reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Muńka, a wyślij mi do siebie telefon na priv :D ja też Ci dam swój ;) Jasne, że dam znać :D

To ja Ci powiem, że jeżdżąc z Szymkiem po sklepach wózkiem, lepiej zrobiłam zakupy niż z własnym mężem :D Przynajmniej nie marudził, nie pospieszał, nie warczał "a po co Ci to, a nie może być tańsze?" tylko się uśmiechał z wózka, a na dodatek często mnie w kasie przepuszczał ktoś :)

Wysłałam :-)

reklama
Od 1,5h probuje dodzwonic sie do szpitala, gdzie moga sprawdzic czy z mala wszystko ok i dupa.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dzwonilam na porodowke ale tam nie maja monitoringu wiec dzwonie w takie miejsce jak IP (nie mozna od tak sobie przyjsc, trzeba wczesniej zadzwonic) ale tu maja "busy" i nikt nie odbiera....

Klusia- kciukasy za szybka akcje :tak:

Waris- mozesz sie seksik bez czopa ale z gumka zeby infekcji nie dostac :-)

Carla- a moze Ty tez sprobujesz seksiku to mopze przyspieszy :tak: jak dzis juz zaliczylam i podloge na kolanach umylam i nic, uparciucha z mojej corki :dry::shocked2:

Tialana- w kosmetycznych nie pytalam, ale po meczu skocze do Tesco i zobacze czy tam nie maja, tez jest apteka wiec zapytam.

Alijenka, Rysica- 12.06 to nasza rocznica slubu :-) nie wiem moze nasza corcia chce zrobic rodzica prezent. A jak by sie jutro urodzila to tez by byla fajna data bo dokladnie odwrotnosc naszej rocznicowej :-p 10.06.12 a slub byl 12.06.10. :-D

Tylek a wlasciwie kosc ogonowa mnie dzis boli, az siedzie, chodzic i lezec nie mozna :-(

Ostatnia edycja:
Alijenka, Rysica- 12.06 to nasza rocznica slubu :-) nie wiem moze nasza corcia chce zrobic rodzica prezent. A jak by sie jutro urodzila to tez by byla fajna data bo dokladnie odwrotnosc naszej rocznicowej :-p 10.06.12 a slub byl 12.06.10. :-D

Faktycznie fajne terminy na poród:-)

Dzięki Odpisałam :-)

Dzięki:-)

Mam skurcze co 10 minut, nie wiem co robić, na razie idę do wanny. :baffled::szok::shocked2:

Oby to to!!&&&

December - a dziękuję :*

Kasiulka - trzymam kciuki, żeby się rozkręciło!!! Daj znać czy się rozkręciło po kąpieli czy ustąpiło ;)

w kąpieli też miałam skurcze, więc pojedziemy do szpitala zobaczyć co i jak. Gdybym się jutro nie odezwała to proszę żeby ktoś do mnie napisał sms-a to dam znać co i jak.

Boję się

reklama
Do góry