reklama
gkvip2505
Fanka BB :)
December - zobaczysz ze wsio bedzie super z wozkiem, teraz wszystko wydaje sie byc w czarnych kolorach nawet rzeczy ktore jeszcze 1min temu byly rozowe;-). Iwon juz o tym pisala tracimy komoreczki mozgowe a co za tym idzie tracimy poczucie rzeczywistosci I racjonalne myslenie. Ciaza przestala byc przyjemnoscia dla wielu z nas a co za tym idzie wszystko jest na nie. Zobaczysz urodzisz nie bedzie juz brzusia I tych wszystkich kilogramow , ilosc komoreczki wroci do normy I znowu bedziesz zachwycona woziem:-)
To ile kobitek jutro cesarki ma bo sie pogubilam?
To ile kobitek jutro cesarki ma bo sie pogubilam?
Iwon
Lipcowe Mamy '05
AVO ja wstaję o siódmej, więc będę myślała o Tobie I nie świruj, tylko pomyśl, że już jutro będziesz podwójną mamusią, to cudownie!! Jak ja Ci zazdroszczę!
Polaa ja dzisiaj też jestem śpiąca i jakaś osłabiona, tak do 14 dawałam radę, a potem przyklejałam się do kanapy ...
GKVIP z ust mi to wyjęłaś - chciałam napisać december, że teraz jest na nie, bo ciężarna przeżywa wszystko trzy razy gorzej, a po porodzie wszystko wróci do normy!
Dzisiaj na wieczór w planie oglądanie z m. filmów na zalukaj.tv, coś polecacie?
Polaa ja dzisiaj też jestem śpiąca i jakaś osłabiona, tak do 14 dawałam radę, a potem przyklejałam się do kanapy ...
GKVIP z ust mi to wyjęłaś - chciałam napisać december, że teraz jest na nie, bo ciężarna przeżywa wszystko trzy razy gorzej, a po porodzie wszystko wróci do normy!
Dzisiaj na wieczór w planie oglądanie z m. filmów na zalukaj.tv, coś polecacie?
Ostatnia edycja:
Dziewczyny z jutrzejszymi cesarkami - zzzzzaazdrość, że jutro poznacie swoje Maluszki! I trzymam kciuki!!! :-)
Ja dziś z Mężem umyłam auto - wewnątrz i na zewnątrz i byliśmy na długim spacerze.
Skurcze pomęczyły i przeszły - ale były megabolesne! Szok
A jutro pierwszy meczyk ja wielka fanka!
No to czas na filmik z Mężem i później lulu - jak znam życie wytrzymam do 21.30 :-)
A co z niezapominajką? Miała ból i zniknęła!!!
Do juterka!
Ja dziś z Mężem umyłam auto - wewnątrz i na zewnątrz i byliśmy na długim spacerze.
Skurcze pomęczyły i przeszły - ale były megabolesne! Szok
A jutro pierwszy meczyk ja wielka fanka!
No to czas na filmik z Mężem i później lulu - jak znam życie wytrzymam do 21.30 :-)
A co z niezapominajką? Miała ból i zniknęła!!!
Do juterka!
zaza26
trzymam kciuki za jutrzejsze cesarki - Avo i Kasia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
jutro nie mogę urodzić, bo jadę pożegnać się z ciocią przed jej wyjazdem, smutno mi, że nie zobaczę jej przez 4 miesiące :-( jest dla mnie jak matka i przyjaciółka, w sumie to jest najważniejszą osobą w moim życiu po moim mężu
smutno mi bo zobaczy mojego synka dopiero za 4 miesiące:-(
jutro nie mogę urodzić, bo jadę pożegnać się z ciocią przed jej wyjazdem, smutno mi, że nie zobaczę jej przez 4 miesiące :-( jest dla mnie jak matka i przyjaciółka, w sumie to jest najważniejszą osobą w moim życiu po moim mężu
smutno mi bo zobaczy mojego synka dopiero za 4 miesiące:-(
tialana
zaza26 dziś już mam taki nastrój że stwierdzenie twojej położnej spowodowałoby jej szybko śmierć pod wpływem mojego spojrzenia ;-)
Monika20078 w takim razie jest szansa że nie będzie problemu z pokarmem
Sunshine6 mnie mój tez zaczyna drażnić, i on sam też jest rozdrażniony, to czekanie tak na nas wpływa, my zniecierpliwione, oni patrzą na nas jak saper na pierwszą w życiu bombę do rozbrojenia i tak to wygląda ale miejmy nadzieję już nie długo
ninuszka ulala jaka waga :-) pięknie córcie podkarmiłaś choć wcale nie jest powiedziane bo ja wcale w ciąży nie jem więcej niż zwykle, kolacje jadam sporadycznie a nasza kruszynka ze swoim 3800 tez do wagi piórkowej nie należy
kasia580 i dobrze zrobiłaś że ich spławiłaś choć z drugiej strony może byś myśli odpędziła
Ja od poniedziałkowej wizyty do dziś trzy razy torbę przepakowałam
kasia580 tez marzę o tym żeby bęcnąć sobie na brzuch
AVO spokojnie kochana, tu taka armia kciuki za was trzyma że nie masz się czego obawiać
carla81 muszę się pochwalić że ja łóżeczko sama poskręcałam i ani jedne mężczyzna mi się nie przydał a co dopiero trzech
BMR doskonale cie rozumiem, wracałam dziś ze szpitala ze skurczami tak bolesnymi aż łzy wyciskał i co? pstro siedzę w domu i nic
Monika20078 w takim razie jest szansa że nie będzie problemu z pokarmem
Sunshine6 mnie mój tez zaczyna drażnić, i on sam też jest rozdrażniony, to czekanie tak na nas wpływa, my zniecierpliwione, oni patrzą na nas jak saper na pierwszą w życiu bombę do rozbrojenia i tak to wygląda ale miejmy nadzieję już nie długo
ninuszka ulala jaka waga :-) pięknie córcie podkarmiłaś choć wcale nie jest powiedziane bo ja wcale w ciąży nie jem więcej niż zwykle, kolacje jadam sporadycznie a nasza kruszynka ze swoim 3800 tez do wagi piórkowej nie należy
kasia580 i dobrze zrobiłaś że ich spławiłaś choć z drugiej strony może byś myśli odpędziła
Ja od poniedziałkowej wizyty do dziś trzy razy torbę przepakowałam
kasia580 tez marzę o tym żeby bęcnąć sobie na brzuch
AVO spokojnie kochana, tu taka armia kciuki za was trzyma że nie masz się czego obawiać
carla81 muszę się pochwalić że ja łóżeczko sama poskręcałam i ani jedne mężczyzna mi się nie przydał a co dopiero trzech
BMR doskonale cie rozumiem, wracałam dziś ze szpitala ze skurczami tak bolesnymi aż łzy wyciskał i co? pstro siedzę w domu i nic
reklama