reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Muńka, a wyślij mi do siebie telefon na priv :D ja też Ci dam swój ;) Jasne, że dam znać :D

To ja Ci powiem, że jeżdżąc z Szymkiem po sklepach wózkiem, lepiej zrobiłam zakupy niż z własnym mężem :D Przynajmniej nie marudził, nie pospieszał, nie warczał "a po co Ci to, a nie może być tańsze?" tylko się uśmiechał z wózka, a na dodatek często mnie w kasie przepuszczał ktoś :)

Wysłałam :-)

reklama
Od 1,5h probuje dodzwonic sie do szpitala, gdzie moga sprawdzic czy z mala wszystko ok i dupa.... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dzwonilam na porodowke ale tam nie maja monitoringu wiec dzwonie w takie miejsce jak IP (nie mozna od tak sobie przyjsc, trzeba wczesniej zadzwonic) ale tu maja "busy" i nikt nie odbiera....

Klusia- kciukasy za szybka akcje :tak:

Waris- mozesz sie seksik bez czopa ale z gumka zeby infekcji nie dostac :-)

Carla- a moze Ty tez sprobujesz seksiku to mopze przyspieszy :tak: jak dzis juz zaliczylam i podloge na kolanach umylam i nic, uparciucha z mojej corki :dry::shocked2:

Tialana- w kosmetycznych nie pytalam, ale po meczu skocze do Tesco i zobacze czy tam nie maja, tez jest apteka wiec zapytam.

Alijenka, Rysica- 12.06 to nasza rocznica slubu :-) nie wiem moze nasza corcia chce zrobic rodzica prezent. A jak by sie jutro urodzila to tez by byla fajna data bo dokladnie odwrotnosc naszej rocznicowej :-p 10.06.12 a slub byl 12.06.10. :-D

Tylek a wlasciwie kosc ogonowa mnie dzis boli, az siedzie, chodzic i lezec nie mozna :-(

Ostatnia edycja:
Alijenka, Rysica- 12.06 to nasza rocznica slubu :-) nie wiem moze nasza corcia chce zrobic rodzica prezent. A jak by sie jutro urodzila to tez by byla fajna data bo dokladnie odwrotnosc naszej rocznicowej :-p 10.06.12 a slub byl 12.06.10. :-D

Faktycznie fajne terminy na poród:-)

Dzięki Odpisałam :-)

Dzięki:-)

Mam skurcze co 10 minut, nie wiem co robić, na razie idę do wanny. :baffled::szok::shocked2:

Oby to to!!&&&

December - a dziękuję :*

Kasiulka - trzymam kciuki, żeby się rozkręciło!!! Daj znać czy się rozkręciło po kąpieli czy ustąpiło ;)

w kąpieli też miałam skurcze, więc pojedziemy do szpitala zobaczyć co i jak. Gdybym się jutro nie odezwała to proszę żeby ktoś do mnie napisał sms-a to dam znać co i jak.

Boję się

reklama
Do góry