reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Chyba mi wody odeszły... Wstawałam z kibelka, i poleciało... Ale tak ze dwa kieliszki jakby to do "kupy" zebrać... Z tym, że cholercia nie mam skurczy, no i nie było to siusiu, bo nie miało żadnego zapachu ani koloru i nie siknęło strumieniem, tylko pociekło i nie dało się tego zatrzymać mięśniami kegla..... Dzwoniłam na Żelazną, kazali przyjechać, tata mnie zawiezie, a jak na IP potwierdzą wody, to mąż dojedzie bo ma 5 minut z pracy do szpitala...
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :szok:

Witam boli MNIE nad posladkami lekko i lydki strasznie i brzuch sporo twardnieje
RYSICA - TRZYMAM KCIUKI OBY TO BYLO TO
TIALANA- OBY RUSZYLO NIEMA CHYBA NIC GORSZEGO NIZ SPEDZANIE CZASU NA LEZACO NA LOZKU NIEWYGODNYM.

witam

spać nie mogę bo w sypialni lata jakaś zmierzła ospała mucha :dry: pewnie przez tą deszczową pogodę taka natrętna :dry:

dzisiaj o 13 obiadek u teściowej z okazji jej urodzin, może by mnie ominęła ta wątpliwa przyjemność gdyby tak Sergiusz okazał się taki kochany i zaczął wyłazić przed:-D

dokładnie to samo pomyślałam, szkoda że sędzia tylu fauli nie zauważy, a spalonego tak;-)

PaulinaMaria jak zobaczyłam wieści na szpitalnym od ciebie to pomyślałam, że w końcu twoja kolej;-);-)

mamina wydaje mi się, że tak możesz odczuwać przepowiadające, u mnie też nasilają się wieczorem choć te krzyżowe odczuwam w innym miejscu

polaa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dzisiaj z moim B. zakupilismy Olejek rycynowy i wypilam zalecana dawke troszke Mnie powalilo po jelitach zrobilo goraco a teraz senna ekfekt jesli ma byc to po 4 h wiec jeszcze 2 hihih

I ja tez juz na nogach:-(
Nocka do bani ciagly bol bioder I brzusia ale ostatnio to norma, po za tym stresa nocego zlapalam bo malej nie czulam :-( Glaskalam, przesuwalam brzuch, popychalam ja a ta nic:-( dopiero o 6tej ta Franca zaczela tak sie wiercic ze myslalam ze mi skora peknie:tak:.
Za jakas godzine ekipa od kuchni przychodzi I sie zacznie - rozwalanie starch mebli, burzenie sciany jednym slowem bedzie syf :tak: Mam nadzieje ze sie szybko uporaja :tak:.

Super nowa kuchnia

Hejka!

Jak na dzień pójścia do szpitala, to spałam rewelacyjnie!! nawet po pobudce do wc, szybko zasypiałam, a bałam się, że myśli nie pozwolą mi zasnąć. Emocje są, ale raczej te pozytywne:-) już jutro utulę córeczkę!!! jejku, aż nie wierzę w to co piszę!!:-D:-D:-D:-D

Wczoraj znów myślałam, że podczas meczu coś się zacznie, bo były takie emocje, że córcia aktywność miała niesamowitą i bolało wszystko na dole. Powiem Wam, że nie da się zapomnieć okresu, w którym byłyśmy na finiszu ciąży:-D:-D:-D

Fajno, że już w domku i zdrowo:-) też chciałabym mieć już za sobą etap szpitala i wracać do domu, no ale jeszcze chwilka.
Powodzenia szybkiego zakonczenia

Gratuluję kolejnym mamusiom, za te w trakcie i przed trzymam kciuki! Ja wróciłam właśnie do domu ze szpitala nadal w ciąży!! Straszyli straszyli ale wybadali i poobserwowali i stwierdzili że tak dobrze ma się mały u mnie w brzuchu, że szkoda go na siłę wyrywać przed terminem.
Czekam więc nadal.
Pozdrawiam!

Super jeszcze troszke poczekamy wszystkie

Jak olejek ruszy to moze i wizyta lekarska niepotrzebna bedzie...trzymajcie kciuki

Ostatnia edycja:
AVO - nie ma się co dziwić, że Cię głowa boli, w końcu dużo zmian ostatnio, a z drugiej strony znieczulenie też robi swoje i znam osoby, które długo męczyły się po nim z bólami głowy, nie mając ich w szpitalu. Ale mam nadzieję, że u Ciebie to po prostu hormony, nowa sytuacja, emocje itp. itd. W każdym razie życzę, aby nie męczyło.

