reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Samej glowy nie sa w stanie dotknac bo jest worek z plynem wokol dziecka wiec moze.baba na chlopski rozum tlumaczyla. Czyli pasuje tu mi bardziej to do oddzielenia worka od plodu. Jeny to juz wogole mam panike na maxa

reklama
Buziak - ja ta opuchlizne mam non stop nie znika franca nawet na chwile I najgorsze jest to ze z kazdym dniem jest wieksza:wściekła/y: a do tego zaczelo mnie to bolec:no: Prawa noga to juz mnie tak boli ze kustykam jak chodze:-(. No ale coz ONI twierdza ze to normalne w ciazy:baffled:

Snoopy - ogromne GRATULACJE

gartulacje dla świeżutkich mamusiek:-D:-D:-D

my dopiero wróciliśmy i padam na twarz....jutro was nadrobie

miłego wieczorku dziewczynki

To mialam dzis to drugie:-) bo mi powiedzial ze mam rozwarcie na dwa palce wiec moze zrobic mocniejsze badanko i czy sie zgadzam... ja po to poszlam;-);-);-)

ołłłłłł jeeeeeeeeeeeeeeee :-D

nioo nie bardzo chyba że postawię sobie 3 m mur jako ogrodzenie bo mieszkam pry głównej trasie pkp Wrocław-Poznań także mnie tu oglądają :crazy::baffled::nerd:

kazdy Cie widzi a kto Cie tam zna???? ;-):-)

alijenka wątek gratulacyjny już dawno istnieje ale mimo tego gratulacje tu się pojawiają,a szkoda bo świeżo upieczone mamusie raczej mają małe szanse je tu później odnaleźć
tak wiem ze ten wątek istnieje od samego początku składam tam gratulację dla mamuś, tylko się śmieję że powinien się nazywać "Gratulacje dla majowo-czerwcowych mam i ich maluszków" :-D

kazdy Cie widzi a kto Cie tam zna???? ;-):-)

nioo w sumie nikt mnie nie zna oprócz sąsiadów

buziak hahaha z tego braciszka to się uśmiałam :-D jeszcze pierwsze nie urodzone a ty mi już drugiego życzysz:-) na rodzeństwo będzie trzeba poczekać aż wprowadzimy się do swojego domu za kilka lat

Zjadłam koszyk czereśni, przespacerowałam się z tatą po mleko do sąsiada i jeszcze mam w planie rocznicowo wykorzystać męża i jak to nic nie da to się poddaje

daj dzieciom szanse wychowac sie razem, nie badz taka!!!
młoda jestes masz duzo siły dacie rade!!!! za dwa ;-)

ate czaresnie i mleko to co maja Ci wywołc bo chyba nie porod???? :-D:-D:-)

Buziak - ja ta opuchlizne mam non stop nie znika franca nawet na chwile I najgorsze jest to ze z kazdym dniem jest wieksza:wściekła/y: a do tego zaczelo mnie to bolec:no: Prawa noga to juz mnie tak boli ze kustykam jak chodze:-(. No ale coz ONI twierdza ze to normalne w ciazy:baffled:

Powiem Ci tak. Ja teraz tez puchne i mi tez powiedzieli ze az tak da sie puchnac i jest to normalne w ciazy. Aleeeeeeeeeeeee ... cisnienie mam w normie to raz a dwa nie trace białka. Bo juz te 3 objawy to ewidentnie gestoza jest:eek: A moze jedz Ty do innej placowki ?????
Przy gestozie opuchlzna bedzie coraz gorsza.. A co gorsza to niebezpieczna choroba ;///

alijenka - sasiedzi sie przyzwyczja:-)

reklama
buziak spoko 10 lat czekać nie będziemy z następnym a teraz nas po prostu metraż nie puszcza na drugie dziecko ale Smerfetka sama wychowywać się nie będzie bo ma braci ciotecznych jednego o rok a drugiego o 4 starszych, będzie przywódcą bandy chłopaków jak kiedyś mamusia ;-)
No poród a jak myślałaś? Przy biegunce wszystko się rozluźnia ;-) koleżanka urodziła po dwóch kilogramach mandarynek

alijenka dzięki za pociechę :-D

Do góry