reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwiec 2012

A ja wlasnie tel od poloznych mialam ze ktoras juz do mnie jedzie bo sie okazalo ze mam silna anemie:szok: I wiezie mi jakies leki:szok:.

Zabawne jest to ze jak im mowilam ze jakas taka slaba jestem, ze kolatania serca mam, ze mam problem z koncentracja I boje sie przez to prowadzic samochod, ze po paru krokach nie moge zlapac powietrza - to mowily ze to normalne w ciazy:-(. Ja jej dam popalic jak mi tu tylko sie pojawi.
Jestem w szoku ale I wk....na strasznie ale I mam stracha teraz:-(

reklama
:-D:-D:-D

a na balkoie latałabys w majtkach??? :-)

no snoopy nic nie mowiła siedziała po cichu i prosze ;-)

Hmmm ja latam... w sensie po balkonie w majtkach... Ale w koszulce też :p

Bylismy z moim w kinie. Młoda w 1/3 filmu przestraszyla sie chyba głośniejszych dzwieków i biedactwo czkawke miala do końca. Za kare skopala mi potem żeberka.

W pracy u mnie robia podobno zaklady kiedy urodze..... wiekszośc twierdzi ze po terminie i to tak kolo 20....

Jutro lece na wizyte do gina - zobaczymy czy cos mi się tam skrócilo i czy mala chce sie pchac na swiat czy jeszcze nie. A po południu wybieram sie na te warsztaty o których dziewczyny wspominaly. Aż ciakawa jestem ile z was jutro zastane w stanie rozpakowanym :0

A w sprawie jedzenia: na sniadanie zjadlam grahamke, potem truskawki - z poł kg, potem ziemniaki, kapusta mloda zasmażana + mikro kotlecik. Potem dopchalam lodem magnum i paluszkami francuskimi w kinie, wrocilam i skończyłam truskawki z jogutrem i szklanką mleka.

Normalnie zimno chyba bedzie bo zaczynam tankować jak mój kot na zime....

Gkvip no to nieciekawie, miejmy nadzieje, ze lekarstwa szybko pomoga. A bralas jakies witaminki z zelazem?

Klusia ten artykul o udzielaniu slubow mnie rozwalil. No poprzewracalo im sie kompletnie :sorry: Te warunki sa po prostu smieszne - nic dziwnego, ze coraz wiecej ludzi odchodzi od kosciola...

gkvip - sok z pietruszki, sok z burakow bardoe szybko podnoszą poziom zelaza. Mnie uratowalo przed braniem tabletek w ciązy.

Czytała m dzis ten artykuł - dla mnie paranoja. Może jeszcze książa beda mieli przykościelne gabinety ginekologiczne? proponuje sprawdzac czy przyszla panna mloda jest dziewicą....

My jak poszlismy do proboszcza ustalac date i szczegóły slubu mielismy ten smieszny wywiad. I po uslyszeniu odpowiedzi na pytanie "jak dlugo jestescie ze sobą" (14 lat się znaliśmy, a 10 bylismy razem) dodal ze w takim razie reszta pytań chyba nie ma sensu....

Chyba pójde poczytac gazetke i spać. Pewnie jutro tu nie zdąze zagladnąc więc powodzenia na wizytach i porodowkach.

Dzień dobry dobry wieczór.......
Wracając do moich bóli dziś rano tzn. godzinę temu odkryłam śluz podbarwiony na różowo hhhmmm czy Ja wczoraj pisałam że chce być następna.
Jak na razie nic się nie dzieje poza szybką 2-czką......nie mam ciśnienia że to zaraz więc może jeszcze do terminu wyrobię
więc czekamy na rozwój akcji:-)

mlodak no to super, a nie pisalam, ze sa dziewczyny, ktore sie czuja super po cc:tak: jeszcze nie wiadomo czy Filip czy Szymon?;-)

gkvip
daj znac po wizycie poloznej

Wlasnie wyszlam z lazienki ale sie zastanawiam czy nie iść drugi raz bo bardziej spocona wyszlam niz weszlam do niej:baffled:

December jeśli myślisz, że wszamanie kilograma truskawek mnie zszokuje to powinnaś zobaczyć mnie nad michą tychże owoców ... pierwsze pół kilo do pierwszej miseczki, drugie pół kilo do drugiej ... jakieś pół godziny później :-p

Wychodzę z założenia, że lepiej owoce niż słodycze typu czekolada :-)

reklama
Mlodak - super, że u Ciebie po cc same pozytywne wieści! :-)
i u Ani też :tak:. Ja po cc też czułam się znakomicie ;-)

Paulina - trzymam kciuki abyś była następna!

Nie było mnie bo mieliśmy gości. Dzisiaj odjechali.
U mnie bez zmian. Tylko strasznie spuchła mi prawa stopa i jestem tym przerażona :szok:. Wygląda jak serdelek :baffled:.

Do góry