reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

tialana jak to moja położna na Sr powiedziała w ciąży wszystko jest normą :-D zwariować idzie, bo nigdy nie wiadomo co coś oznacza :confused2:

reklama
My po spacerze. Poszlismy na obiad a potem obczaić strefę kibica na Błoniach i wymiękłam. Krzyże tak mnie łupały podczas chodzenia, że ledwo do domu dodreptałam. No ale regularne skurcze to raczej nie są więc jeszcze chyba nie czas. Ale jest blisko - tak czuję. W każdym razie wiem juz na pewno, że sama nigdzie się z domu nie ruszam...No i może spróbujemy dziś z mężem ten-tego;-)
Katrina - gratulacje!

Witam dziewczyny.

Grratuluję nowym mamusiom.

U mnie chyba od wczoraj instynkt wicia gniazda się włączył. Jak po południu zaczęłam od mycia okien to sprzataie skończyłam po 21 cała obolała i dzisiaj od rana. na szczęście rodzinka jak zobaczyła co sie swięci to włączyli sie do pomocy. zostaly mi tylko szafki w kuchbi ale to już później.

Pojawiły się też u mnie upławy takie brązowe to nie czop, ma też tak któraś, a skurczy ani wczoraj ani dziś nie było. Ile jeszcze mam czekać???

Avo i Kasia za Was kciuki jutro

Tialana oby się już rozpoczęło.

to już całą klasa w szkole :)

Ale z przewagą znaczną chłopców, co za miesiąc.

Tialana, mi też siara przestała lecieć. Może to i dobrze. W poprzedniej ciązy ciągle mi leciało, a jak urodziłam to pokarmu nie miałam. A teraz to cyce nabrzmiałe i bolące, ale nic nie wycieka.

My ze spacerku wróciliśmy i jakieś takie niewyraźne skurcze mnie łapały....
Jutro mąż przyjeżdża, więc seks, seks i jeszcze raz seks :)

Tialana- Tobie rowniez zycze szybkiego rozwiazania :tak:

Wczesniej pisalam, ze dzien nawet spoko i oczywiscie przed wyjsciem do pracy moj musial wyprowadzic mnie z rownowagi a teraz o to nie trudno, duren jeden nic nie rozumie ze to hormony i potrzebuje wyrozumienia a nie jeszcze podburza cala sytuacje nie potrzebnymi komentarzami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Monika- pozazdroscic seksu, ja mojego juz dzis prawie namowilam, ze po pracy cos moze.... ale przed wyjsciem sie pozarlismy wiec nici :no:
Carla- super, ze zagladasz, a jak Ty sie czujesz i jak zakatek Matyldy?

Hejka:)

byłam dzisiaj na KTG i potwierdziło się że Mała ma już 4200g :( i jak na razie nie chce wyjść:/ choć już jest ułożona pięknie w kanale i czeka na 16go chyba ;) ale jak bedzie rosła w takim tempie to czeka mnie CC :( no nic, lekarka mi powiedziała że do 20go (ostatni jej dyżur przed urlopem) trzeba będzie zakończyć ciąże bo do 5kg dojdziemy ;) mały żarłoczek :p

Agulex - przewaga chłopców znacząca, ale poczekajmy... miesiąc dopiero się zaczął :D:D:D

Dziewczyny - mnie też od dawna siara nie leci:/ mam nadzieje że to nie jest wróżba tego że pokarmu mieć nie bede:/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry