reklama
Sunshine6
Fanka BB :)
gkvip- w takim razie smacznego ja juz posmazylam teraz zabieram sie za wszamanie tych smakolykow. Niestety ja tez cierpie z powodu braku ogorkow, truskawek i innych sezonowych przysmakow. Ostatnio to za mna chodzi bob :-)
zaza- a to wszytsko przez Ciebie od kiedy napisalas o nalesnikach moglabym je jesc codziennie
Dziewczyny ale jestem zdolowana dzisiaj, mloda sie nie pcha na swiat, przeraza mnie wizja przenoszenia, wizyta dopiero 15 a to stanowczo za pozno na cokolwiek, te telefony i ta cala presja zle na mnie dziala a wlasciwie na moja psychike
wlasnie smsowalam z kolezanka Angielka ona miala dokladnie te same terminy co ja tyle ze rok temu ale o tej poze juz miala 4cm rozwarcia i cos dzialali a ja nic tylko siedze i czekam. Jutro dzwonie do poloznej i niech cos zaczna dzialac!!! :-(
zaza- a to wszytsko przez Ciebie od kiedy napisalas o nalesnikach moglabym je jesc codziennie
Dziewczyny ale jestem zdolowana dzisiaj, mloda sie nie pcha na swiat, przeraza mnie wizja przenoszenia, wizyta dopiero 15 a to stanowczo za pozno na cokolwiek, te telefony i ta cala presja zle na mnie dziala a wlasciwie na moja psychike
wlasnie smsowalam z kolezanka Angielka ona miala dokladnie te same terminy co ja tyle ze rok temu ale o tej poze juz miala 4cm rozwarcia i cos dzialali a ja nic tylko siedze i czekam. Jutro dzwonie do poloznej i niech cos zaczna dzialac!!! :-(
Dziewczyny...ale jestem zdołowana... byłam na konsultacji okulistycznej ze względu na moje objawy, o których ostatnio pisałam i okazało się, że w obu oczach mam niewielkie zwyrodnienia siatkówki, a to jest p/wskazaniem do porodu siłami natury:---( dostałam skierowanie do poradni laserowej, bo podobno laserowo się to leczy i robią to kobietom w ciąży, po czym mogą rodzić SN, ale u mnie jest już raczej za późno:----(
normalnie załamka....
Powinnam iść wcześniej, a trochę to zlałam, nie mówiłam też mojej gince, bo myślałam, że to nic takiego...no ale może lepiej późno niż wcale dowiedzieć się o tym i uniknąć ewentualnych powikłań przy porodzie SN.
Wiem, że może po prostu tak miało być, ale to nie zmienia faktu, że doła mam okropnego....
normalnie załamka....
Powinnam iść wcześniej, a trochę to zlałam, nie mówiłam też mojej gince, bo myślałam, że to nic takiego...no ale może lepiej późno niż wcale dowiedzieć się o tym i uniknąć ewentualnych powikłań przy porodzie SN.
Wiem, że może po prostu tak miało być, ale to nie zmienia faktu, że doła mam okropnego....
klusiaM
veritaserum71
Witam wieczorowa porą
Ja wciąż w dwupaku. Dzisiaj mialam dostać druga dawkę oxy, ale jest tłok na porodowce i wysłali mnie i jeszcze jedną dziewczyne na patologie, a tu oxy nie dają, więc cały dzień nic nie robili. Wieczorem Zrobili nam dopiero ktg i obie miałyśmy kiepskie. Koleżankę odeslali na porowke a mi kazali powtórzyć ktg. Dalej nie jest dobrze ale lepiej. Zobaczę co powiedzą rano. Teraz idę spać.
Widziałam, ze pojawił sie nowy maluszek
Gratuluję !!!!!
Tu sie tylu tajnych skarbów naogladam, ze nie moge sie swojego wiercitylka doczekać
Pozdrawiam Was wszystkie i bezbolesnych i szybkich rozwiązań życzę
Ja wciąż w dwupaku. Dzisiaj mialam dostać druga dawkę oxy, ale jest tłok na porodowce i wysłali mnie i jeszcze jedną dziewczyne na patologie, a tu oxy nie dają, więc cały dzień nic nie robili. Wieczorem Zrobili nam dopiero ktg i obie miałyśmy kiepskie. Koleżankę odeslali na porowke a mi kazali powtórzyć ktg. Dalej nie jest dobrze ale lepiej. Zobaczę co powiedzą rano. Teraz idę spać.
Widziałam, ze pojawił sie nowy maluszek
Gratuluję !!!!!
Tu sie tylu tajnych skarbów naogladam, ze nie moge sie swojego wiercitylka doczekać
Pozdrawiam Was wszystkie i bezbolesnych i szybkich rozwiązań życzę
Munka, ale ona ci to na zwyklym badaniu stwierdzila? Ja vylam uokulisty iona mipowiwdziala ze wszystko ok. Tylko ze u mnie to nie sa iskierki tylko jabt kamyczki do wody wpadaly i mialam cos rakiego podczas puerwszej ciazy.......
AVO - zakropliła mi oczy, odczekałam 15 minut, żeby źrenice się rozszerzyły i badała mi siatkówkę jakimś tam urządzeniem. Świeciła w oko, kazała patrzeć w górę, na boki, w dół i takie tam. Strasznie długo to trwało...
reklama