reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Rysica Kuba oczywiście też mowi że dla dzidzi łózeczko i wie o tym ale jednak nie do końca coś mu pasuje, no zobaczymy jak to bedzie, mam nadzieje, ze tragedii nie będzie, oby:-) jak rozkladaliśmy łózeczko był przy tym, tylko jak poszedł spać to ja przewijak dolozylam, zalozylam ochraniacz itp. i pozniej dopiero to zobaczył i myslal, ze dzidzia już w lozeczku:-)

hej dziewczyny niezbyt mam czas nadrobic, powiem tylko ze bylam u gin, rozwarcie na dwa palce :-):tak: to co mi leci to najprawdopodobniej wody. mowi ze do piatku moge nie wytrzymac, kazala chodzic i wziac ciepla kapiel zeby skurcze wywolac, a jak nic nie bedzie a te wody dalej beda leciec to jutro sie wybrac do szpitala. wiec moze w koncu urodze!!!!

buziak super, gratulacje!!!

ja wracam do pracy bo szyje dzis pokrowce na poduszki :-)
jak maz wroci idziemy na spacer, jak co to bede dawac znac!

trzeba napisać podanie co do tych 4 dodatkowych to mi w zusie mówiły że po pierwszej wypłacie zas.macierzyńskiego tego 20 tygodniowego

DZIĘKI ZA KCIUKI W CZASIE WIZYTY U DOKTORKA POMOGŁY

Ostatnia edycja:
Z macierzyńskim potwierdzam 20+4 i wniosek należy napisać!

Siula gratulacje - piękny Ci Dziecko prezent zrobiło :-)

Rysica - oczka jak malowane o_O.O :happy:

Matko z córką jak się paskudnie czuję - boli mnie bok pleców w cz. krzyżowej i podbrzusze czuję przy każdym ruchu, a do tego mam wrażenie jakby brzuch miał eksplodować + ból żołądka. Zwariuję. Mam dość :angry:
Niech to Dziecko już ze mnie wyjdzie - no i mi się zbiera na płacz... a ja w domku do 20 sama :-(
Do terminu jeszcze kilka dni a ja mam wrażenie jakby ta ciąża nigdy nie miała się skończyć!!!

Ato chyba liście malin maja być....

Dziewczyny, orientujecie się na 100% ile jest macierzyńskiego?
To moje 2 dziecko.
Kurna obecna kadrowa jakaś nie kumata.
Napisałam, by mi wyliczyła urlop macierzyński, a ta mi odpisała o wypoczynkowym....

TAK JAK DZIEWCZYNY WCZEŚNIEJ NAPISAŁY 20 + 4.

A i czekam na odpowiedz z PIP w sprawie 2 dni za urodzenie dziecka :) Jak odpiszą to dam wam znać.

Poza tym byłam dzis na szybciutkiej wizycie gin. Mala ma glowke juz bardzo nisko stąd moje problemy z chodzeniem. W sumie rozwarcie dalej na palec, ale mówił ze jak wkłada to już glowke dotyka. Jak do 13 nie urodze to mam się zjawic w gabinecie i jak to okreslił "zbada mnie mocniej" Wagowo nic nie przybrałam, młoda 3150.

Poryczałam się i wydarlam na meża bo nie miał czasu od 2 tyg pomalowac łóżeczka, cały czas jest cos ważniejszego. Wiec chwyciło go chyba sumienie bo wrócił z pracy 1,5 godz wczesniej i pomalował :)

Ja własnie wypilam pół litra koktajlu truskawkowego i ide na drzemke :)

Młego wieczoru dziewczynki :)

Tak sobie teraz myślę że przecież jutro mnie mogą zostawić po ktg w szpitalu i wrócę z córcią a ja sobie tak siedzę przed kompem i czytam bzdury o kosmetykach a tu tyle rzeczy nie zrobione :szok:

Już tyle czasu czekam aż zacznie się coś dziać że myśli o porodzie chyba odeszły w siną dal

A mnie wydęło po tej gazowanej i tyle...

Siostra miała być ze mną przy porodzie, bo męża nie ma. Ona się przeziębiła więc jej powiedziałam, że sama będę rodzić żeby maluszka nie zaraziła. To się obraziła. Nosz k....a

reklama
Viola, Gratulacje!!!!Super data: 06.06.2012 r.:)

A mnie wydęło po tej gazowanej i tyle...

Siostra miała być ze mną przy porodzie, bo męża nie ma. Ona się przeziębiła więc jej powiedziałam, że sama będę rodzić żeby maluszka nie zaraziła. To się obraziła. Nosz k....a
może się wykuruje do tego czasu....nie dziwę się, że się wkurzyłaś, ale nie przejmuj się:)- siostra pewnie sama nie rodziła jeszcze:)

mnie tez humor sie sypnął:( chyba sobie popłaczę:)

Do góry