reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Waris a jak mi po spaghetti wyskoczy to tez? ;-) U mnie brzuszek jest ale tylko taki tłuszczowy, bebechy mi trochę wypchnęło i to wszystko, nic więcej się nie powiększa od tego czasu ale z drugiej strony na razie na wadzę mam -2 i bądź tu kobieto mądra

:tak: nie po spagetti to nie koniecznie ;-)
moja waga też się waha tak +/- 1 kg. Czasami brzuch mam nadęty, że myślę że rośnie a na drugi dzień znowu się zmniejsza i tak się ze mną bawi.

Usmialam sie bardzo z Twego opisu, pozytywny porod :)
Ale wlasnie ja tak sie czuje - pierwsza ciaza, pierwszy porod i pozniej tez co najwazniejsze pierwsze dziecko i mam tylko nadzieje, ze hormony i instynkt pokaza mi droge i w magiczny sposob zrozumiem co mam robic i kiedy:rofl2:
No Ci powiem, że też mam taką nadzieję :-)

uhhh zapomniałam dopisać taka mała zmiana tematu ;P
Wyobrazie sobie . zrobilam pyszny obiadek piers z kurczaka z serem ziemniaczki i sosik koperkowo-ziołowy (mmmm uwielbiam to) no i oczywiscie zjadlam to przed wizytą u gina. a po drodze do lekarza (i ze mam kawalek bo spacerkiem jakies 20minut) i sobie ide i ide i czuje ze tu nagle wszystko mi sie do goryb podnosi odwracam sie a tu jakas kobieta idzie za mna wiec staram sie jak tylko moge zeby sie wstrzymac. uff poszla.. no i tu nagle pawik poszedl:rofl2: jaka bylam zla taki pyszny obiadek poszedl na marne ;(

caly czas zastanawia mnei ta waga czy to mozliwe :O

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć laseczki :) jak dawno mnie tu nie było... Powiedzcie kochanie czy odczuwacie czasami bóle brzuszka? Mnie czasem na dole coś zakuje, pociągnie, nie jest to jakieś strasznie dokuczliwe ale troszkę się martwię czy wszystko ok :( a wizytę mam dopiero za 2 tyg...
Mi gin. powiedziała że jak czuję takie kłucie ciagnięcie w dole brzucha to bardzo dobry znak bo to oznacza że macica sie przygotowuje to tego że dzidziuś rośnie i do porodu :)

Ja tez czuje ze bobo rosnie, co jakis czas mnie boli brzuch :) jeszcze sie wciskam w najobcisle jeansy ale czuje ze to juz koniec między nami bo dupa rosnie i niestety spodnie sa zbyt przylegle.
Dalej mam wstret do czekolady a ja przeciez kocham czekoladę!
Ciagle jestem leniwa i nie mam ochoty nic robic poza siedzeniem w lozku...
Nad wzgorkiem lonowym mam uwypuklenie szczegolnie wieczorem...jakby nie bylo idzie trzeci miesiac aaaaaaaaa

trzeci miesiąc aaaaaaaa, nim się zorientujemy to już będzie trzeba pakować torby do szpitala i będziemy dostawały białej gorączki czy aby wszystko naszykowałyśmy...Dopiero co wiedziałyśmy dwie krechy na testach... Ajjj, leci czas leci

reklama
nanulika dałabyś po kawałku a nie kusisz!
Wy zanim się obejrzycie będziecie sie pakowały do szpitala a my z nanuliką będziemy Wam murzynki z kokosami przynosic :D

Do góry