reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

AVO- jeść moge dzisiaj do jakiejś 22-23, ale jutro to tylko woda i to też nie za dużo...do 10 rano wytrzymam:-D

dziewczyny- te rozpakowane- a tak z innej beczki...kiedy wyszłyście albo macie zamiar wyjść pierwszy raz z maluszkami na dwór na mały spacer...bo ja Wiktorie to rodziłam wiosną to po 2 tygodniach dopiero wybyłam, a dzisiaj sie zaczełam zastanawiać że jak zacznie sie ładna pogoda to kiedy z młodym wybyć

reklama
dziewczyny- te rozpakowane- a tak z innej beczki...kiedy wyszłyście albo macie zamiar wyjść pierwszy raz z maluszkami na dwór na mały spacer...bo ja Wiktorie to rodziłam wiosną to po 2 tygodniach dopiero wybyłam, a dzisiaj sie zaczełam zastanawiać że jak zacznie sie ładna pogoda to kiedy z młodym wybyć

Kasia, ja Marcela urodziłam w sierpniu, to po 5 dniach byliśmy już na spacerku. Od razu po przywiezieniu ze szpitala otwierałam okno w jego pokoju na cały dzień. Pierwszy spacer trwał ok 20 minut i każdego dnia coraz dłużej.

AVO- jeść moge dzisiaj do jakiejś 22-23, ale jutro to tylko woda i to też nie za dużo...do 10 rano wytrzymam:-D

moja pierwsza córcia z 8 czerwca także, po 3 dniach w domu pierwszy spacer, od pierwszego dnia leżakowanie na balkownie:)

to myslsiz ,ze mogę zjeść jeszcze czereśnie?

Witam :-)

Agulex - u mnie pojawiły się takie upławy :-( ale w moim przypadku może to być spowodowane wczorajszym dowcipnym usg :tak: tylko że po usg pojawiły się , a po wymianie wkładki zniknęły :tak: a dziś popołudniu znowu są ?????
dodam ,że skurczy brak , jakiegokolwiek bólu brzucha też :-( obserwuje i zobaczymy co z tego wyniknie , może znów znikną a może to jednak czop ????

kasia, avo - kciukasy za dzień jutrzejszy :-)

carla- to zaraz zalukam na odpowiedni watek :-) to musialo super wyglada trzech na jednego :-D najwazniesze, ze sie udalo!

Wlasnie jutro Euro sie zaczyna a bym chciala obejrzec mecz bo ja to fanka pilki noznej wiec mloda mam nadzieje, ze dzis da rade wyjsc a jak nie to niech sie wstrzyma jeszcze :-D

hej
dawno się tutaj nie udzielałam, ale często zaglądałam co tam u was słychać :) termin mam na 20.06, ale lekarz na ostatniej wizycie powiedział, że do tego czasu to już będę tuliła małego :) jestem przerazona, mimo że to moj drugi poród. Ale widząc zdjęcia bobasków już też chciałabym mieć małego przy sobie ....

AVO o której jutro jedziesz do szpitala? Pomyślę intensywnie o Tobie ;-)

December
a nie możesz tego wózka w domu trzymać? No i nie wpadaj nam tu w depresję, przetestuj go na spokojnie kilka razy, poza tym na pewno ma wiele innych zalet, nie ma niestety wózka idealnego. W moim np. wkurza mnie ta gondola, bo jak na mój gust to podczas jazdy za bardzo się "kiwa", a producent twierdzi że wszystko jest w normie :rolleyes2:

reklama
December - dziewczyny dobrze mówią, nie ma wózka idealnego! A powiedz jak Ty wchodzisz z nim po schodach? Bo ja wchodziłam tyłem i "podciągałam" tylne kółka schodek po schodku i nawet z Jedo Bartatiną było znośnie, a Fyn ma lepsze zawieszenie (bo od razu idzie do góry) więc powinno być łatwiej. Pocieszę Cię - Twój i tak się lepiej składa niż mój i jest lżejszy ;)

Do góry