reklama
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
Ja sie też martwilam, na dodatek poszłam do szpitala z chudymi nogami, a wróciłam opuchnieta jak słoń. Bałam sie, ze coś złego się ze mna dzieje. Najwyższe ciśnienie mialam 140/95. A u Ciebie?
Nie martw sie...organizm potrzebuje czasu, ja z kazdym dniem czuje sie lepiej.
Nie martw sie...organizm potrzebuje czasu, ja z kazdym dniem czuje sie lepiej.
Addiena
MAMUNIA KWIATUNIA
Blat od komody nadal niepolakierowany...ale to nic...pościel schowana by się nie kurzyła...reszta już gotowa i czeka
No to córeczko Carli, na co czekasz?? Mamusia Ci piekne rzeczy kupila, więc wyskakuj z brzusia hahah.
a tak na marginesie- co ciekawego nabylas, bo dawno na zakupowym sie nie chwalilaś
Rysica- super Twój synus )
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Addiena, dzięki a czy ja Wam go kiedyś pokazywałam w ogóle?
hejka
My miałyśmy 2 dni kolki, obie prawie wcale nie spałyśmy... Też małej koperku zaparzyłam wczoraj wypiła 50ml i po 2 godzinach od wypicia usneła i spała 4godziny:-) tak to śpi 3,4 właśnie na cycku wisi mi około 30minut i zawsze usypia a jak beka to sama ze strachu podskakuje do tego lubi hmmm "pobrudzić" wszystko swoją kupą w trakcie zmiany pampera a jeszcze kilka dni temu waliła w ręcznik po kompieli
moja jak ma czkawkę, wystarczy ją w kocyk wsadzić i przechodzi. Co do laktacji ja piję 1l mleka dziennie conajmniej, do tego actimel i jakieś serki smieje się że ja na diecie proteinowej prawie jestem ale jakoś na nic innego nie mam ochoty czasami jeszcze rosołek z lanymi kluskami a dzis pierwszą kanapkę zjadłam od czasu wyjścia zeszpitala
My miałyśmy 2 dni kolki, obie prawie wcale nie spałyśmy... Też małej koperku zaparzyłam wczoraj wypiła 50ml i po 2 godzinach od wypicia usneła i spała 4godziny:-) tak to śpi 3,4 właśnie na cycku wisi mi około 30minut i zawsze usypia a jak beka to sama ze strachu podskakuje do tego lubi hmmm "pobrudzić" wszystko swoją kupą w trakcie zmiany pampera a jeszcze kilka dni temu waliła w ręcznik po kompieli
moja jak ma czkawkę, wystarczy ją w kocyk wsadzić i przechodzi. Co do laktacji ja piję 1l mleka dziennie conajmniej, do tego actimel i jakieś serki smieje się że ja na diecie proteinowej prawie jestem ale jakoś na nic innego nie mam ochoty czasami jeszcze rosołek z lanymi kluskami a dzis pierwszą kanapkę zjadłam od czasu wyjścia zeszpitala
No to córeczko Carli, na co czekasz?? Mamusia Ci piekne rzeczy kupila, więc wyskakuj z brzusia hahah.
a tak na marginesie- co ciekawego nabylas, bo dawno na zakupowym sie nie chwalilaś
Rysica- super Twój synus )
Lampki i karuzelkę, ale jeszcze nie zamontowane. Na pokojowym wrzucone
Skurcze co 8 minut...jeśli utrzymają się tak przez godzinę to zbieram się...bo już mnie męczą...
Ostatnia edycja:
Rysica
Carla - może pomaltretuj sutki może się skurcze nasilą!!!
Carla - może pomaltretuj sutki może się skurcze nasilą!!!
Reakcja męża...pokręcić ci wentylem?
reklama
Rysica
Reakcja męża...pokręcić ci wentylem?
hahahahahahaha DOBRE!!!