reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Dzień dobry :)
Nie mogę spać, wstałam o 5.30 a teraz pije kawke :) Pijecie dziewczyny kawe? ja rano jedną muszę, sypaną z mlekiem .....
Nie wiem dlaczego nie mogę spać. Jestem jakoś dziwnie pobudzona ;-)

ja też tak mam ostatnio...a jeśli chodzi o kawę to mój facet tak mnie pilnuje że jak coś to z 1 łyżeczki i wiecej mleka, wiec tak naprawde mam mleko z kawą

a ja dzisiaj gnije w łóżeczku do południa (nie mamy młodej to może "coś" będzie) a później idziemy do mojej mamy na objadek wiec mam wolne od garów, a jutro do Sebastiana rodziców i też mam wolne od garów:-D:-D teraz to wszyscy dbają żebym się nie przemęczała chociaż w domu, bo w pracy to normalnie tyram.

reklama
jeszcze nie koniec ale za 3 tygodnie tygodnie bedzie juz koneic a co to jest 3 tygodnie? prawie jak ulamek sekundy :) przed pierwszym usg tez sie tak zamartwiałaś i to niepotrzebnie. ja rozumiem ze po stracie czlowiek szaleje ze strachu ale trzeba wierzyc z calych swoich sil i wmawiac sobie ze musi byc ok! niema innego wyjscia!

Poza tym miłego dnia :)

Cześć dziewczyny,
Wstalam, spojrzalam w lustro i pomyslalam, ze kobiecie nigdy nie dogodzisz. Wczoraj martwilam sie brakiem objawów i proszę są ! 4 nowe dorodne i aż bolace pryszcze. Uśmiechają sie do mnie wredne i mówią: chciałas, to masz. O!

Hej Dziewczyny,

apropo obajwów lub ich braku- mnie wczoraj wieczorem też ustąpiły mdłości, pierwszy raz od miesiąca i powiem Wam,ze trochę sie zanipokoiłam tym faktem. Na szczeście dzisiaj od rana znowu są:)Może powoli będą po prostu zanikać np. najpierw ich nie będzie wieczorami, potem tez popołudniami, a w końcu zupełnie znikną:)

Carla, w każdym razie ja też taka czarnowidząca jak Ty:) To nam z pewnością życia nie ułatwia:)

Mam nadziję, że juz wszystkie zostaniemy w kompelcie:)

Ostatnia edycja:
[FONT=&quot]
Dredka ja mam takie same bolące cholery[/FONT][FONT=&quot], nawet jakbym chciała zapomnieć że są, to tak bolą że się nie da[/FONT]

[FONT=&quot]Carla mocno trzymam kciuki za Twoje maleństwo, wierzę że będzie dobrze Ty też musisz w to wierzyć, wiem że to ciężkie bo mam podobnie jak ty ale musimy się starać dla naszych maleństw.[/FONT]

Dzięń dobry! :-)
Ja tam nie narzekam na spanie ;-) Co prawda znowu była pobudka na siusiu punktualnie o 4.30, ale potem zasnęłam i spałam do teraz :tak:
Dzień dobry :)
Nie mogę spać, wstałam o 5.30 a teraz pije kawke :) Pijecie dziewczyny kawe? ja rano jedną muszę, sypaną z mlekiem .....
Ja też piję i nie wyobrażam sobie iebie bez kawki z rana :no: Ale od zawsze pijam słabą z mlekiem, więc chyba jest oki.
Czasami jak mnie mocno głowa po południu rozboli wtedy zrobię sobie jeszcze jedna małą na poprawę ciśnienia :tak:

Cześć dziewczyny,
Wstalam, spojrzalam w lustro i pomyslalam, ze kobiecie nigdy nie dogodzisz. Wczoraj martwilam sie brakiem objawów i proszę są ! 4 nowe dorodne i aż bolace pryszcze. Uśmiechają sie do mnie wredne i mówią: chciałas, to masz. O!
:-D

Oj dziewczyny ja tez jestem panikara jak nie wiem co. Wczoraj widziałam dorodna fasolke z bijacym serduszkiem a dzisiaj już się zamartwiam bolacym krzyżem. Mam nadzieje ze to bóle związane z rozciąganiem się kości i wiezadel a nie oznaczajace coś niedobrego. Tym bardziej ze do przedwczoraj zero boli, dopiero od wczoraj zaczęło boleć. Ehhh uspokoje się dopiero chyba po porodzie :-)

Oj dziewczyny ja tez jestem panikara jak nie wiem co. Wczoraj widziałam dorodna fasolke z bijacym serduszkiem a dzisiaj już się zamartwiam bolacym krzyżem. Mam nadzieje ze to bóle związane z rozciąganiem się kości i wiezadel a nie oznaczajace coś niedobrego. Tym bardziej ze do przedwczoraj zero boli, dopiero od wczoraj zaczęło boleć. Ehhh uspokoje się dopiero chyba po porodzie :-)
Po porodzie to się dopiero jazda zacznie!:-D

reklama
Hej Laski:* Miło widzieć takie dobre wiadomości na forum;) Mam nadzieje, że w poniedziałek też bedę mogła się podzielić dobrą nowiną... tak bym chciała.... Co do objawów to miewam mdłości... najgorzej jak jadę samochodem... wtedy się nasilają... a tak to są bardzo lekkie:) Piersi też mnie pobolewają... najbardziej wieczorem... Ehhh... też bym już chciała czerwiec... i maleństwo przy sobie... wtedy zdecydowanie byłabym bardziej spokojniejsza... chociaż wtedy zapewne zaczną się inne problemy i też będą powody do obaw... taka chyba już nasza natura:) Buziaki:*

Do góry