reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

tialana jak to moja położna na Sr powiedziała w ciąży wszystko jest normą :-D zwariować idzie, bo nigdy nie wiadomo co coś oznacza :confused2:

reklama
My po spacerze. Poszlismy na obiad a potem obczaić strefę kibica na Błoniach i wymiękłam. Krzyże tak mnie łupały podczas chodzenia, że ledwo do domu dodreptałam. No ale regularne skurcze to raczej nie są więc jeszcze chyba nie czas. Ale jest blisko - tak czuję. W każdym razie wiem juz na pewno, że sama nigdzie się z domu nie ruszam...No i może spróbujemy dziś z mężem ten-tego;-)
Katrina - gratulacje!

Witam dziewczyny.

Grratuluję nowym mamusiom.

U mnie chyba od wczoraj instynkt wicia gniazda się włączył. Jak po południu zaczęłam od mycia okien to sprzataie skończyłam po 21 cała obolała i dzisiaj od rana. na szczęście rodzinka jak zobaczyła co sie swięci to włączyli sie do pomocy. zostaly mi tylko szafki w kuchbi ale to już później.

Pojawiły się też u mnie upławy takie brązowe to nie czop, ma też tak któraś, a skurczy ani wczoraj ani dziś nie było. Ile jeszcze mam czekać???

Avo i Kasia za Was kciuki jutro

Tialana oby się już rozpoczęło.

to już całą klasa w szkole :)

Ale z przewagą znaczną chłopców, co za miesiąc.

Tialana, mi też siara przestała lecieć. Może to i dobrze. W poprzedniej ciązy ciągle mi leciało, a jak urodziłam to pokarmu nie miałam. A teraz to cyce nabrzmiałe i bolące, ale nic nie wycieka.

My ze spacerku wróciliśmy i jakieś takie niewyraźne skurcze mnie łapały....
Jutro mąż przyjeżdża, więc seks, seks i jeszcze raz seks :)

Tialana- Tobie rowniez zycze szybkiego rozwiazania :tak:

Wczesniej pisalam, ze dzien nawet spoko i oczywiscie przed wyjsciem do pracy moj musial wyprowadzic mnie z rownowagi a teraz o to nie trudno, duren jeden nic nie rozumie ze to hormony i potrzebuje wyrozumienia a nie jeszcze podburza cala sytuacje nie potrzebnymi komentarzami :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Monika- pozazdroscic seksu, ja mojego juz dzis prawie namowilam, ze po pracy cos moze.... ale przed wyjsciem sie pozarlismy wiec nici :no:
Carla- super, ze zagladasz, a jak Ty sie czujesz i jak zakatek Matyldy?

Hejka:)

byłam dzisiaj na KTG i potwierdziło się że Mała ma już 4200g :( i jak na razie nie chce wyjść:/ choć już jest ułożona pięknie w kanale i czeka na 16go chyba ;) ale jak bedzie rosła w takim tempie to czeka mnie CC :( no nic, lekarka mi powiedziała że do 20go (ostatni jej dyżur przed urlopem) trzeba będzie zakończyć ciąże bo do 5kg dojdziemy ;) mały żarłoczek :p

Agulex - przewaga chłopców znacząca, ale poczekajmy... miesiąc dopiero się zaczął :D:D:D

Dziewczyny - mnie też od dawna siara nie leci:/ mam nadzieje że to nie jest wróżba tego że pokarmu mieć nie bede:/

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry