reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Była położna, pokazała jak rozmasowywać cycuchy. Już są bardzo pene. W jeden dzień urosły mi chyba o 2 numery! Ponieważ Zosia jest śpiochem kazała co 3 godz ja budzić do jedzenia. Dość mało sika i to może świadczyć, że nie dojada. Ile wasze pociechy razy na dobę sikały w 1 tyg? I jak częso była kupa?

reklama
moj mały dzis oszalał kurcze nie spijuz jakis czas, wiec chyba czas na kapiel i moze to go zmeczy...
czyli musze sie pozegnac papap

Była położna, pokazała jak rozmasowywać cycuchy. Już są bardzo pene. W jeden dzień urosły mi chyba o 2 numery! Ponieważ Zosia jest śpiochem kazała co 3 godz ja budzić do jedzenia. Dość mało sika i to może świadczyć, że nie dojada. Ile wasze pociechy razy na dobę sikały w 1 tyg? I jak częso była kupa?
Karmienie i kupę zapisywałam przez tydzień i kup było 3-4 :). A siku to nie zawsze się zauważy.
A często przewijacie?
Bo nie wiem czy ja nie za rzadko, bo czasami na noc o 21-22 i potem dopiero 8-9.... ale nic sie nie dzieje ze skórą...
Nie chce mi się jej rozbudzać w nocy...

My dziś po szczepieniu. Mój Julek śpi jak zabity i nic go nie rusza :tak: Idę wziąć szybki prysznic bo się kleję :baffled:

Polaa- a gdzie masz najblizszy konsulat? bo my w manchester i kurcze jak takie sa terminy to musze jutro umowic sie na spotkanie.

Moja pierwsza czesciowo przespana noc!!! Aurelka zasnela o 1:20 i obudzila sie o 6:30 :szok::-D
A dzis juz zaliczyla 4h spania od 11 do 15 i teraz znowu spi juz 3h kurcze nie wiem czy cos z nia nie tak. Czuje sie jak bym dziecka nie miala, siedzimy z P w domu i nie wiemy co ze soba zrobic bo moze sie obudzic w kazdej chwili i tak czekamy... Teraz zaczynam sie bac nocy!!!

Byla dzis polozna i powiedziala, ze to dobrze, ze spi tzn ze jest najedzona i szczesliwa... Polozna pobierala dzis krew z piety na badania i mloda mnie zaskoczyla, nawet nie zaplakala :szok: jakby sie nic nie stalo, szok, maz sie przestraszyl, ze moze czucia nie ma... :-D

Jutro mamy wizyte zeby zarejestrowac mala i to bedzie nasze pierwsze wyjscie z domku, nie wiem jak to bedzie wygladac, w co ja ubrac? i jak zareaguje na spacerek ehhh......

Bąblik - a ja za nikim nie jestem, ja liczę na fajne akcje i ciekawa jestem dzisiejszej fryzury Ronaldo w pierwszej i drugiej połowie :-D:-D:-D
ja chyba zgrzesze ale ten cały Ronaldo to wcale mi się jakoś nie podoba...:crazy:

dzisiaj kurde miałam skurcze przepowiadające, już myślałam, że sie rozkręci, pół dnia leżałam i ogólnie było kijowo a teraz jak ręką odjął. ide zrobić kolację.

reklama
Jak ronaldo byl gosciem w hotelu w ktorym pracowalam to zanim mogl skorzystac Wc musial czekac az ochrona sprawdzi czy nikogo tam nie ma :/ przesra.ne

Baby nudy u mnie jak diabli, pomietosilam suty i co dalej w ciazy, dzis znow wezme kapiel w wannie. Stracilam juz nadzieje na normalny porod

Do góry