reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

BMR, zaza- one sa takie bardziej brazowe zromecone ze sluzem dlatego taki dziwny kolor mi sie wydaje ale nie dokladnie zielony :-( u nas nie ma takiego typowego IP :-( ale zobacze jak do wieczora mi to nie zniknie to pojedziemy.

Polaa- wow to Ty juz? gratulacje :tak::-D

reklama
U nas mimo herbatki kolki wystąpiły... nie pomogło nic poza lekiem na receptę Debridat.

U nas również kolki i do tego zaparcia :( ale na kolki bobotic i jak narazie działa rewelacyjnie (tfu tfu) i pomoga tez w zaparciach takze takie 2w1 :tak:
Dziewczyny jak to jest z tym mlekiem modyfikowanym? co ile powinie jeść i co jeżeli między posiłkami domaga się o jeszcze. Mój to taki mały głodomorek. :-D

Wlasnie Polaa poinformowala mnie ze juz urodzila synka
biggrin.gif
O 9.29 przyszedl na swiat duzy 3900 gramow bobas.
Gratulacje
biggrin.gif

BMR, zaza- one sa takie bardziej brazowe zromecone ze sluzem dlatego taki dziwny kolor mi sie wydaje ale nie dokladnie zielony :-( u nas nie ma takiego typowego IP :-( ale zobacze jak do wieczora mi to nie zniknie to pojedziemy.

Polaa- wow to Ty juz? gratulacje :tak::-D

To może z tego czopa...mi też sączy się tak z zabarwieniem brązu...a worek płodowy nienaruszony. Trzymam kciuki.

Carla- mi sie wydaje ze naruszyli mi szyjke po tym masazu i teraz takie resztki-skrzepy leca, mam nadzieje, ze to nie zielone wody. Musimy wytrzymac do poniedzialku nio chyba, ze sie uda wczesniej :tak:

U Pani doktor sie dowiedzielismy ze dogania rowiesnikow... bo nie wiem czy pisalam mielismy pare cech wczesniaczych... od wczoraj Piotrus juz zaczyna zaciskac piąstki i zamyka buzke podczas spania :))

Mi caly czas kg idą w dol w najgorszym wypadku przez dzien waga stoi... wiec jest nadzieja ze wroce do wagi z czasow liceum :DD czyli z 5 na początku :))

Dorotko- a w którym tyg. urodziłaś? To sa cechy wczesniacze? Moja w pierwszych 10 dniach tez buźki nie zamykala, myslalam, ze ma za duzy jezyk. Nikt nie powiedział, ze to moze byc od urodzenia przed terminem.

I zazdroszcze spadania wagi. Mi niestety stoi w miejscu, a to dlatego, ze zajadam sie lodami. Na diecie cukrzycowej nie moglam :)

Trzymam za was dziewczynki, za bezproblemowe rozpakowanie &&&&&&&&&&&&&&&&&&

No...termin w/g gina minął mi w poniedziałek...mój osobisty to 15 lub 16.06...i mam nadzieję, że te skurcze powiększyły już moje rozwarcie...i 16 najpóźniej spotkam się z córą...wiadomo, nadzieja...matką...ale głupi ma szczęście ;D Wierzę w nas, że lada moment, lada chwila, lada dzień nas weźmie ;D

reklama
U nas wszystko gotowe - wyprawka, pokoik, łóżeczko, wózek, torby do szpitala, Szymek ;)

Szymek codziennie mówi do brzucha (krzyczy w pępek) "Monika, to ja Twój brat, wychodź już stąd !!!" :-D

Ostatnia edycja:
Do góry