reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

Wiecie co jeszcze - smutno mi też, bo 8 czerwca ja bede w szpitalu, a Lila będzie miała 3 urodziny
frown.gif
i mnie z nią nie będzie, ani taty w zasadzie, bo póki co to plan jest taki,że dopóki nie bęę mogła sie opiekowac Natalią to on będzie z nią. Chcemy jej nic nie mówić i zrobic jej urodziny jak wyjdę ze szpitala. Ale ja będę wiedziała,że są jej urodziny, a mnie przy niej nie ma....i w ogóle wiem,żę będę za nią tęsknić i co gorsza ona za mną
frown.gif
ahhh- niech już będzie najlepiej poniedziałek
smile.gif
jedyne co to moze 8 czerwca to mój szczesliwy dzień i naprawdę nie mam się czego bać:)

ale pomyśl że będziesz miała drugą córeczkę przy sobie....ja za swoją Wiktorią też bede tęsknić ale już mamy ustalone że bede dzwonić do niej i jak się Jasiek urodzi to mam natychmiast zadzwonić, bo Wiktoria będzie wtedy u swojego taty...najgorsze jest to że mój były małżonek nie chce jej przywieźć w niedziele żeby mogła po mnie i Jaśka przyjechać z moim S do szpitala tylko chce Tusie przywieźć dopiero jak bede w domu ....paranoja

karierowiczka- może wieksze upławy...chociaz nie mam pojecia bo mnie nigdy czop nie wypadł

reklama
Witam się i ja

Nioo to buziak ma już swoje małe szczęście obok siebie :-)

mamina ja też właśnie dziś zauważyłam że mam strasznie dużo śmietankowego budyniu :-), chyba to nie czop bo z tego co dziewczyny mówią to czop raczej zabarwiony jest !!!

niezapominajka nie martw się ja też nie wiem co to znaczy skurcz, czasami mnie tylko pobolewa brzuch jak na okres nioo i jak mnie zaczyna gonić na to 2 do kibelka ale to wtedy mnie dłużej boli brzuch :-( i też się zastanawiam czy ja będę wiedziała kiedy jechać do szpitala no chyba że w pon uznają że jednak cc mi robią

AVO nie martw się będzie wszystko dobrze i tak jak dziewczyny piszą nie czytaj już tych głupot !!!!!!!!!

Laski - a co do kosmetyczki szpitalnej to ja mojemu wgralam film ze do szpitala to ja takie specjalne kosmetyki potrzebuje I zeby bylo smieszniej to dalam mu liste tych kosmetykow wszystkie z najdrozszej polki :tak: Jego mina jak wroci do domu byla bezcenna :-D Do dzisiaj nie moze przezyc tego rachunku:-D:-D:-D

Witam. Ja wczoraj przeżyłam kolejną falę skurczów, skurcze były co 10 min i trwały tak ok. 30-40 sek.. Kazałam mężowi położyć się spać i mówię zę w razie czego go obudzę a sama zaczęłam zmywać lakier do paznokci i co ... przeszło po ok 1.5 godz. Ciekawe ile jeszcze takich wstępów.

Iwon gratuluje spakowanej torby

Avo nie czytaj tego co w internecie posłuchaj rad dziewczyn z forum, w końcu wiekszość tu miała cc , nie potrzebnie się nakręcasz i dziecko się też denerwuje my tu wszystkie za ciebie kciuki trzymamy i życzymy powodzenia.

Buziak gratuluję i ja też już chce .............:angry:

Alijenka ty masz chociaz szansę na CC a mi powiedzieli przy wypisie, żebym przyjechała jak będą skurcze..a jeśli ja ich nie poznam?;(

Co jest dziewczyny, że tak chce mi się spać..?:szok:

Wstalam i zrobilam przeglad podwozia z lusterkiem i pacze a tam aaaaaa powiem ze ze dwie lyzki stolowe by bylo. Nic nie swedzi, nic podbarwionego. Mysle ze to jest normalne ale ze swiastuje koniec ciazy. No i chcialam sie dowiedziec czy tez tak macie

avo tez sie boje, tak sie boje ze nie pozwalam sobie na myslenie o tym.

Ide na henne przedporodowa nie ma to tamto

Moj mezus to taki bezmozgowiec jesli chodzi o kobiece rzeczy takze na tej liscie nawet podklad, puder, maskare mial:-D I nawet sie nie skapnal ze tego akurat do szpitala nie potrzebuje:-D:-D:-D. Same kremy kosztowaly go majatek, do tego balsam, serum do twarzy itp takze lacznie zaplacil 140 funtow (jakies 700zl):-D:-D:-D

Mamina - ja tak mam I to od jakiegos juz czasu takze wsio ok

Ostatnia edycja:
mamina ja też miałam dziś strasznie tego dużo jak podmywałam się rano !!!!! aaaaaaaaa chciałam Ci powiedzieć że zrobiłam sobie rzęsy już miesiąc je mam i jak narazie jest oki :))

gkvip to nieźle go urządziłaś hahahahaa

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry