reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

gdzies czytalam że żoładek jest wielkości zacisnietej pięści.
Więc dzieciaczki maja malutkie - i my tez bysmy miały gdyby nie te pyszności które kusza :p

reklama
gkvip- w takim razie smacznego :-D ja juz posmazylam teraz zabieram sie za wszamanie tych smakolykow. Niestety ja tez cierpie z powodu braku ogorkow, truskawek i innych sezonowych przysmakow. Ostatnio to za mna chodzi bob :-)
zaza- a to wszytsko przez Ciebie od kiedy napisalas o nalesnikach moglabym je jesc codziennie :-D:szok:

Dziewczyny ale jestem zdolowana dzisiaj, mloda sie nie pcha na swiat, przeraza mnie wizja przenoszenia, wizyta dopiero 15 a to stanowczo za pozno na cokolwiek, te telefony i ta cala presja zle na mnie dziala a wlasciwie na moja psychike:zawstydzona/y:
wlasnie smsowalam z kolezanka Angielka ona miala dokladnie te same terminy co ja tyle ze rok temu ale o tej poze juz miala 4cm rozwarcia i cos dzialali a ja nic tylko siedze i czekam. Jutro dzwonie do poloznej i niech cos zaczna dzialac!!! :-(

Dziewczyny...ale jestem zdołowana... byłam na konsultacji okulistycznej ze względu na moje objawy, o których ostatnio pisałam i okazało się, że w obu oczach mam niewielkie zwyrodnienia siatkówki, a to jest p/wskazaniem do porodu siłami natury:-:)-:)-( dostałam skierowanie do poradni laserowej, bo podobno laserowo się to leczy i robią to kobietom w ciąży, po czym mogą rodzić SN, ale u mnie jest już raczej za późno:-:)-:)-:)-(
normalnie załamka....
Powinnam iść wcześniej, a trochę to zlałam, nie mówiłam też mojej gince, bo myślałam, że to nic takiego...no ale może lepiej późno niż wcale dowiedzieć się o tym i uniknąć ewentualnych powikłań przy porodzie SN.
Wiem, że może po prostu tak miało być, ale to nie zmienia faktu, że doła mam okropnego....

Witam wieczorowa porą :D

Ja wciąż w dwupaku. Dzisiaj mialam dostać druga dawkę oxy, ale jest tłok na porodowce i wysłali mnie i jeszcze jedną dziewczyne na patologie, a tu oxy nie dają, więc cały dzień nic nie robili. Wieczorem Zrobili nam dopiero ktg i obie miałyśmy kiepskie. Koleżankę odeslali na porowke a mi kazali powtórzyć ktg. Dalej nie jest dobrze ale lepiej. Zobaczę co powiedzą rano. Teraz idę spać.

Widziałam, ze pojawił sie nowy maluszek:D

Gratuluję !!!!!

Tu sie tylu tajnych skarbów naogladam, ze nie moge sie swojego wiercitylka doczekać :cool:

Pozdrawiam Was wszystkie i bezbolesnych i szybkich rozwiązań życzę:D

Munka, ale ona ci to na zwyklym badaniu stwierdzila? Ja vylam uokulisty iona mipowiwdziala ze wszystko ok. Tylko ze u mnie to nie sa iskierki tylko jabt kamyczki do wody wpadaly i mialam cos rakiego podczas puerwszej ciazy.......

AVO - zakropliła mi oczy, odczekałam 15 minut, żeby źrenice się rozszerzyły i badała mi siatkówkę jakimś tam urządzeniem. Świeciła w oko, kazała patrzeć w górę, na boki, w dół i takie tam. Strasznie długo to trwało...

reklama
Do góry