reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Była położna, pokazała jak rozmasowywać cycuchy. Już są bardzo pene. W jeden dzień urosły mi chyba o 2 numery! Ponieważ Zosia jest śpiochem kazała co 3 godz ja budzić do jedzenia. Dość mało sika i to może świadczyć, że nie dojada. Ile wasze pociechy razy na dobę sikały w 1 tyg? I jak częso była kupa?

reklama
moj mały dzis oszalał kurcze nie spijuz jakis czas, wiec chyba czas na kapiel i moze to go zmeczy...
czyli musze sie pozegnac papap

Była położna, pokazała jak rozmasowywać cycuchy. Już są bardzo pene. W jeden dzień urosły mi chyba o 2 numery! Ponieważ Zosia jest śpiochem kazała co 3 godz ja budzić do jedzenia. Dość mało sika i to może świadczyć, że nie dojada. Ile wasze pociechy razy na dobę sikały w 1 tyg? I jak częso była kupa?
Karmienie i kupę zapisywałam przez tydzień i kup było 3-4 :). A siku to nie zawsze się zauważy.
A często przewijacie?
Bo nie wiem czy ja nie za rzadko, bo czasami na noc o 21-22 i potem dopiero 8-9.... ale nic sie nie dzieje ze skórą...
Nie chce mi się jej rozbudzać w nocy...

My dziś po szczepieniu. Mój Julek śpi jak zabity i nic go nie rusza :tak: Idę wziąć szybki prysznic bo się kleję :baffled:

Polaa- a gdzie masz najblizszy konsulat? bo my w manchester i kurcze jak takie sa terminy to musze jutro umowic sie na spotkanie.

Moja pierwsza czesciowo przespana noc!!! Aurelka zasnela o 1:20 i obudzila sie o 6:30 :szok::-D
A dzis juz zaliczyla 4h spania od 11 do 15 i teraz znowu spi juz 3h kurcze nie wiem czy cos z nia nie tak. Czuje sie jak bym dziecka nie miala, siedzimy z P w domu i nie wiemy co ze soba zrobic bo moze sie obudzic w kazdej chwili i tak czekamy... Teraz zaczynam sie bac nocy!!!

Byla dzis polozna i powiedziala, ze to dobrze, ze spi tzn ze jest najedzona i szczesliwa... Polozna pobierala dzis krew z piety na badania i mloda mnie zaskoczyla, nawet nie zaplakala :szok: jakby sie nic nie stalo, szok, maz sie przestraszyl, ze moze czucia nie ma... :-D

Jutro mamy wizyte zeby zarejestrowac mala i to bedzie nasze pierwsze wyjscie z domku, nie wiem jak to bedzie wygladac, w co ja ubrac? i jak zareaguje na spacerek ehhh......

Bąblik - a ja za nikim nie jestem, ja liczę na fajne akcje i ciekawa jestem dzisiejszej fryzury Ronaldo w pierwszej i drugiej połowie :-D:-D:-D
ja chyba zgrzesze ale ten cały Ronaldo to wcale mi się jakoś nie podoba...:crazy:

dzisiaj kurde miałam skurcze przepowiadające, już myślałam, że sie rozkręci, pół dnia leżałam i ogólnie było kijowo a teraz jak ręką odjął. ide zrobić kolację.

reklama
Jak ronaldo byl gosciem w hotelu w ktorym pracowalam to zanim mogl skorzystac Wc musial czekac az ochrona sprawdzi czy nikogo tam nie ma :/ przesra.ne

Baby nudy u mnie jak diabli, pomietosilam suty i co dalej w ciazy, dzis znow wezme kapiel w wannie. Stracilam juz nadzieje na normalny porod

Do góry