reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

a moja Natalka dzisiaj taaka spokojna....chcialabym,zeby to była cisza przed burzą, bo już męczę się okropnie, jestem monotematyczna i wkurzona na cały świat:(

ja przy Lilce(poza dietą po cc) jadłam wszytsko poza czosnkiem i cebulą i smażonym:)
czyli truskawki, czeresnie, czekoladę:)

reklama
Muńka On juz mial dwie operacje na to kolano:tak: no i teraz czeka Go kolejna, wrócił już ze szpitala, kuleje dalej, zrobili prześwietlenie, i kazali zglosić się do lekarza, a On da skierowanie do ortopedy i pozniej prawdopodobnie operacja. Dali mu w szpitalu przeciwbólowe i jakoś daje radę, cholera zawsze coś i to teraz:wściekła/y:

delwer super, gratuluje:tak:

buziak współczuję opuchlizny, niech znika już

ale chociaż powiedzieli co na prześwietleniu wyszło?? a rehabilitację po tych operacjach miał?

ja przy Lilce(poza dietą po cc) jadłam wszytsko poza czosnkiem i cebulą i smażonym:)
czyli truskawki, czeresnie, czekoladę:)

OOoooooo i ja tak chce. Dlatego dokarmiam teraz Martynke truskawkami i arbuzem na potęge :) Niech juz smaki poznaje moze potem protestowac nie bedzie :)

Muńka On te operacje miał kilkanaście lat temu jako mlody chłopak:tak:
wiem, ze tez chodzil na rehabilitacje, ale wiesz jak to jest, pozniej przeszlo na jakis czas to sie nie ma czasu zeby iść do lekarza i sprawdzic jak to dalej wyglada, i zaczelo od kilku lat wyskakiwac ale na szczęście rzadko, i od razu wskakiwalo (do wczoraj), no to teraz musi się za to wziąść i porządnie leczyć. Takie życie, ledwo chodzi, tzn. udaje przede mna ze nic mu nie jest ale ja głupia przecież nie jestem.
W srode pojdzie do lekarza (u nas jutro i we wtorek świeto ze wzgledu na obchody 60lecia Królowej) i zobaczymy jak to dalej bedzie, wiadomo ze przed moja cesarka nie beda nic robić, wiec modlę się, żeby chodzil normalnie do tego czasu

Witam dziewczyny:)

Nawet nie próbuję nadrobić zaległości bo to niemożliwe. Miałam awarię kompa....

Przeziębienie mi mija, ale za to mam takie skurcze przepowiadające, że szok. W nocy z piątku na sobotę 3 godziny mnie łapały i kiedy już były co 7 minut regularne i mieliśmy się zbierać na IP to się uspokoiły. Wczoraj cały dzień mnie bylał brzuch a dzisiaj cisza. Może się rozkręci w tym tygodniu...

delwer - GRATULACJE!!!! Ale numer :D błyskawicznie :D

A ja jestem PADNIĘTA!!!
Kupiliśmy kran, naklejki piankowe do pokoju Monisi :D i byliśmy jeszcze w Tesco i w Lidku, WYSIADAM!!!! Teraz mąż zmienia kran a potem będzie robił pizzę :D Ja Was nadrobię i podczytam później.
No oczy mi się rzuciło, że rozmawiacie o diecie matki karmiącej - ja też poza smażonymi i wzdymającymi jadłam wszystko :-p
idę poleżeć ;)

reklama
Do góry