reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

reklama
Ninuszka - a być może :D Ryszard :D
To ja od urodzenia Szymka byłam dwa razy na Rocktoberfest Party, byłam na IRA i Carrion dwa razy, i na czymś tam jeszcze, nie pamiętam ;P

JA mimo operacji kostki jeździłam ;P Ale jak już mogłam chociaż kuśtykać, byłam m.in. na IRA i Carrion w Stodole (alustycznie) i siedziałam sobie na balkonie :D Wystarczyło, że mąż powiedział, że mam nogę po operacji i czy możemy wejść na balkon. A w ciąży byłam na RocktoberFest Party 2011 :)

Poszlabym na ich impreze urodzinowa ale w tamtym roku kupe kasy wydałam na to "polowanie" i nic z tego:( Miałam iść na koncert Anki Dąbrowskiej (był jakoś w kwietniu) i siedzieć na balkonie ale zrezygnowałam bo czułabym sie jak papież :p na wszystkich patrzyłabym z góry :p

JA mimo operacji kostki jeździłam ;P Ale jak już mogłam chociaż kuśtykać, byłam m.in. na IRA i Carrion w Stodole (alustycznie) i siedziałam sobie na balkonie :D Wystarczyło, że mąż powiedział, że mam nogę po operacji i czy możemy wejść na balkon. A w ciąży byłam na RocktoberFest Party 2011 :)

Ja akurat byłam na takim etapie, że nie mogłam się prawie z wyrka ruszyć, bo i za pierwszym i drugim razem nie mogłam nogi obciążać przez 2 miesiące, a w sumie prawie 4 miechy chodziłam o kulach... No cóż może kiedyś nadrobię:-D

kto za mnie umyje naczynia ????????? :-( :-( :-( :-(

ja nie!! ;-) lubię zmywać, ale nie w ciąży.

Agulex dziekuję :-) :-D chętnie bym skorzystała tylko jak mam Ci dostarczyć to co mam do mycia............... hmmmm jednak zostanie mi pogonienie mojej zmywarki do zlewu !!!!! rączki ruszamy !!!!!!!!!!!! :-p

a tak w ogole to mam coraz cześciej twardy brzuch i do tego dziwny ucisk na zoladek a pozniej ból jak na okres :szok:

Aylin wlasnie mialam o to samo zapytać wcześniej ale nie widziałam abyś była dostępna, powiem Ci tak mój cukier dziś mnie zaskoczył bo przez cały tydzień miałam spoko a nawet i zaniżony to dziś po obiedzie nagle 170 hmmmmmmmmm

No to ja dopiero 3 dzień mam bez znacznych skoków. I na czczo 78-82. Calą ciaże tak dobrego nie miałam. Ale zobaczymy, bo a nuż mi jak Tobie wyskoczy. Chodz dzis po eksperymentalnym obiedzie gdzie na 1 byl rosoł z makaronem a potem casserole z kurczaka z ryżem (a mi po ryzu skacze strasznie) cukier wyskoczył 114.
kto za mnie umyje naczynia ????????? :-( :-( :-( :-(

Wpadnij, własnie wypakowałam rzeczy ze zmywarki więc stoi pusta i gotowa :)

no moja zmywarka w stylu moje rączki uporała się już z naczyniami huraaaaaaaaaaaaaaaaa,

Aylin a tak w ogóle to znam dobrze "JANOSIKÓW" z Rzeszowa mówi Ci to coś ??
a ja od tygodnia jadlam juz normalnie i cukier nie przekraczal 115, nawet po schabowym i kluchach na parze i ciastkach w czekoladzie i litrze lodow czekoladowych z kawalkami czekolady taka mieszanina ze masakra, a dzis nispodziewajka i to po ziemniakach z gulaszem :-:)szok::-p

Ostatnia edycja:
Janosik mi sie z biurem podrózy/nieruchomosci kojarzy jedynie :)

A w sprawie jedzenia, to ja wcinam własnie wszystko, ale litra lodów by mi nie weszła.
Własnie wchlonełam arbuza z truskawkami i popchałam jogurtem wisniowym :)

reklama
dokładnie chodzi o biuro podróży :-)
kurde ja tam wciagam litra lodów jak koń dropsa ehhhhhhhhhhhhhhhhh i mi mało !!!!!!!! ale już więcej nic nie jem !!!! haha kuźwa cała ciąże sobie odmawiałam to teraz sobie nie żałuję :-)

Do góry