reklama
My po spacerze. Poszlismy na obiad a potem obczaić strefę kibica na Błoniach i wymiękłam. Krzyże tak mnie łupały podczas chodzenia, że ledwo do domu dodreptałam. No ale regularne skurcze to raczej nie są więc jeszcze chyba nie czas. Ale jest blisko - tak czuję. W każdym razie wiem juz na pewno, że sama nigdzie się z domu nie ruszam...No i może spróbujemy dziś z mężem ten-tego;-)
Katrina - gratulacje!
Katrina - gratulacje!
december
Fanka BB :)
Nie piszę, ale czytam Was codziennie...już 28 maleństw... Serce się raduje
to już całą klasa w szkole
Witam dziewczyny.
Grratuluję nowym mamusiom.
U mnie chyba od wczoraj instynkt wicia gniazda się włączył. Jak po południu zaczęłam od mycia okien to sprzataie skończyłam po 21 cała obolała i dzisiaj od rana. na szczęście rodzinka jak zobaczyła co sie swięci to włączyli sie do pomocy. zostaly mi tylko szafki w kuchbi ale to już później.
Pojawiły się też u mnie upławy takie brązowe to nie czop, ma też tak któraś, a skurczy ani wczoraj ani dziś nie było. Ile jeszcze mam czekać???
Avo i Kasia za Was kciuki jutro
Tialana oby się już rozpoczęło.
Ale z przewagą znaczną chłopców, co za miesiąc.
Grratuluję nowym mamusiom.
U mnie chyba od wczoraj instynkt wicia gniazda się włączył. Jak po południu zaczęłam od mycia okien to sprzataie skończyłam po 21 cała obolała i dzisiaj od rana. na szczęście rodzinka jak zobaczyła co sie swięci to włączyli sie do pomocy. zostaly mi tylko szafki w kuchbi ale to już później.
Pojawiły się też u mnie upławy takie brązowe to nie czop, ma też tak któraś, a skurczy ani wczoraj ani dziś nie było. Ile jeszcze mam czekać???
Avo i Kasia za Was kciuki jutro
Tialana oby się już rozpoczęło.
to już całą klasa w szkole
Ale z przewagą znaczną chłopców, co za miesiąc.
Monika20078
Tialana, mi też siara przestała lecieć. Może to i dobrze. W poprzedniej ciązy ciągle mi leciało, a jak urodziłam to pokarmu nie miałam. A teraz to cyce nabrzmiałe i bolące, ale nic nie wycieka.
My ze spacerku wróciliśmy i jakieś takie niewyraźne skurcze mnie łapały....
Jutro mąż przyjeżdża, więc seks, seks i jeszcze raz seks
My ze spacerku wróciliśmy i jakieś takie niewyraźne skurcze mnie łapały....
Jutro mąż przyjeżdża, więc seks, seks i jeszcze raz seks
Sunshine6
Tialana- Tobie rowniez zycze szybkiego rozwiazania
Wczesniej pisalam, ze dzien nawet spoko i oczywiscie przed wyjsciem do pracy moj musial wyprowadzic mnie z rownowagi a teraz o to nie trudno, duren jeden nic nie rozumie ze to hormony i potrzebuje wyrozumienia a nie jeszcze podburza cala sytuacje nie potrzebnymi komentarzami
Monika- pozazdroscic seksu, ja mojego juz dzis prawie namowilam, ze po pracy cos moze.... ale przed wyjsciem sie pozarlismy wiec nici
Carla- super, ze zagladasz, a jak Ty sie czujesz i jak zakatek Matyldy?
Wczesniej pisalam, ze dzien nawet spoko i oczywiscie przed wyjsciem do pracy moj musial wyprowadzic mnie z rownowagi a teraz o to nie trudno, duren jeden nic nie rozumie ze to hormony i potrzebuje wyrozumienia a nie jeszcze podburza cala sytuacje nie potrzebnymi komentarzami
Monika- pozazdroscic seksu, ja mojego juz dzis prawie namowilam, ze po pracy cos moze.... ale przed wyjsciem sie pozarlismy wiec nici
Carla- super, ze zagladasz, a jak Ty sie czujesz i jak zakatek Matyldy?
Hejka
byłam dzisiaj na KTG i potwierdziło się że Mała ma już 4200g i jak na razie nie chce wyjść:/ choć już jest ułożona pięknie w kanale i czeka na 16go chyba ale jak bedzie rosła w takim tempie to czeka mnie CC no nic, lekarka mi powiedziała że do 20go (ostatni jej dyżur przed urlopem) trzeba będzie zakończyć ciąże bo do 5kg dojdziemy mały żarłoczek
Agulex - przewaga chłopców znacząca, ale poczekajmy... miesiąc dopiero się zaczął
Dziewczyny - mnie też od dawna siara nie leci:/ mam nadzieje że to nie jest wróżba tego że pokarmu mieć nie bede:/
byłam dzisiaj na KTG i potwierdziło się że Mała ma już 4200g i jak na razie nie chce wyjść:/ choć już jest ułożona pięknie w kanale i czeka na 16go chyba ale jak bedzie rosła w takim tempie to czeka mnie CC no nic, lekarka mi powiedziała że do 20go (ostatni jej dyżur przed urlopem) trzeba będzie zakończyć ciąże bo do 5kg dojdziemy mały żarłoczek
Agulex - przewaga chłopców znacząca, ale poczekajmy... miesiąc dopiero się zaczął
Dziewczyny - mnie też od dawna siara nie leci:/ mam nadzieje że to nie jest wróżba tego że pokarmu mieć nie bede:/
Ostatnia edycja:
reklama
december
December a jaki to wózek
Jedo Fyn. Zdecydowanie nie do małych aut i niedużych mieszkań