reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Ninuszka - a być może :D Ryszard :D
To ja od urodzenia Szymka byłam dwa razy na Rocktoberfest Party, byłam na IRA i Carrion dwa razy, i na czymś tam jeszcze, nie pamiętam ;P

JA mimo operacji kostki jeździłam ;P Ale jak już mogłam chociaż kuśtykać, byłam m.in. na IRA i Carrion w Stodole (alustycznie) i siedziałam sobie na balkonie :D Wystarczyło, że mąż powiedział, że mam nogę po operacji i czy możemy wejść na balkon. A w ciąży byłam na RocktoberFest Party 2011 :)

Poszlabym na ich impreze urodzinowa ale w tamtym roku kupe kasy wydałam na to "polowanie" i nic z tego:( Miałam iść na koncert Anki Dąbrowskiej (był jakoś w kwietniu) i siedzieć na balkonie ale zrezygnowałam bo czułabym sie jak papież :p na wszystkich patrzyłabym z góry :p

JA mimo operacji kostki jeździłam ;P Ale jak już mogłam chociaż kuśtykać, byłam m.in. na IRA i Carrion w Stodole (alustycznie) i siedziałam sobie na balkonie :D Wystarczyło, że mąż powiedział, że mam nogę po operacji i czy możemy wejść na balkon. A w ciąży byłam na RocktoberFest Party 2011 :)

Ja akurat byłam na takim etapie, że nie mogłam się prawie z wyrka ruszyć, bo i za pierwszym i drugim razem nie mogłam nogi obciążać przez 2 miesiące, a w sumie prawie 4 miechy chodziłam o kulach... No cóż może kiedyś nadrobię:-D

kto za mnie umyje naczynia ????????? :-( :-( :-( :-(

ja nie!! ;-) lubię zmywać, ale nie w ciąży.

Agulex dziekuję :-) :-D chętnie bym skorzystała tylko jak mam Ci dostarczyć to co mam do mycia............... hmmmm jednak zostanie mi pogonienie mojej zmywarki do zlewu !!!!! rączki ruszamy !!!!!!!!!!!! :-p

a tak w ogole to mam coraz cześciej twardy brzuch i do tego dziwny ucisk na zoladek a pozniej ból jak na okres :szok:

Aylin wlasnie mialam o to samo zapytać wcześniej ale nie widziałam abyś była dostępna, powiem Ci tak mój cukier dziś mnie zaskoczył bo przez cały tydzień miałam spoko a nawet i zaniżony to dziś po obiedzie nagle 170 hmmmmmmmmm

No to ja dopiero 3 dzień mam bez znacznych skoków. I na czczo 78-82. Calą ciaże tak dobrego nie miałam. Ale zobaczymy, bo a nuż mi jak Tobie wyskoczy. Chodz dzis po eksperymentalnym obiedzie gdzie na 1 byl rosoł z makaronem a potem casserole z kurczaka z ryżem (a mi po ryzu skacze strasznie) cukier wyskoczył 114.
kto za mnie umyje naczynia ????????? :-( :-( :-( :-(

Wpadnij, własnie wypakowałam rzeczy ze zmywarki więc stoi pusta i gotowa :)

no moja zmywarka w stylu moje rączki uporała się już z naczyniami huraaaaaaaaaaaaaaaaa,

Aylin a tak w ogóle to znam dobrze "JANOSIKÓW" z Rzeszowa mówi Ci to coś ??
a ja od tygodnia jadlam juz normalnie i cukier nie przekraczal 115, nawet po schabowym i kluchach na parze i ciastkach w czekoladzie i litrze lodow czekoladowych z kawalkami czekolady taka mieszanina ze masakra, a dzis nispodziewajka i to po ziemniakach z gulaszem :-:)szok::-p

Ostatnia edycja:
Janosik mi sie z biurem podrózy/nieruchomosci kojarzy jedynie :)

A w sprawie jedzenia, to ja wcinam własnie wszystko, ale litra lodów by mi nie weszła.
Własnie wchlonełam arbuza z truskawkami i popchałam jogurtem wisniowym :)

reklama
dokładnie chodzi o biuro podróży :-)
kurde ja tam wciagam litra lodów jak koń dropsa ehhhhhhhhhhhhhhhhh i mi mało !!!!!!!! ale już więcej nic nie jem !!!! haha kuźwa cała ciąże sobie odmawiałam to teraz sobie nie żałuję :-)

Do góry