reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
zwiariowałam chyba, w pracy ciagle zerkałam na zdjęcie maleństwa ehheh. Teraz też :-)

piersi bolą jak oszalałe a lekarz wczoraj zechciał je zbadać. nie pytajcie jak bolało :angry:
dałam rade.
Nas zStefan wisi na lodówce i co chwilę na niego spoglądam :tak:

Fajnie, że lekarz w ogóle bada Ci piersi. Ja w sowim życiu byłam u wielu róznych ginekologów i tylko JEDEN zbadała mi piersi:dry:
Mdłości minęły...senność...i cała reszta...podsumowując czuję się rewelacyjnie...wcześniejsze doświadczenia wskazują na nieszczęście :( Wizyta w sobotę...
Przestań! Trzeba myśleć pozytywnie!!!

u mnie odkąd wyszedł pozytywny test nie było seksu ani razu, kilka razy jedynie pomogłam mężusiowi rozładować napięcie :-D ale ja byłam nietykalna. U mnie plamienia właściwie skończyły się dopiero tydzień temu, jeśli jeszcze tydzień będzie wszystko ok, to się zdecyduję na jakiś bardzo delikatny bzyk ;-)

no wreszcie się dopadłam do neta

Kasiulka- superowo
josevina - następnym razem musi się udać ... 3maj się

a ja już po wizycie...i tak, karta ciąży założona, na wadze chudniemy (co się mojemu ginowi oczywiście nie spodobało) ale na razie luzik, serducho bije, szkrab ma 25mm :-D i termin nam się zmienił na 16.06...za 3 tygodnie kolejna wizyta i USG na choroby genetyczne, jutro wkleje foteczkę fasolki, bo tatuś oczywiście nie wytrzymał i musiał pocykać zdjęcia:-D:-D

dziewczyny, jeśli chodzi o sexik to mnie czasami napada ochota w nocy...albo nad ranem, ale tak średnio to raz w tygodniu bo na wiecej nie mam siły bo zasypiam....ale dzsiaij mam ochote wiec coś bedzie...ale teraz zmykam bo moje kochanie mi pizze przyniosło i mi ślinka już cieknie....jutro się melduje rano...buziaki i dobrej nocy

Carla mi też wszystkie dolegliwości minęły - w pierwszej też mineły jak skończyłam 1 trymestr..

My tez zamówiliśmy pizze na szczęście mój brat ma pizzerie i mamy za free :D

A ja już z miesiąc nie dałam się dotknąć ale dzisiaj naszła mnie taka ochota że jak syn poszedl spac to sie aż rzuciłam na męża:D

Kasiulka, KamilaLublin- super, moje gratulacje!

Trzymaj się :* Do trzech razy sztuka...a za czwartym się uda!!!!!!!!!!!!!!!! Musi...dziś nie pocieszam...dziś współczuję...obawiam się...że mam to samo :(
A możne to tak przejściowo? Mnie np nie bolą już dawno piersi, czasem mam mega delikatne brodawki, czasem nie, tez szalałam, ale było wszystko ok. Głowa do góry!

Sicilpol o jakim syropku pisałaś? Możesz podać nazwę? - też nie chciałabym dostać wytrzeszczu :-D
Sprawdziłam skład, to jest taki syrop na bazie Laktulozy, mój ginekolog mi go przepisał, hmm ufam mu, mam nadzieje, ze wie co robi...

Jeśli chodzi o seks, to ginekolog przepisał nam duuuzo oglądania telewizji a dla meza gry pc :baffled:

Dzień dobry :)
Nie mogę spać, wstałam o 5.30 a teraz pije kawke :) Pijecie dziewczyny kawe? ja rano jedną muszę, sypaną z mlekiem .....
Nie wiem dlaczego nie mogę spać. Jestem jakoś dziwnie pobudzona ;-)
Już chyba chciałabym, żeby był czerwiec, żeby maleństwo było z nami .... Żebym mogła je utulić i ucałować :-) I nieważne, czy to będzie Monika czy Michał - i tak je już bardzo kocham:tak:

reklama
Kam to jeszcze nie koniec pierwszego trymestru...u mnie dopiero 9t2d...dziewczyny dziękuję za wsparcie...mam nadzieję, że macie rację...że wszystko z Mrówą jest git...oby...

Do góry