reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam dziewczyny

Weszlam dzis Was podczytac a tu tyle nowych dzieciaczkow i to te ktore juz nie mogly sie doczekac, super wiesci :tak: Gratulacje!!!

U nas dzis spokojny dzionek Aurelka miala przespana noc i my tez i dzien tez calkiem niezly duzo spi ale zaczynam sie z tego powodu obawiac nocki :baffled:

Trzymam kciukasy za jeszcze nie rozpakowane mamusie duzo Was juz nie zostalo ale miesiac juz sie konczy wiec dacie rade TEN dzien juz niedlugo nadejdzie :tak::-)

Przepraszam, ze nie napisze kazdej z osobna, mimo tego, ze dzis mam wiecej czasu to i tak mi ucieka za szybko jest tyle do zrobienia. Ale pierwsze pranie i prasowanie juz mam za soba :tak:

Sciskam

reklama
ja chyba zgrzesze ale ten cały Ronaldo to wcale mi się jakoś nie podoba...:crazy:

dzisiaj kurde miałam skurcze przepowiadające, już myślałam, że sie rozkręci, pół dnia leżałam i ogólnie było kijowo a teraz jak ręką odjął. ide zrobić kolację.
ja też, to był tzw sarkazm. Tzn przyznaję, jest przystojny, jak wielu iberyjczyków, i tyle ;P

szkoda, że na przepowiadających się skończyło...

Jak ronaldo byl gosciem w hotelu w ktorym pracowalam to zanim mogl skorzystac Wc musial czekac az ochrona sprawdzi czy nikogo tam nie ma :/ przesra.ne

Baby nudy u mnie jak diabli, pomietosilam suty i co dalej w ciazy, dzis znow wezme kapiel w wannie. Stracilam juz nadzieje na normalny porod

Jak to dobrze, że nie zamieszkali teraz w hotelu męża! Wystarczy, że Ruskie zamieszania narobili ;P

A w ogóle to co ten Czeski bramkarz ma co mecz na głowie? Co on pancerny z Rudego ;P

A Ronaldo to ciekawe czemu co chwila w długim rękawie gra, że też mu nie za gorąco........

u mnie z kupami bylo roz.nie. czasem caly dzien nic czsem 2 a czasem co chwile.
klusia z przewijaniem w nocy tez nie przesadzam bo zal mi rozbudzac...

Rysica Petr Czech miał kiedyś poważną kontuzję i musi nosić taki kask!
A Ronaldo jest paskudny ;-)I właśnie nie strzelił:-)
Ja wam mówię,że Czesi wygrają!!!:-)

Ruda a widzisz, nawet nie wiedziałam! Biedny ten bramkarz w takim razie...

Mąż właśnie wrócił, mówi że jest całym sercem za Czechami. No w końcu przez wiele lat jego sąsiedzi ;) Bo on przez 20 lat mieszkał w Szklarskiej Porębie czyli 6 km od Czech ;)

Rysica no biedny to był jak walnął głową w słupek i stąd ta "czapka"!Ja też kibicuję Czechom i nawet jak grali z Polską to im kibicowałam:zawstydzona/y:

A mnie to by się podobało,jakby finał był Grecja-Czechy;-)

reklama
mały ledwie mi sie ululał ale chyba spi jednym okiem wiec to nie na długo ;/
meczu nie ogladam ;))
pora ugłaskac do snu starsze ;)

no dziewczynki dojdzie dzis jeszcze z jedna do urodzonych?????
dawac jak juz taki wysyp to jeszcze z jedna!! ;))

Do góry