reklama
mamina karierowiczka
Fanka BB :)
Dokladnie pierwsze co robie rano jak otworze oko jest moj telefon i sprawdzanie na kogo wypadlo tym razem. Ciagle do mnie nie dociera ze nastepna moge byc wlasnie ja.
Avo super ze czujesz sie lepiej. Az sie wystraszylam jak pisalas wczesniej.
Kasiulka oby szybko i sprawnie poszlo
Avo super ze czujesz sie lepiej. Az sie wystraszylam jak pisalas wczesniej.
Kasiulka oby szybko i sprawnie poszlo
Monika20078
Witam dziewczyny
No to mało nas zostało nierozpakowanych....
U mnie wczoraj cały dzień na zakupach, wieczorem seksik a dzisiaj ani pół skurcza.....
Miałam nadzieję, że chcociaż ten czop odejdzie jak się go poruszy, ale nic.
Idę obiadek robić.
Miłej niedzieli
No to mało nas zostało nierozpakowanych....
U mnie wczoraj cały dzień na zakupach, wieczorem seksik a dzisiaj ani pół skurcza.....
Miałam nadzieję, że chcociaż ten czop odejdzie jak się go poruszy, ale nic.
Idę obiadek robić.
Miłej niedzieli
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Monika - "ani pół skurcza" - pięknie to ujęłaś!!!
kifsi
Witam :-)
u mnie też nic , nul, zero :-(
wy to chociaż z seksu możecie się cieszyć :-) moj Ł to za żadne skarby nie chce bo jak twierdzi cyt." nie będzie syna pukał w czoło " no i zmuś tu takiego
avo - &&&& oby obyło się bez żółtaczki , no i super, że samopoczucie lepsze
kasiula -trzymaj się dzielnie
wy to chociaż z seksu możecie się cieszyć :-) moj Ł to za żadne skarby nie chce bo jak twierdzi cyt." nie będzie syna pukał w czoło " no i zmuś tu takiego
avo - &&&& oby obyło się bez żółtaczki , no i super, że samopoczucie lepsze
kasiula -trzymaj się dzielnie
Kasiulka - powodzonka, niech pójdzie sprawnie;-)
Ucięłam sobie drzemkę z której wybudził mnie silny chwilowy ból podbrzusza, bo malutka jak się kręci to strasznie tam uciska. W ogóle dzisiaj jest jakaś pobudzona i co chwilę mam takie chwilowe bóle..
Ucięłam sobie drzemkę z której wybudził mnie silny chwilowy ból podbrzusza, bo malutka jak się kręci to strasznie tam uciska. W ogóle dzisiaj jest jakaś pobudzona i co chwilę mam takie chwilowe bóle..
december
Witam :-)
możemy podać sobie ręce - u mnie też żadnych szans na skurcze i sex hehehe
mamina karierowiczka
Ja nie mam bzykanka od 4 mscy, susza jak nic. Tlumaczylam i prosilam a nawet strzelalam focha. Nic nie dziala na mojego meza. Bo jak to z taaaakim brzuchem i doktor powiedzial ze dziecko jest naaardzo nisko. Nie ma bata i juz.
reklama
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Dziewczyny współczuję Wam, mój to bardzo chce Ale odkąd wybrał bilety na koncert to nie chciał przyspieszać, teraz już może, ale dziś późno wróci zmęczony, ale jutro ;] pojutrze ;]