klusiaM
Fanka BB :)
Wpadłam na chwilę, bo muszę wyskoczyć choć jakieś ciacho dla swojego T z okazji urodzin kupić.Klusia, a TY mas zjakas listę potrzebnych rzeczy i wyników badań do naszego szpitala? Fajnie by było gdybysmy sie spotkały Bierzesz jedynkę?
Na ktg wyszedł 1 porządny skurcz, którego oczywiście nie czułam i ze 3 takie krótsze...
Położna w poliklinice baaardzo miła, za to dr...........
Mam się zgłosić w pt znowu na ktg. Położna moja na to, żebym poszła, zadzwoniła do niej po zapisie i prawdopodobnie w pt położą mnie na patologię, a w sob. wywołanie.
Fajnie byłoby przeciągnąć do kolejnego dyżuru mojej położnej, czyli 13ego, bo Kuba ma 13 urodziny, łatwo byłoby zapamiętać, ale już nie wytrzymam chyba.
Ja nie mam takiej listy, jedynie co lista od mojej dr, czyli ostatnie wyniki krwi, moczu, usg z I, II i III trymestru, grupa krwi, przeciwciała,HBS, WR, HIV, ubezp, dowód, karta ciąży i tyle.
Ja tam rodziłam, więc wiem co mi było potrzebne, ale to pewnie wszędzie to samo.
Jakby coś to pytaj.
Nie biorę jedynki,moja koleżanka miała, bo akurat była wolna, więc może akurat. Ale nie zależy mi.
Ja teraz lecę.
Narka
Ostatnia edycja: