PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
witam
spać nie mogę bo w sypialni lata jakaś zmierzła ospała mucha pewnie przez tą deszczową pogodę taka natrętna
dzisiaj o 13 obiadek u teściowej z okazji jej urodzin, może by mnie ominęła ta wątpliwa przyjemność gdyby tak Sergiusz okazał się taki kochany i zaczął wyłazić przed
dokładnie to samo pomyślałam, szkoda że sędzia tylu fauli nie zauważy, a spalonego tak;-)
PaulinaMaria jak zobaczyłam wieści na szpitalnym od ciebie to pomyślałam, że w końcu twoja kolej;-);-)
mamina wydaje mi się, że tak możesz odczuwać przepowiadające, u mnie też nasilają się wieczorem choć te krzyżowe odczuwam w innym miejscu
polaa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
I ja tez juz na nogach:-(
Nocka do bani ciagly bol bioder I brzusia ale ostatnio to norma, po za tym stresa nocego zlapalam bo malej nie czulam :-( Glaskalam, przesuwalam brzuch, popychalam ja a ta nic:-( dopiero o 6tej ta Franca zaczela tak sie wiercic ze myslalam ze mi skora peknie.
Za jakas godzine ekipa od kuchni przychodzi I sie zacznie - rozwalanie starch mebli, burzenie sciany jednym slowem bedzie syf Mam nadzieje ze sie szybko uporaja .
Hejka!
Jak na dzień pójścia do szpitala, to spałam rewelacyjnie!! nawet po pobudce do wc, szybko zasypiałam, a bałam się, że myśli nie pozwolą mi zasnąć. Emocje są, ale raczej te pozytywne:-) już jutro utulę córeczkę!!! jejku, aż nie wierzę w to co piszę!!
Wczoraj znów myślałam, że podczas meczu coś się zacznie, bo były takie emocje, że córcia aktywność miała niesamowitą i bolało wszystko na dole. Powiem Wam, że nie da się zapomnieć okresu, w którym byłyśmy na finiszu ciąży
Fajno, że już w domku i zdrowo:-) też chciałabym mieć już za sobą etap szpitala i wracać do domu, no ale jeszcze chwilka.
Gratuluję kolejnym mamusiom, za te w trakcie i przed trzymam kciuki! Ja wróciłam właśnie do domu ze szpitala nadal w ciąży!! Straszyli straszyli ale wybadali i poobserwowali i stwierdzili że tak dobrze ma się mały u mnie w brzuchu, że szkoda go na siłę wyrywać przed terminem.
Czekam więc nadal.
Pozdrawiam!
Rysica- oby to byly wody i zebys juz sama nie wrocila ze szpitala
Munka- powodzenia i kciuki zacisniete jutro juz bedziesz mamusia wow :-) a faceci .... hmmmm .... oni tez przezywaja wszystko na swoj sporob a potem tak to sie konczy naszymi lzami, glowka do gory, wszystko wrci do normy jak juz bedzie malutka
Paulina- powodzenia zeby sie udalo z tym olejkiem ja nifdzie nie dostane bo juz tego nie sprzedaja w aptekach, jak sie pytam to patrza na mnie jak na dziwolonga, a w PL sklepach nie maja :-(
Niezapominajka- glowa do gory juz duzo nie zostalo, moze lada dzien sie cos ruszy ale czekac nie warto- wiem cos o tym
Ja to znalazlam w normalnym sklepie jak market NAZWA CASTOR OIL a w APTECE STALO OBOK MASCI nie za lada , niewiem jak wygladaja markety u was ?