reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
dzis np juz ze trzy godz wisze z cyckiem na wierzchu i ogarniam małego /jakis gorszy dzien mamy - mam nadzieje:-(
Podobnie mam jak katrina - jak uporzadkujemydobe to mysle ze wiecej czasu bede miała na pogaduchy :tak: TYMBARDZIEJ ZE JUZ NIEDŁUGO BEZ WYRZUTOW BEDE WAM PISAC POSTA POD POSTEM HEHE:rofl2::-)
O to nie jestem sama. Dzis dzień był piękny, ale wieczór taki, że o 22 myślałam, ze już mogę iść pod wymarzony prysznic, a skończyło się tak, że wyskoczyłam nie do końca spłukana..Nie wiem co sie dzieje, ale barki moje już wysiadają.

Rysica, Mamina - bramkarz reprezentacji Czech miał kiedyś w trakcie meczu poważna kontuzję, miał złamana podstawę czaszki i od tamtej pory gra w specjalnym kasku

December - jakby mąż się uparł, to by mógł na pisemny wniosek przesunąć urlop:

Kodeks Pracy
Dział Siódmy
Urlopy pracownicze

Art. 164. § 1. Przesunięcie terminu urlopu może nastąpić na wniosek pracownika
umotywowany ważnymi przyczynami.

dziewczyny a jak wasze brzuchy wygladaja? ja musze powiedziec ze moj jest taki dosc spory, mimo ze z 15 kilo zostalo mi 5... troche mi sie to nie podoba.

probowala ktoras tego zelu poporodowego musteli?

Na porodówce zostawiłam 15 kg z przybranych 18...zostały 3 kg, ale mąż twierdzi, że to cycuchy :D
Wczoraj była położna...zdjęła moje aż 4 szwy ;D Wolę poród niż pozbywanie się szwów...szczerze mówię ;D
Mała osiągnęła już prawie wagę urodzeniową i dla położnej jest okazem zdrowia...mam nie dokarmiać jej sztucznym...tylko i wyłącznie mój pokarm...ale to raczej nie przejdzie...bo po moim śpi 1,5 h a po butli ponad 3 h ;D Np. wczoraj butla była o 22.00 i mała spała do 5!!! A ja głupia budziłam się co 1,5 h i tęskno patrzyłam na jej błogi sen...Dziś wychodzę na imprezę firmową i mała zostaje z tatą, więc jedynym wyjściem by facet zechciał kontynuować ten zwyczaj bycia z córą sam na sam jest butla ;D Skóra na brzuchu nadal słodko wisi...już zabrałam się za smarowanie ;D AAAAAAAAAAAAAAAAAaaaa!!!!! Jak cudnie być mamą ;D

reklama
Do góry