reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Ronaldo mówię nie . Zdecydowanie. Jest taki śliczny jak budyń z soczkiem. Do wyrzygania. Ja gustuję w takich co mają coś w sobie. Niekoniecznie urodę. Za to fryzurę ma zawsze doskonałą :-)

reklama
Karmienie i kupę zapisywałam przez tydzień i kup było 3-4 :). A siku to nie zawsze się zauważy.
A często przewijacie?
Bo nie wiem czy ja nie za rzadko, bo czasami na noc o 21-22 i potem dopiero 8-9.... ale nic sie nie dzieje ze skórą...
Nie chce mi się jej rozbudzać w nocy...

U mnie w pierwszym tygodniu kupa była po każdym karmieniu. Teraz w 2 tyg sa tak 3-4 dzienie.
Staram się ja przewijac po kazdym karmieniu - z reguły jak ściągam pieluche to księżniczka wtedy dopiero zaczyna kupkac i siusiac.

A w sprawie nocy - to zmienię pieluche tak koło 12-1 i potem dopiero koło 7-8 rano. Chyba ze w nocy poczuje ze pełno... wtedy się zmuszam do wstania i zmienienia :) Ale = 1 h dodatkowo nieprzespana.

Dzis laska dala czadu. Po myciu zasneła najedzona o 22. Obudzila sie o 1. I dalej z regularnością co 1,5 godziny wstawała na jedzonko, lub raczej picie. Bo pocyckala 5 minut i zasnela. Nie do obudzenia w celu kontynuacji.

A i mam pytanko - czy wasze dzieciaczki sa aktywne w tych samych godzinach co w brzuszkach?
Moja zawsze mnie budziła o 4 i teraz też. pobudka o 4, karmionko ale potem spac nie chce - tylko do 6 nas zaczepia :)

Aaaaa i zapomniałam dodac - truskawki przeszły :) teraz będę się przymierzac do czeresni :)

A na kolację byla cukinia nadziewana serkiem feta z suszonymi pomidorami. danie na grilla dla matek karmiacych :)

Ostatnia edycja:
reklama
no ja też za Czechami, ale niestety się chłopakom nie udało :-( a na Cristiano to patrzeć nie mogę, jest obleśny i odpychający:baffled:

no dziewczynki dojdzie dzis jeszcze z jedna do urodzonych?????
dawac jak juz taki wysyp to jeszcze z jedna!! ;))

mam przeczucia, że dzisiaj w nocy coś sie u mnie wydarzy:-D brzuchol boli masakrycznie, krzyż, mdli mnie i w ogóle jestem jakaś taka niewyraźna

Do góry