ztrelaksujesz:tak:. Bedzie dobrze zobaczysz.

Ostatnia edycja:
Buziak- jezeli chcesz grac przez internet to musisz wykupic live a jak tylko w domu dla siebie to chyba nie.
Na PS tez jest dostep do telewizji i mozesz dokupic PS Move kontroler i grac jak na kinect tyle ze tymi kontrolerami ruchu a na kinect bez. Moj duzo gra przez neta wiec xbox odpadl bo bysmy zbankrutowali, fakt ze hakerzy moga miec dostep do danych ale u nas nic sie nie dzieje bo chyba poza danymi to nic nie moga zrobic.
Gry na xbox sa troszke tansze ale nie duzo.
A PS3 jest drozesz bo ma wbudowana najlepszej jakosci odwarzanie Blueray.
Tak naprawde to musisz sie zastanowic kto i w jakim celu bedzie uzywal tego urzadzenia i wtedy zdecydowac ktory bardziej Wam pasuje.

głownie chodzi nam o chłopców, bo my jak juz pisałam nie gramy w gry. A dla chłopcow to starcza gry i chodzi tyko o dobra zabawe. Jak podrosn to mysle ze juz i sprzet sie zmieni ;) ale jesli wkreca sie w gry to pozniej to juz sami beda wsie lepiej znac. A jaie sa modele xboxow i kinectow???

Buziak- na xbox'sie sie nie znam, pewnie ten najnowszy bedzie najlepszy tyle zeby mial duzo pamieci to jest wazne i oczywiscie zalezy od tego cena. Nie wiem czy juz na rynek weszly te 720 jak tak to najlepeij ten ale 360 tez powinno wystarczyc jak to dla Twoich pociech :tak: wiec nie warto przeplacac zwlaszcza ze pozniej masz w planie wymiane sprzetu. Kinect jest jeden i to jest jako dodatek zeby grac bez kontrolerow - fajna sa gry na niego.
My mamy PS3 Slim 360 i jestesmy zadowoleni a wlasciwie moj bo ja to malo co gram :tak:

AVO sąma nie wiem może faktycznie można to interpretować, że wyluzowalas i nie sfokusowalas się tak nad tymi mrowieniami. Ja na Twoim miejscu poszłabym do neurologa (nie pamiętam czy już bylas) i na rezonans. Przed urlopem dla spokoju swojego.
Albo pić zacznij ...;-);-);-)

Trzymamy kciuki zeby to był baby blues i nerwica. AVO a może psycholog? Moją siostra ma nerwicę i chodzi do psychiatry raz w miesiącu i do psychologa raz w tyg. Pomaga.
Gdy się nerwica objawiła miała fizyczne objawy zawału. Parę razy w ciągu nocy. I tak parę nocy pod rząd. Myślała że umiera. Naprawdę. Pogotowie było parę razy lekarze stwierdzali nerwicę. Po zastrzyku na uspokojenie mogła usnac. Po paru takich nocach bała się iść spać. Zaczęła się leczyć i pomogło. Poszła do psychiatry bo daje leki na nerwice no i do psychologa bo nerwica ma jakieś podłoże.
Pomysl o tym.

reklama
Czyli co nie co juz wiem ;)
Teraz rzeba rozbic swiki skarbonki i przeliczyc ile chłopcom brakuje ;))
Mi to bardziej zalezy na tym skakaniu dla nich zeby teraz miel frajde niz na kupnie gry na zapas, a i dla nas przy gorzałce tez bedzie do wygłupów.
No to dzieki za pomoc.

A co Wy dzis tak spokojnie? Juz po weekedzie a u nas przestoj w postach.:baffled:
Super pogoda sie zrobiła, wiaterek wieje, chłodniutko fajnie:happy2:
Oby jutro nie padało, niech bedzie chodniej ale niech nie pada ;-)

Do góry