Dziewczyny....czy zawsze tak k*** musi być, że wtedy kiedy najbardziej nam zależy żeby było dobrze wsio się pierd***!! sorki za przekleństwa, ale normalnie jak przez całą ciążę chwaliłam zachowanie męża w stosunku do całej sytuacji i to, że jak tylko mógł to pomagał, był czuły, troskliwy, całował brzuszek, to tak wczorajszy wieczór i dzisiejszy dzień jest masakryczny i nie obyło się bez łez... Liczyłam, że ten ostatni wieczór we dwójkę będzie cudowny a dupa z tego wyszła... Chciałam iść wypoczęta do szpitala, bo nie wiem jaka będzie dzisiejsza nocka a tu lipa, oczy mam spuchnięte od płaczu!!wwrrr!!!!!!!!
Generalnie już najgorsze minęło i teraz staram się ogarnąć i mieć w d... to, że tak się stało (bo mogłam się w sumie spodziewać, że nie może być za pięknie) i uśmiałam się przed chwilą z rozmowy z siorką właśnie na ten temat, bo razem się zaczęłyśmy wspierać i śmiechowo nakręciłyśmy się niesamowicie:-D:-D:-D

Nooo, to tyle o mnie, wywaliłam jeszcze na koniec z siebie wszystko i mogę ruszać do szpitala a Was proszę o trzymanie kciukasów, aby jakoś przetrwać dzisiejszą nockę w szpitalu, no i ten jutrzejszy tak ważny dzień.
Jak tylko net nie będzie nawalał i samopoczucie pozwoli to będę pisać ze szpitala.

Trzymam kciuki za siebie i za Was wszystkie!! i te rozpakowane i te oczekujące:-D:-D buziole!

Rysica - coś czuję, że my jednak spotkamy się na tej Żelaznej, daj znać jak coś na kom.!!!!;-)

Chyba mi wody odeszły... Wstawałam z kibelka, i poleciało... Ale tak ze dwa kieliszki jakby to do "kupy" zebrać... Z tym, że cholercia nie mam skurczy, no i nie było to siusiu, bo nie miało żadnego zapachu ani koloru i nie siknęło strumieniem, tylko pociekło i nie dało się tego zatrzymać mięśniami kegla..... Dzwoniłam na Żelazną, kazali przyjechać, tata mnie zawiezie, a jak na IP potwierdzą wody, to mąż dojedzie bo ma 5 minut z pracy do szpitala...
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :szok:
kciuki trzymam :-D

Paulina , Muńka za Was też zaciśnięte :-D

Ostatnia edycja:
Muńka- trzymam mocno kciuki za jutro:)co do facetów...to hmmm...oni niestety są z innej planety:)

Bole głowy to takie kłócia nic duzego,a le to ciśnienie mnie denerwuje:( Całą ciążę ok, a teraz taki klops:(

Tak napisze wam ze zaczyna dzialac ten olejek cholera...bola biodra podbrzusze i cos w krzyzu zaraz Mnie PRZECZYSCI mija 3h....
a chcielismy sprobowac tylko dla jaja bo sadzilismy ze nic nieruszy.............:szok:

:-)Alijenka napisala ze dzis pierwszy raz siadla i malutka praktycznie nieplacze sama czuje sie kiepsko dostala pierwszy posilek chlebek suchy i maselko....

Ide sie poloze bo czeka Mnie chyba najwazniejsza noc w zyciu!!!!!!!!!!!! Trzymajcie kciuki jeszcze raz:-);-):tak::-D

reklama
Rysica- oby to byly wody i zebys juz sama nie wrocila ze szpitala :tak:
Munka- powodzenia i kciuki zacisniete :tak: jutro juz bedziesz mamusia wow :-) a faceci .... hmmmm .... oni tez przezywaja wszystko na swoj sporob a potem tak to sie konczy naszymi lzami, glowka do gory, wszystko wrci do normy jak juz bedzie malutka :tak:
Paulina- powodzenia zeby sie udalo z tym olejkiem :tak: ja nifdzie nie dostane bo juz tego nie sprzedaja w aptekach, jak sie pytam to patrza na mnie jak na dziwolonga, a w PL sklepach nie maja :-(
Niezapominajka- glowa do gory juz duzo nie zostalo, moze lada dzien sie cos ruszy :tak: ale czekac nie warto- wiem cos o tym :laugh2:

Do góry