Hej
Ja już po wizycie. Dzidzia jest, serduszko jest, więc jestem szczęśliwa
Cieszę się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej
Ja już po wizycie. Dzidzia jest, serduszko jest, więc jestem szczęśliwa
Nas zStefan wisi na lodówce i co chwilę na niego spoglądamzwiariowałam chyba, w pracy ciagle zerkałam na zdjęcie maleństwa ehheh. Teraz też :-)
piersi bolą jak oszalałe a lekarz wczoraj zechciał je zbadać. nie pytajcie jak bolało
dałam rade.
Przestań! Trzeba myśleć pozytywnie!!!Mdłości minęły...senność...i cała reszta...podsumowując czuję się rewelacyjnie...wcześniejsze doświadczenia wskazują na nieszczęście Wizyta w sobotę...
A możne to tak przejściowo? Mnie np nie bolą już dawno piersi, czasem mam mega delikatne brodawki, czasem nie, tez szalałam, ale było wszystko ok. Głowa do góry!Trzymaj się :* Do trzech razy sztuka...a za czwartym się uda!!!!!!!!!!!!!!!! Musi...dziś nie pocieszam...dziś współczuję...obawiam się...że mam to samo
Sprawdziłam skład, to jest taki syrop na bazie Laktulozy, mój ginekolog mi go przepisał, hmm ufam mu, mam nadzieje, ze wie co robi...Sicilpol o jakim syropku pisałaś? Możesz podać nazwę? - też nie chciałabym dostać wytrzeszczu