december
Fanka BB :)
My mecz ogladamy mlody wierzga.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak ja Ciebie dobrze rozumiem.....Dzień dobry Wam!
U nas nocka ok - tylko ten ból bioder i brzucha przy każdym ruchu doprowadza mnie do płaczu!!!
To może ustalmy sobie jakiś wspólny termin?:-)Ja proponuję poniedziałek. Tydzień mi się nie chce czekać - kolana mi juz odpadają
Podpisuje się, że 12.06 to dobry termin ja akurat tego dnia bede miała na suwaczku 39 tydzien)ja proponuję wtorek bo taka fajna data będzie 12.06.2012 :-)
a w poniedziałek mam jeszcze wizytę u gina i będziemy podejmować decyzję czy cc czy próbujemy sn
kurde od 2 dni mi tak nogi puchną że masakra :-(
oglądacie mecz?
Ja tez ogladam juz drugi i sie okazalo ze moj P postawil i sie teraz modli zeby Niemcy strzelili gola bo na wczesniejszym poplynal ale nie chce sie przyznac ile