reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

a moja Natalka dzisiaj taaka spokojna....chcialabym,zeby to była cisza przed burzą, bo już męczę się okropnie, jestem monotematyczna i wkurzona na cały świat:(

ja przy Lilce(poza dietą po cc) jadłam wszytsko poza czosnkiem i cebulą i smażonym:)
czyli truskawki, czeresnie, czekoladę:)

reklama
Muńka On juz mial dwie operacje na to kolano:tak: no i teraz czeka Go kolejna, wrócił już ze szpitala, kuleje dalej, zrobili prześwietlenie, i kazali zglosić się do lekarza, a On da skierowanie do ortopedy i pozniej prawdopodobnie operacja. Dali mu w szpitalu przeciwbólowe i jakoś daje radę, cholera zawsze coś i to teraz:wściekła/y:

delwer super, gratuluje:tak:

buziak współczuję opuchlizny, niech znika już

ale chociaż powiedzieli co na prześwietleniu wyszło?? a rehabilitację po tych operacjach miał?

ja przy Lilce(poza dietą po cc) jadłam wszytsko poza czosnkiem i cebulą i smażonym:)
czyli truskawki, czeresnie, czekoladę:)

OOoooooo i ja tak chce. Dlatego dokarmiam teraz Martynke truskawkami i arbuzem na potęge :) Niech juz smaki poznaje moze potem protestowac nie bedzie :)

Muńka On te operacje miał kilkanaście lat temu jako mlody chłopak:tak:
wiem, ze tez chodzil na rehabilitacje, ale wiesz jak to jest, pozniej przeszlo na jakis czas to sie nie ma czasu zeby iść do lekarza i sprawdzic jak to dalej wyglada, i zaczelo od kilku lat wyskakiwac ale na szczęście rzadko, i od razu wskakiwalo (do wczoraj), no to teraz musi się za to wziąść i porządnie leczyć. Takie życie, ledwo chodzi, tzn. udaje przede mna ze nic mu nie jest ale ja głupia przecież nie jestem.
W srode pojdzie do lekarza (u nas jutro i we wtorek świeto ze wzgledu na obchody 60lecia Królowej) i zobaczymy jak to dalej bedzie, wiadomo ze przed moja cesarka nie beda nic robić, wiec modlę się, żeby chodzil normalnie do tego czasu

Witam dziewczyny:)

Nawet nie próbuję nadrobić zaległości bo to niemożliwe. Miałam awarię kompa....

Przeziębienie mi mija, ale za to mam takie skurcze przepowiadające, że szok. W nocy z piątku na sobotę 3 godziny mnie łapały i kiedy już były co 7 minut regularne i mieliśmy się zbierać na IP to się uspokoiły. Wczoraj cały dzień mnie bylał brzuch a dzisiaj cisza. Może się rozkręci w tym tygodniu...

delwer - GRATULACJE!!!! Ale numer :D błyskawicznie :D

A ja jestem PADNIĘTA!!!
Kupiliśmy kran, naklejki piankowe do pokoju Monisi :D i byliśmy jeszcze w Tesco i w Lidku, WYSIADAM!!!! Teraz mąż zmienia kran a potem będzie robił pizzę :D Ja Was nadrobię i podczytam później.
No oczy mi się rzuciło, że rozmawiacie o diecie matki karmiącej - ja też poza smażonymi i wzdymającymi jadłam wszystko :-p
idę poleżeć ;)

reklama
Do góry