reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Dzień doberek!!

Ale ta moja mała się od kilku dni wierci, dzisiaj to normalnie istne szaleństwo!! jak ona daje radę w takim ciasnym pomieszczeniu? :-D chyba czuje, że już niedługo będzie mogła kopać nóżkami na całego.

Dziewczyny ja się zbieram do szpitala

Trzymajcie kciuki żeby nam w miarę szybko poszło i żeby te ich wywoływacze coś na nas podziałały

Do usłyszenia

&&&&&&&&&&&&&

PaulinaMaria - za Ciebie oczywiście też, jak i za wszystkie, które czekają!

no, to lecę na badania i USG i do okulisty;P

powodzonka!

Munka, Rysica, Polaa, ja miałam cc z pieknym turkusowym pedicurem. Nikt nie zwrócił na to uwagi.

Dziewczyny, błagam.......nie panikujcie tak przed cc...mialam cc w poniedziałek o 21.00, w środe po 22.00 bylismy juz w domku, wczoraj zdjęcie szwu, od 2 dni nie chodzę juz lekko zgięta, wczoraj pierwszy raz też wyszłam z domu na zakupy (tata został z Małym :)) jest naprawde dobrze! Nie ma się czego bać :tak::-)

aaa już nie będę nic robić z paznokciami, bo mi potem będzie żal zmywać w razie gdyby kazali. Miałam iść na pedicure, ale pomyślałam, że jakby kazali mi to zmyć, to szkoda wydanych pieniędzy. Wczoraj udało mi się zrobić samodzielnie, no ale zmyłam. Pójdę do kosmetyczki po porodzie.

Ja CC się nie boję, nastawiam się na szybki powrót do siebie:-D

reklama
Dzień dobry porannie
news
Alijenka- od 6 rano waszego czasu jest przygotowywana do CC, obecnie nic niejadła od wczoraj bidula bardzo się denerwuje i ma za sobą lewatywę i dostała kroplówkę wciąż czeka na swoją kolej...aby zaraz zostać szczęśliwą mamusią....
:-);-):tak:

Sorry dziewczyny tym tekstem o kciukach ale jestem zdołowana 40 tydz. i nic nie tak myślałam że to się rozwinię a pytania i telefony Mojego B. z pracy czy może mam już jakieś skurcze po prostu Mnie zasmucają i mi go szkoda bo wiem jak czeka.......:-:)-:)-:)-(

Wiem powinnam odpoczywać ostatnie dni ale Ja już chcę....chyba każda przechodzi ten okres
:-:)-D

No to trzymamy za Alijenkę kciukasy!!! ale jej fajnie:-)
PaulinaMaria - każda z nas już na tym etapie czeka na to ważne wydarzenie i potrzebuje dużo wsparcia, a my jakby nie było je sobie dajemy, więc nie chcemy być pomijane;-)

Dzień dobry porannie
news
Alijenka- od 6 rano waszego czasu jest przygotowywana do CC, obecnie nic niejadła od wczoraj bidula bardzo się denerwuje i ma za sobą lewatywę i dostała kroplówkę wciąż czeka na swoją kolej...aby zaraz zostać szczęśliwą mamusią....
:-);-):tak:

Sorry dziewczyny tym tekstem o kciukach ale jestem zdołowana 40 tydz. i nic nie tak myślałam że to się rozwinię a pytania i telefony Mojego B. z pracy czy może mam już jakieś skurcze po prostu Mnie zasmucają i mi go szkoda bo wiem jak czeka.......:-:)-:)-:)-(

Wiem powinnam odpoczywać ostatnie dni ale Ja już chcę....chyba każda przechodzi ten okres
:-:)-D

Mój Mąż też miał długi czas nadzieję, że lada moment się zacznie!
Teraz jak mówię, że mam skurcze to tylko czasem zapyta czy częste. On wie, że może się zacząć w każdej chwili i czeka okrutnie, ale wie jak mnie denerwują pytania czy to już więc chyba sobie odpuścił :-)
Ja się nastawiłam, że do poniedziałku muszę psychicznie wytrzymać, a później już będę odliczać godziny.
Damy radę :)

dzień dobry:)

tialana , alijenka - oby było szybko po i żebyście mogły już tulić swoje dzieciaki!

Wszystkim przeterminowanym życzę dużo siły i cierpliwości i żeby się jak najszybciej ruszyło!!!!!Ja wiem doskonale,jakie to jest męczące:tak:

Aylin ja próbowałam 2 noce obudzić Jasia i nie dałam rady...Karmiłam go na śpiąco ze strzykawki...

Agulex i Aylin życzę powodzenia w przybieraniu na wadze!!!A kontrolujecie na bieżąco wagę maluchów?

Miłego dzionka!

Kamilka przed każdą operacją robi się lewatywę:tak:ale co szpital to inne zwyczaje...

Ostatnia edycja:
w Pl,przynajmniej tam gdzie mieszkałam to był standard i robili przed każdą,ale tak jak mówię w każdym szpitalu jest inaczej.
Teraz przed cc nie zdążyli mi zrobić ....a szkoda,bo potem się męczyłam z 2 bardzo

reklama
ja się zdziwiłam bo miałam 2 razy cesarkę i nigdy nie miałam lewatywy :) myślałam, że tylko przed sn się robi by nie wyprzeć kupki zamiast dzidziusia ;) pewnie zależy od lekarza na którego się trafi bo ja rodziłam w dwóch różnych szpitalach ;) u nas jak w 3 dobie po cc się nie wypróżni to dają czopka glicerynowego na lepszy poślizg ;) a właśnie ja chyba muszę sobie kupić bo strasznie się męczę od 3 tygodni... ;(

Do góry