reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Mąż wraca do domu, koncert MEGA, mąż rozentuzjazmowany delikatnie ujmując hehehe
tu fota, o proszę ;)
526230_452691448092997_534365171_n.jpg
a ja się pochwalę odszedł mi czop śluzowy :szok::-) chociaż raczej jego połowa, bo tak 1,5x1 cm ;P chociaż czort wie jak od dłuższego czasu szyjka moja miała 1,5 cm... to i czop może być tak samo długi.....
Może jednak uda się upolować tego 12 czerwca ;)

reklama
Co się dzieje, co się dzieje, wszystkie rodzicie?? pierwszy raz jestem tu pierwsza:-D
Jeszcze jakiś czas temu było pełno wpisów od nocy a tu nic!! Trzeba się rozpakować, bo coraz mniej nas.

a ja się pochwalę odszedł mi czop śluzowy :szok::-) chociaż raczej jego połowa, bo tak 1,5x1 cm ;P chociaż czort wie jak od dłuższego czasu szyjka moja miała 1,5 cm... to i czop może być tak samo długi.....
Może jednak uda się upolować tego 12 czerwca ;)

No to może jednak spotkamy się na Żelaznej;-)

AVO - fajnie, że dochodzisz do siebie:-)

Nie powinnaś raczej dopuszczać do tego, że malutka śpi całą noc, bo wtedy jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że dostanie żółtaczki. Do 3 miesiąca trzeba maluszka wybudzać co 3 godziny. Właśnie to, że dzidzia jest ospała, nie budzi się sama na karmienie może oznaczać, że poziom bilirubiny wzrasta.

O kurczaki, zrobiłam edytuj, a wywaliło mi posta pod postem...hmm...no, ale karny k**** na sam koniec ciąży to całkiem dobra opcja;-)

No wlasnie wiem, ze to moze oznaczac, ze ma zoltaczke :( i bardzp sie martwie, bo chialabym isc do domu:(. Klusia chyba urodzila naturalnie , bo sala pooperacyjna pusta:)

To 3mam kciuki, żeby żółtaczka nie wystąpiła a Wy abyście mogły wyjść do domu:-)

Czekamy zatem na wieści od Klusi!!:-)

Ostatnia edycja:
witam w dwupaku

dzisiaj mam zakaz rodzenia od małża, bo dziś urodziny jego pierwszej miłości:-D
najchętniej urodziłabym jutro, ale ten 12.06 też brzmi fajnie, potem 13-tego znowu nie mogę bo urodziny teściowej:-D

Rysica ale ci dobrze, że czop odszedł, mi jeszcze nic nie odeszło, ale pocieszam się że czasami odchodzi w trakcie porodu dopiero

Muńka jestem za! urodźmy wszystkie już :tak:

AVO trzymam za was kciuki&&&&&&&&&&&&

I ciekawe co u Klusi...

O kurczaki, zrobiłam edytuj, a wywaliło mi posta pod postem...hmm...no, ale karny k**** na sam koniec ciąży to całkiem dobra opcja;-)
jakoś nie wierzę, że to niechcący :-D:-D:-D

dziewczyny trochę mi wstyd, ale zapytam - Kamila napisała, że urodziła Edyta, a ja nie umiem skojarzyć, która to czerwcówka :sorry2::zawstydzona/y:

Co się dzieje, co się dzieje, wszystkie rodzicie?? pierwszy raz jestem tu pierwsza:-D
Jeszcze jakiś czas temu było pełno wpisów od nocy a tu nic!! Trzeba się rozpakować, bo coraz mniej nas.

No to może jednak spotkamy się na Żelaznej;-)

a tam rodzimy, niedziela jest ;P łikend ;P leniuszkujemy ;P

a co do spotkania na Żelaznej, jestem za ale to czort wie ;P mam jednak taką nadzieję!!!

witam w dwupaku

dzisiaj mam zakaz rodzenia od małża, bo dziś urodziny jego pierwszej miłości:-D
najchętniej urodziłabym jutro, ale ten 12.06 też brzmi fajnie, potem 13-tego znowu nie mogę bo urodziny teściowej:-D

Rysica ale ci dobrze, że czop odszedł, mi jeszcze nic nie odeszło, ale pocieszam się że czasami odchodzi w trakcie porodu dopiero

Zaza - no to 14 też fajny dzień ;)
a czy mi dobrze - a ja nie wiem nawet czy cały odszedł ;P i teraz nie wiem, czy we wtorek ten poród wywoływać razem z mężem hahaha
tym bardziej, że od Was pierwsze słyszę, że po odejściu czopa się sexić nie wolno... Nigdzie indziej tego nie słyszałam... I gin też mi nic nie mówiła, a ona jest bardzo ostrożna i raczej by mi powiedziała. A czy któraś ma te informacje od gina czy z netu wyczytane czy od kogoś powtórzone??

reklama
Do góry