Yousta
Zaangażowana w BB
no to mnie wyprzedziłaś:-)witam
nie śpie od 3, takiego stresa mam przed ginem ... nie wiem jak wytrzymam do 18 :-(
miłego dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to mnie wyprzedziłaś:-)witam
nie śpie od 3, takiego stresa mam przed ginem ... nie wiem jak wytrzymam do 18 :-(
miłego dnia
A gdzie będziesz rodzić w Ciesznie czy w Bielsku?:-)M@dz1@ dopiero teraz zauważyłam skąd jesteś ;-) ja jestem z okolic Cieszyna i Skoczowa więc poza tym samym dniem ciąży to jeszcze ta sama okolica nas łączy
Boże ja miałam tak poranione piersi że jak sobie pomyśle o tm bólu to już mam dośćWlasnie ja jakoś bardziej boje sie karmienia, zapalenia piersi, zastojow niż porodu. Może dlatego , ze widziałam dwie moje przyjaciółki umierające z bólu piersi na początku, a porodu na żywo nigdy...
ja też mam wieczorne mdłości coś strasznegowłasnie odeszłam od kibelka to juz 3 wieczorne rzyganie , 4 ogolnie... czy to napewno wszystko ok? wszedzie mowi sie o porannych wymiotach i mdlociach mnie zawsze trafia od poludnia po wieczor?!?!?!((