reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

hejka

my całą noc nie spaliśmy bo Milan miał jakąś wredną kolkę :/ masakra.. :/ teraz też nie śpi , to dziecko chyba wcale snu do życia nie potrzebuje - zupełnie jak Wiktor heh..

Tialana
3mam kciuki !!

Paulina za Ciebie zawsze trzymam kciuki ale nie piszę bo w sumie rzadko piszę ;))

Życzę wielu rozpakowań !

Ostatnia edycja:
reklama
dzień dobry :)

Słuchajcie mam pytanie - wizyty u lekarza mi się skończyły. Czyli teraz mam już jechać do szpitala tak? Jak wody uciekną lub skurcze będą...

Czy któraś też jest w takiej sytuacji? Nie ukrywam, że chętnie bym podjechała na KTG sprawdzić czy wszystko OK. Myślicie, że jak w terminie porodu się zjawię na KTG to będzie OK?
Ja dalej bez skurczów, natomiast z telefonami z połowy miasta CZY JUŻ???

Waris - gratulacje :)
Tialana - powodzenia :)

Dzień dobry :-D
Tialana trzymam kciuki aby akcja potoczyła się sprawnie!

My po spokojnej przespanej nocy - tylko 3 wstawania.
Dzień zapowiada się jak co dzień.
Ponieważ Krzyś się nie spieszy i nastawiam się na to, że we wtorek trafimy na oddział na wywoływanie - ze szpitala wrócimy już do nowego mieszkania. W weekend zaczynamy przewożenie rzeczy! Uszykujemy Małego pokój. Najgorsze jest to, że większość przeprowadzki spadnie na Mojego Męża bo w poniedziałek przyjedzie większość mebli więc biedak raczej samotnie będzie sprzątał i przewoził i rozpakowywał!!! :szok:
To jest dopiero - nie gotowość na przyjęcie Syna do domu! Obym tylko się dobrze czuła po porodzie i mogła w miarę szybko zacząć układać wszystko na swoim miejscu!
Takżę Mały ma pozwolenie na poród do jutra lub jeśli nie wyjdzie - niech siedzi do przyszłego tygodnia! :-D

Hej kobitki,

ja na nogach od siódmej, bo m. zapodział gdzieś klucze i musiałam za nimi zamknąć drzwi. Ale to dobrze, wyspałam się, od rana dobry humor i ambitne plany na dzisiaj więc przynajmniej więcej zrobię :tak:

Zabieram się za gotowanie obiadków, które zamrożę na czas pierwszych dni po porodzie. Na razie w garze bulgocze krupnik i gotują się ziemniaki na pierogi ruskie, potem gulasz i pulpety :-p

Agulex powodzenia z karmieniem!

PaulinaMaria trzymam kciukasy bardzo, bardzo mocno ;-)

Tialana wow, to już dzisiaj! Powodzenia mamuśka, czekamy na info i pierwsze zdjęcia małej :tak:

December jak już nie masz wizyt, to chyba na ktg powinnaś jeździć teraz regularnie, gin nic nie mówił?

AVO ja po pierwszym porodzie zaczęłam się ostro pocić po powrocie do domu, czyli po jakichś 2-3 dniach. Natomiast pierwsza opuchlizna (z nóg) zeszła mi już na drugi dzień po porodzie.

Właśnie zauważyłam, że mija mi dzisiaj 38 tydzień :rofl2::rofl2::rofl2:

Ja na sekundkę

Tialana - 3mam kciuki!!!

December - na KTG chyba potrzebne skierowanie? Ja mam wizytę 18 czerwca jeszcze....

Iwon - piątka ;) ja też dziś 38 tc skończone

no, to lecę na badania i USG i do okulisty;P

Rysica, Iwon - zaraz będę dzwonić do medicoveru. Zawsze też pozostaje IP - tam biorą jak leci :) Nie wiem, na tej końcówce czuję się taka trochę opuszczona medycznie :(

Munka, Rysica, Polaa, ja miałam cc z pieknym turkusowym pedicurem. Nikt nie zwrócił na to uwagi.

Dziewczyny, błagam.......nie panikujcie tak przed cc...mialam cc w poniedziałek o 21.00, w środe po 22.00 bylismy juz w domku, wczoraj zdjęcie szwu, od 2 dni nie chodzę juz lekko zgięta, wczoraj pierwszy raz też wyszłam z domu na zakupy (tata został z Małym :)) jest naprawde dobrze! Nie ma się czego bać :tak::-)

December to dzwoń koniecznie i daj znać co powiedzieli!

Rysica gratuluję 38! :cool2: I gkvip też ;-)

Pooglądałam nasze nowe dzieciaczki w galerii i nie mogę wyjść z podziwu!

Verita Norman na zdjęciu jest słodko niewinny ..
Rafałek delwer wygląda na poważnego faceta ;-)

Nikodem buziaka z paluchem w buzi uroczy i śliczny..

Nadinka Klusi zapowiada się na piękną dziewczynę ..

Karol Lui urzeka wielkimi oczami.

dobry :)

dzisiaj w nocy nie obudziłam się na siku, za to rano myślałam, że eksploduje, a ból brzucha był masakryczny, chyba jednak wolę nocne wstawanie;-)

Aga trzymam kciuki, żeby udało się SN skoro tak wolisz

Waris współczuje powikłań, wracaj szybciutko do zdrowia!

PaulinaMaria nie prawda że nikt nie trzyma za Ciebie kciuków :sorry2: po prostu trudno tu każdą po kolei wymienić, ja myślę o Tobie :tak: wiem, że bidulko jesteś już po terminie

Aylin ale ten świat zakręcony, pewnie z 90% mam chciałoby mieć taki problem jak ty
ale rozumiem że u was to poważna sprawa :-( niestety nie potrafię pomóc:-(

Tialana &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kamila a to ci się nocne marki trafiły....

reklama
Dzień Dobry:)

Tialana-Powodzenia!!!

Ja się po wczorajszej wizycie tak nastawiłam na poród w poniedziałek, że przespałam caluteńką noc. Rano umówiłam Marcela do lekarza do kontroli po tym zapaleniu oskrzeli. W międzyczasie miałam kilka skurczy, ale takich lekkich i nagle odszedł mi CZOP!!!! Nie wiem czy cały, bo nie pamiętam po poprzedniej ciązy. Ale czysty, bez krwi itp. I teraz nie wiem czy jechać na tą wizytę z Małym. Boje się, że mnie tam złapie.... Cholerka....

Do góry