reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

aljenka ja też niedawno miałam remont pt wyburzanie ścian:) ale fajnie nam wyszło wszystko:) połączyliśmy sypialnię z kuchnią a sypialnię zrobiliśmy z byłego salonu:) mieszkanie choć małe (42m) zyskało bardzo na przestrzeni:

Zobacz załącznik 406314 to taka mała próbka naszego dzieła:p

I nawet kicie załapały się do zdjęcia :-) (kto nie widzi - prawy, dolny róg)

reklama
nanulika- śliczne mieszkanie! ja mam tez ta sama kolorystykę :) białe meble, szare ściany i ciemny parkiet, zaczynaliśmy od zera, tez zdemolowaliśmy dom, by go na powrót "złożyć" - jednym słowem masarka :baffled: a i tak dużo jeszcze przed nami...
Co do krwawienia, ja za pierwszym razem tez tak miałam, ze poroniłam w 6tygodniu i wszystko samo się oczyściło, nie powiem, bo nie pamiętam już dokładnie, ale chyba pierwsze krwawienie tez miałam obfite, sama nie pamiętam, ale za drugim poronieniem, miałam z tamtego okresu te wielgaśne podpaski, wiec tak musiało być.

kiciorki boskie :)

wreszcie się dopadłam do netu na chwile i sie WITAM z wami:-)

w pracy mam tyle roboty że na nic nie mam czasu, odebrałam wyniki i tak na oko jest wszystko oki (najważniejsze że jak dla mnie toxo jest ok) ale jutro mi gin potwierdzi...dziewczyny a czuję sie masakrycznie...żygam co rano i juz szczerze mówiąc mam dosyć tych mdłosci...juz niech się kończy ten trymestr pierwszy bo dostanę cholery

ładnie :-)

nio mnie czeka remont domu !! i tego sie boje bo musze sie w tym czasie wyprowadzic, bedzie tam sodomia i gomoria :-p.
Tez chce polaczyc jeden pokoj z drugim i zrobic salon z kuchnia, 2 lazienki, pokoj dla maluszka, sypialnia, garderoba i jeszcze jeden wolny pokoj.
remont domu wow!! to będzie co robić.... my mamy na razie skromne 42 metry, ale po remoncie jakby ich przybyło wiec póki co OK:) do 3-4 roku życia dziecka damy rade tutaj, wiec jeszcze pare lat przed nami:)
I nawet kicie załapały się do zdjęcia :-) (kto nie widzi - prawy, dolny róg)

kicie a i owszem:) oto w pełnej okazałości:
4-FC653B24-754075-800.jpg

nanulika Ty mieszkasz blisko mongoli tak ?? gdzies na popowicach ??
tak dokładnie:) na popowickiej:)

nanulika- śliczne mieszkanie! ja mam tez ta sama kolorystykę :) białe meble, szare ściany i ciemny parkiet, zaczynaliśmy od zera, tez zdemolowaliśmy dom, by go na powrót "złożyć" - jednym słowem masarka :baffled: a i tak dużo jeszcze przed nami...
Co do krwawienia, ja za pierwszym razem tez tak miałam, ze poroniłam w 6tygodniu i wszystko samo się oczyściło, nie powiem, bo nie pamiętam już dokładnie, ale chyba pierwsze krwawienie tez miałam obfite, sama nie pamiętam, ale za drugim poronieniem, miałam z tamtego okresu te wielgaśne podpaski, wiec tak musiało być.

kiciorki boskie :)

sicilpol, ja uwielbiam połączenie bieli,szarości i czerni.... wcześniej miałam mnóstwo kolorów na ścianach, ale teraz czuję się najlepiej w tych tonacjach.... Ale dużo ludzi ma parcie na jaskrawe kolory... wiem bo robię projekty wnętrz i fiolety, czerwienie - po prostu królują....

remont domu wow!! to będzie co robić.... my mamy na razie skromne 42 metry, ale po remoncie jakby ich przybyło wiec póki co OK:) do 3-4 roku życia dziecka damy rade tutaj, wiec jeszcze pare lat przed nami:)

kicie a i owszem:) oto w pełnej okazałości:
Zobacz załącznik 406332

tak dokładnie:) na popowickiej:)

sicilpol, ja uwielbiam połączenie bieli,szarości i czerni.... wcześniej miałam mnóstwo kolorów na ścianach, ale teraz czuję się najlepiej w tych tonacjach.... Ale dużo ludzi ma parcie na jaskrawe kolory... wiem bo robię projekty wnętrz i fiolety, czerwienie - po prostu królują....

oooooooooooo to juz wiem do kogo sie zglosze przy remoncie, zawsze mialam problem z takimi rzeczami jak wnetrza !!!!!

czesto bywam w mongolii, a 3 lata mieszkalam na kozanowie na ul. dokerskiej takze znam te okolice, zreszta Wrocław to moj drugi dom do niedawna byl jak chyba wszystkich ktorzy mieszkaja w okolicach, tam szkola pozniej praca

Nanulika w takim razie jeżeli nic złego się nie dzieje możesz chyba spokojnie poczekać na tą wizytę we wtorek, chyba żebyś bardzo mocno krwawiła to wtedy pojedź do szpitala żeby zobaczyli co i jak. A jeżeli to okres to trzeba się cieszyć bo to dobry znak, już niedługi będziecie mogli się starać :-)

U mnie też się szykuje remont po nowym roku pozostałych 2 pokoi i może łazienka, aż się boje jak będę funkcjonowała z brzusiem wśród syfu:szok: Bardzo rozbawiły mnie Wasze historie porodowe - humor mi się poprawił:-) Mojej znajomej bratowa miała podobnie parcie i urodziła razem z k...upą;-)bo położna jej nie puściła do wc:tak:no cóż zdarza się...

Nanulika ślicznie :)
Ja 3lata temu remontowałam całe mieszkanie, podłogi, wiercenie, malowanie itp wszystko prawie sama i teraz jak sobie pomyślę, ze będę musiała się wyprowadzić to trochę :no: no nic, ale jak dziecko mam mieć rodzinkę to trzeba razem zamieszkać:szok:Choć chyba mi będzie ciężko jak cały czas mieszkam sama :D

reklama
Nanulika...superowo

ja na szczęscie na razie wynajmuje i remont mały mamy za sobą ( dobrze że udało się przed ciążą)...a za 2 lata chcemy się budować wiec na razie remonty sobie daruję...a poza tym dobrze że mam od tego faceta:-) swego czasu pracował w firmie która projektowała i robiła meble biurowe i np kuchnie pod zabudowe czy stoły, więc nie dość że mam meble za darmoszkę to jeszcze projekt taki jak chce i sobie wymyślę...

Do góry