reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Rysica ładne masz te rzęsy :)), ja też malowałam jak gdzieś wychodziłam a że codziennie wychodziłam to je codziennie malowałam i czasami z lenistwa nie chciało mi się zmywać, a teraz nic nie muszę przy nich robić :-D

też mam takie zdjęcie ale nie na kompie bym wstawiła choć nie chce mi się go szukać :no:

Ostatnia edycja:
reklama
Muńka, Alijenka - dziękuję :)
No ja wystarczy, że się na ciemno pomalowałam (smookey eyes czy na czrno-brązowo) i nie musiałam z nimi nic robić ;P Jak na jasno się malowałam, to i rzęsy malowałam, ale jak mam niepomalowane oczy w ogóle to i tak to ładnie wygląda więc luzik :)

Muńka, Alijenka - dziękuję :)
No ja wystarczy, że się na ciemno pomalowałam (smookey eyes czy na czrno-brązowo) i nie musiałam z nimi nic robić ;P Jak na jasno się malowałam, to i rzęsy malowałam, ale jak mam niepomalowane oczy w ogóle to i tak to ładnie wygląda więc luzik :)
ładne masz te oczyska i tyle poprostu nie trzeba ich malować !!!!!!!!!!!

No ja też mam to samo, a przez to właśnie wylądowałam w szpitalu- i co? mało mnie nie wyśmieli w twarz;/ a skąd ja mam wiedzieć kurcze... dziś jak wróciłam ze sklepu to miałam ( i nadal mam) na wkładce śluż podbarwiony na brązowo...tak dużo go...ale już powiedziaąm że do szpitala jadę dopiero jak będę miałą skurcze co 5 minut...ja powoli zaczynam się zastanawiać czy ja wogóle miewam skurcze i czy je rozpoznam, no boli mnie brzuch owszem, ale nie jest to jakiś krótki ból tylko jak łapnie to parę minut trzyma. Coraz częściej też boli mnie brzuch tak jak boli podczas okresu jak się na dwójeczkę chce...eh

Ja mam tak samo z bólami i 2!!! Masakra! Okropne uczucie!

Ja wróciłam z KTG - zapis ok. Mały lekko ospały ale jak się położyłam na lewym boku to raczył się ruszyć!
Matko jak ja cierpię jak chodzę - ucisk na odbyt i przeszywający ból - muszę się zatrzymać bo nie mogę kroku zrobić. Prostowanie pleców nic nie pomaga :crazy:
Teraz mnie krzyż boli po tej wyprawie i brzuch się stawia - ech!
Idę się położyć to przejdzie!

BUZIAK - zazdroszczę okrutnie! Jak ja bym chciała być po!

a kto Ci później zmywał? ;P
i po jakim czasie??
ogólnie soczewki i mocny makijaż się raczej nie lubią na dłuższy okres czasu, więc ja wolę mieć na oczach soczewki niż makijaż podczas porodu. Bo na co dzień to ja się maluję ale jednak wolę nie myśleć podczas powodu czy się rozmazałam czy nie ;P

U mnie zawsze przed wyjściem makijaż obowiązkowo, ale jak siedzę teraz cały czas w domu, to się nie maluję. No i na porodówkę też nie zamierzam tego robić, bo domyślam się jakbym potem wyglądała...:-D

BMR - oby przeszło!! fajno, że ktg oki.

Tak sobie gadam do tej mojej córci i mówię jej, że fajnie by było jakby tak w sobotę zechciała przyjść na ten świat, bo lubię 9-tkę. Umówiłam się na piątek do fryzjera, na pedicure, więc będę w pełni gotowa, żeby iść do szpitala...hmm...ciekawe czy posłucha:-)

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny:)
Właśnie wróciłam z KTG. Wyszło super. Kurcze, 30 km muszę jeździć.....
Całą noc miałam skurcze, prawie nie spałam. A jak dojechałam do przychodni to żaden się nie pisał. Mały buszuje od wczoraj. Tak mi uciska na krocze i odbyt, że nóg nie mogę złączyć....Rany...

Moja mama jak była w ciązy to napiła się oranżady i wody jej odeszły. Ja z Marcelem ( po terminie, w szpitalu) całego Sprite wypiłam i też poszły. Kupiłam dzisiaj wodę gazowaną. Chyba będę próbować.... Mam już dość..

mi się szwy dobrze goją ale biore antybiotyk bo dostałam zapalenie pęcherza przy pierwszym porodzie 2 tygodnie chodzić nie mogłam praktycznie przez szwy

reklama
Do góry