Dziękuję i wzajemnieMaćku o jaaa... udało się, a ja ostatnio się zastanawiałam co u Ciebie... serdeczne gratulacje!!!!
reklama
gosikkk
Fanka BB :)
5 kg - o jaaaa
teraz będziemy wiedziały że to nie k...pa
teraz będziemy wiedziały że to nie k...pa
Waris
Waris a jak mi po spaghetti wyskoczy to tez? ;-) U mnie brzuszek jest ale tylko taki tłuszczowy, bebechy mi trochę wypchnęło i to wszystko, nic więcej się nie powiększa od tego czasu ale z drugiej strony na razie na wadzę mam -2 i bądź tu kobieto mądra
nie po spagetti to nie koniecznie ;-)
moja waga też się waha tak +/- 1 kg. Czasami brzuch mam nadęty, że myślę że rośnie a na drugi dzień znowu się zmniejsza i tak się ze mną bawi.
No Ci powiem, że też mam taką nadzieję :-)Usmialam sie bardzo z Twego opisu, pozytywny porod
Ale wlasnie ja tak sie czuje - pierwsza ciaza, pierwszy porod i pozniej tez co najwazniejsze pierwsze dziecko i mam tylko nadzieje, ze hormony i instynkt pokaza mi droge i w magiczny sposob zrozumiem co mam robic i kiedy
uhhh zapomniałam dopisać taka mała zmiana tematu ;P
Wyobrazie sobie . zrobilam pyszny obiadek piers z kurczaka z serem ziemniaczki i sosik koperkowo-ziołowy (mmmm uwielbiam to) no i oczywiscie zjadlam to przed wizytą u gina. a po drodze do lekarza (i ze mam kawalek bo spacerkiem jakies 20minut) i sobie ide i ide i czuje ze tu nagle wszystko mi sie do goryb podnosi odwracam sie a tu jakas kobieta idzie za mna wiec staram sie jak tylko moge zeby sie wstrzymac. uff poszla.. no i tu nagle pawik poszedl jaka bylam zla taki pyszny obiadek poszedl na marne ;(
caly czas zastanawia mnei ta waga czy to mozliwe :O
Ostatnio edytowane przez moderatora:
alijenka
Mamcia Nataszki :))
Alienka ile twoj chlopek mam milimetrow? Mij w 7tyg i 6dniu mial 14
mój ja 20 mm
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Mi gin. powiedziała że jak czuję takie kłucie ciagnięcie w dole brzucha to bardzo dobry znak bo to oznacza że macica sie przygotowuje to tego że dzidziuś rośnie i do poroduCześć laseczki jak dawno mnie tu nie było... Powiedzcie kochanie czy odczuwacie czasami bóle brzuszka? Mnie czasem na dole coś zakuje, pociągnie, nie jest to jakieś strasznie dokuczliwe ale troszkę się martwię czy wszystko ok a wizytę mam dopiero za 2 tyg...
mamina karierowiczka
Ja tez czuje ze bobo rosnie, co jakis czas mnie boli brzuch jeszcze sie wciskam w najobcisle jeansy ale czuje ze to juz koniec między nami bo dupa rosnie i niestety spodnie sa zbyt przylegle.
Dalej mam wstret do czekolady a ja przeciez kocham czekoladę!
Ciagle jestem leniwa i nie mam ochoty nic robic poza siedzeniem w lozku...
Nad wzgorkiem lonowym mam uwypuklenie szczegolnie wieczorem...jakby nie bylo idzie trzeci miesiac aaaaaaaaa
Dalej mam wstret do czekolady a ja przeciez kocham czekoladę!
Ciagle jestem leniwa i nie mam ochoty nic robic poza siedzeniem w lozku...
Nad wzgorkiem lonowym mam uwypuklenie szczegolnie wieczorem...jakby nie bylo idzie trzeci miesiac aaaaaaaaa
Yousta
Zaangażowana w BB
trzeci miesiąc aaaaaaaa, nim się zorientujemy to już będzie trzeba pakować torby do szpitala i będziemy dostawały białej gorączki czy aby wszystko naszykowałyśmy...Dopiero co wiedziałyśmy dwie krechy na testach... Ajjj, leci czas leci
reklama
madziarra21
nanulika dałabyś po kawałku a nie kusisz!
Wy zanim się obejrzycie będziecie sie pakowały do szpitala a my z nanuliką będziemy Wam murzynki z kokosami przynosic
Wy zanim się obejrzycie będziecie sie pakowały do szpitala a my z nanuliką będziemy Wam murzynki z kokosami przynosic