reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Dzień dobry wszystkim! U mnie poranek za oknem dość ponury, mam nadzieje, ze pózniej będzie lepiej. Yousta, gosikk trzymam kciuki - powodzenia!!!
Moja kolejna wizyta dopiero 3 grudnia- wydaje mi sie, ze to wieczność!

Ostatnia edycja:
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!!
I zmykam do pracy! WKOŃCU - koniec siedzenia w domu :))
Bede wieczorkiem i czekam na same przyjemne wiesci!!

Ja też trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty - ddajcie szybciutko znać i wklejcie zdjęcia wszych fasolinek :-)

Nad morzem pogoda beznadziejna, zimno i pochmurno - dziś zamiast spaceru po plaży, zostaje spacer po lesie :-(

Miłego dnia ciężarówki!

M@dz1@ dopiero teraz zauważyłam skąd jesteś ;-) ja jestem z okolic Cieszyna i Skoczowa więc poza tym samym dniem ciąży to jeszcze ta sama okolica nas łączy :-D
A gdzie będziesz rodzić w Ciesznie czy w Bielsku?:-)

Wlasnie ja jakoś bardziej boje sie karmienia, zapalenia piersi, zastojow niż porodu. Może dlatego , ze widziałam dwie moje przyjaciółki umierające z bólu piersi na początku, a porodu na żywo nigdy...
Boże ja miałam tak poranione piersi że jak sobie pomyśle o tm bólu to już mam dość
własnie odeszłam od kibelka to juz 3 wieczorne rzyganie , 4 ogolnie... czy to napewno wszystko ok? wszedzie mowi sie o porannych wymiotach i mdlociach mnie zawsze trafia od poludnia po wieczor?!?!?!:(((
ja też mam wieczorne mdłości coś strasznego

Jak piszecie o tych ciastach i obiadkach to wam zazdroszcze chciałabym zjeść coś ze smakiem tak jak wy, kompletnie na nic nie mam ochoty muszę się zmuszać do jedzenia

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty:-)

reklama
Witam,
dawno mnie nie było i zaległości do przeczytania.... Również trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty, ja kolejną wizytę mam dobiero 22-11, naszczęcie już o 8 rano więc nie będę się denarwować przez cały dzień. Naszczęscie cały czas pracuje i nie mam czasu na myślenie i denerwowanie się. Chociaż jak tak was czytałam zastanowiłą mnie jedna rzecz - sikanie :confused:. Ja jakoś nie czuje specjalnej róznicy, nie chodzę częściej do WC. Oczywiście pije wodę i w związku z tym trochę częściej siusiam, ale noc przesypiam bez wstawania. Tylko kurcze dlaczego tylko ja tak mam, a może ktoś jeszcze nie cierpi na wzmożone siusianie?? Kiedyś gin powiedział mi, że mam lekkie tyłozgięcie macicy, może dlatego, nie naciska ona na pęcherz??? jak myślicie???

Do góry