Dzień doberek!!
Ale ta moja mała się od kilku dni wierci, dzisiaj to normalnie istne szaleństwo!! jak ona daje radę w takim ciasnym pomieszczeniu? chyba czuje, że już niedługo będzie mogła kopać nóżkami na całego.
&&&&&&&&&&&&&
PaulinaMaria - za Ciebie oczywiście też, jak i za wszystkie, które czekają!
powodzonka!
aaa już nie będę nic robić z paznokciami, bo mi potem będzie żal zmywać w razie gdyby kazali. Miałam iść na pedicure, ale pomyślałam, że jakby kazali mi to zmyć, to szkoda wydanych pieniędzy. Wczoraj udało mi się zrobić samodzielnie, no ale zmyłam. Pójdę do kosmetyczki po porodzie.
Ja CC się nie boję, nastawiam się na szybki powrót do siebie
Ale ta moja mała się od kilku dni wierci, dzisiaj to normalnie istne szaleństwo!! jak ona daje radę w takim ciasnym pomieszczeniu? chyba czuje, że już niedługo będzie mogła kopać nóżkami na całego.
Dziewczyny ja się zbieram do szpitala
Trzymajcie kciuki żeby nam w miarę szybko poszło i żeby te ich wywoływacze coś na nas podziałały
Do usłyszenia
&&&&&&&&&&&&&
PaulinaMaria - za Ciebie oczywiście też, jak i za wszystkie, które czekają!
no, to lecę na badania i USG i do okulisty;P
powodzonka!
Munka, Rysica, Polaa, ja miałam cc z pieknym turkusowym pedicurem. Nikt nie zwrócił na to uwagi.
Dziewczyny, błagam.......nie panikujcie tak przed cc...mialam cc w poniedziałek o 21.00, w środe po 22.00 bylismy juz w domku, wczoraj zdjęcie szwu, od 2 dni nie chodzę juz lekko zgięta, wczoraj pierwszy raz też wyszłam z domu na zakupy (tata został z Małym ) jest naprawde dobrze! Nie ma się czego bać :-)
aaa już nie będę nic robić z paznokciami, bo mi potem będzie żal zmywać w razie gdyby kazali. Miałam iść na pedicure, ale pomyślałam, że jakby kazali mi to zmyć, to szkoda wydanych pieniędzy. Wczoraj udało mi się zrobić samodzielnie, no ale zmyłam. Pójdę do kosmetyczki po porodzie.
Ja CC się nie boję, nastawiam się na szybki powrót do siebie